Erkeklerin hiçbir davranışı beni mest etmez, mest olmaya niyetim olmadığı için. Bir de kendimi birilerinin davranışıyla, tavrıyla, beyefendiliğiyle veya huyuyla, karakteriyle mest olmaya mecbur hissetmiyorum. En güzeli takdir eder geçerim. Muhatabım her kimse, kaliteli davranmaya insan olarak bizzat kendisi mecbur zaten.
Burdaki kadınların yorumlarını ciddiye almayın beyler.
Onlar emin olmadıkları erkeğe aşık olurlar. Baba travmaları oldugu için onlara kıymet vermeyen kişilere aşık olurlar ve bunu bilmemizi istemezler. Çünkü duygusal ihtiyaçlarını iyi adamla, cinsel ihtiyacını kötü adamla giderirler.
O yüzden kadında arzu uyandiran en temel şey onlara dedikleri şekilde yani bebek gibi davranmamaktir.
Umursamaz olun lütfen. Biz erkekleri feminen hale getirmeye çalışıyorlar. Erkeklerin sert olmalarından inanılmaz rahatsızlar çünkü aşık olup bağlanmak istemiyorlar. O yüzden efendi isteriz deyip barda kaslı p. cin biriyle seks yaparlar.
Herkese sertken bana tatlı olması beni benden alır 😂 eğlenceli olmalı. deli dolu olmalı, biraz da çılgın. ama yerine göre olgun ve mantıklı olmalı. anlayışlı zeki ve empati yapabilmeli.. birde kafa dengi olmalı.. ✨🥂
Bana nazik olması , bebeği gibi sevmesi, ilgi vermesi , güvenmesi , sadakatlı , olması kitap okumayı sevmesi, benle yeri geldiğin de çocuklaşa bilir, yeri geldiğinde olgun ola bilir, boyle tam benim gibi birisi olsa zaten ben nikahı basarım orada 😂 ama daha sevgili bulamadık sfdsfs benim hayaller
Tam olarak ben de bunu diyecektim. Herkese karşı aslan olup bana nahif davranması çok etkiler. Bir de öncelik vermesi, beni düşündüğünü hissettirmesi de etkiler.