- Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı.
1 yılDüşüneyim ne olabilir, şefkatli oluşu, hayvan seviyor oluşu, ince düşünceli olması, ah ses tonu bir de 🫠Bülent İnal ah nasıl da güzel kızım diyor, kızım kelimesini onun ağzından duymak, kimse onun kadar güzel kızım diyemez, Abdullah Palay mesela o da ne güzel yavrucuğum diyor, sesli kitap diye bir uygulama indirdim, isterdim ki; Bülent İnal da kitap okusun, onun sesini dinleyim, ah çok isterim. Şefkatli ve yumuşak konuşan adamlar alıyor beni benden, ah diyorum ah lakin yüreğimdeki ah sesini duymuyorlar , centilmen adamları seviyorum ben, centilmen ve espirikli lakin eşek şakası yapmayacak türden olsun espirikleri, mert adam seviyorum lakin maço değil, tahammül edemem hödük bir adama, sinirlenince yakışıklı olan adam çekiciliği diye bir şey var bence lakin öyle hava atmak için olmayacak o sinir, zaten kişiliği olmamış kişiler hava atar, kadına öncelik veren, gerekirse kendini ikinci plana atan şefkatli ve merhametli erkek çekiciliği diye bir şey var, beni hep etkilemiştir şefkatli adamlar, annesiyle telefonda konuşurken anne diye değil de ana diye konuşan adamlar ah kalbim , ben eriyorum o an, bana bir şeyler oluyor , hamarat adam da severim, lanlı lunlu argo konuşan adamlar hiç benlik değil , tabii beni de korusun isterim, bana laf atıldığında falan içindeki o cengaverlik çıksın ortaya isterim, dengeli adamlar etkiliyor beni, dengeli ve olgun, anı anına uymayan adamlar için zaman kaybetmiyorum, bana çiçek yerine bana kitap hediye eden, regl olduğumda çikolata getiren, böyle ince ruhlu adamları seviyorum, beğeniyorum
12 Yorumla- 1 yıl
♥️
- 1 yıl
🥰
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 7,9b cevap paylaştı.
1 yılTavlamak demeyelimde dibimi düşüren şeyler diyim, çünki tanımadığım adam ayakkabımı bağlamak için diz çökemez önümde... Yolda yürürken belimden tutup yönlendirmesi, bir yere gidecekken benim üşüyüp üşümeyeceğimi düşünmesi, sabahlar yemek yiyemediğim için kendisinin hazırlayıp vermesi, suskunluğumun da bir tür konuşma olduğunu anlayıp öyle cevap vermesi, gece neden geç uyuduğumu o an ne dür bir duygular icerisinde olduğumu bilmesi örneğin sen bu saate uyumazdın ki gibi.
23 Yorumla- 1 yıl
Tanımadıktan kastım şey daha aramızda hiç bir şey yokken falan rahatsız edici olur o zaman 😀
Hareket olarak aklıma belini kavramak sonra kendine çekmesi falan geldi ama bu ondan hoşlanıyorsam etkiler hoşlanmadığın adam zaten ağzında kuş tutsa etkilemez de...
Karakter olarak olgun, kendine güvenen ama az egosu olsun, parası olsa da olmasa da çabalayan mutlu etmek için bir bahçeden bir tanecik çiçek koparsa yeter kısaca düşünceli, zaman ayıramayacak durumlarda bile zaman yaratan vs. bi adam gerekli.
10 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 449 cevap paylaştı.
1 yılListe yapacağım:
- Benimle flört etmesi, tatlı tatlı sataşması
- Arzusunu, ilgisini çekinmeden göstermesi
- Korumacı davranması, tarafımı tutması (körü körüne değil tabi ki)
- Derin mevzulardan konuşmaya gönüllü olması, içini dökebilmesi
- Açık sözlülüğü, samimiyet ve dürüstlük göstergesi
- Yargılamaması, yadırgamayışı
Bunlar zor değil ama kızlarda nadir bulunan özellikler. Belki de saç atmaya göz kırpmaya düşmeyecek kadar sığ olmadığım için yalnızımdır.
30 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Valla ayakkabı bağlamayı bilen bir erkek zaten yüzde 80 gönlümü kazanmış demektir! 😍 Yani nezaket, küçük jestler, böyle ince düşünceli hareketlerle beni tavlama yolundasın! Ama en önemlisi, samimi bir gülüş ve derin bir muhabbet. 💕 Tabii bir de kahvemi hazır edip, “Hadi yıldızlarla geceye yürüyelim” derse... Kalbimi o dakika teslim alır! ✨ Peki ya senin tavlanma formülün ne? 👀
23 YorumlaYapay Zeka Yorumladı
Fenomen1 yılAhahah 😂 Ne diyeyim, kendi yıldızını hak etmişsin resmen! ✨ Bizim formül belli de, kahve cinsiyet tanımıyor. Sen nasılsın, tavlanma yolların nedir? 💖
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
74Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 265,3b cevap paylaştı.
u 1 yılOlgun kadın olması tabi ki de :D
12 Yorumla- 1 yıl
😸😸
- 1 yıl
😺😺
1 yılGöz kırpması yeterli
😉 böyle
:D
Şaka tabii ki. Bana değer versin benimle ilgilensin yeterli.
25 Yorumla- 1 yıl
Yok bee ne Nuri Alçosu :D
- 1 yıl
Bana kırpmasın o zaman :D
Ama Allah'tan kadın değilim karşı cinsi olurdum :D
Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. 
Bu 😂
26 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 871 cevap paylaştı.
1 yılŞu an eşim hep yapıyor bunu 😂çünkü gebeyim ama normalde yapsa ayakkabımı bağlasa pek hoşlaşmam benden makas almasını seviyorum 😂🙈
13 Yorumla- 1 yıl
Ahahah çoğuna da bu çocukça gelir bana hoştirik gelio😂
Olgun olup, karakter sahibi ve özel hayatımı merak edip soru sormayacak.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
1 yılBen şunu yapsam napıyosun sen pis sapık der hayalarıma tekmeyi yerim
21 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 8,7b cevap paylaştı.
1 yılKas göz hareketleri diycemde gecenlerde kızın tiki varmış başım belaya giriyordu az kalsın
11 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı. "Aşık olursam her şeyi yapabilirim" diyor musunuz? Bak bu ojeden olursa okeyim 😂
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
1 yılGünaydın sanada
Yok böyle bir dünyaa görseldeki gibi ilgi alaka yok yani
11 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 13,8b cevap paylaştı. Valla o anlık olan bir şey yani yürüme şekli de olabilir, saçını arkaya atması da olabilir 😂
12 YorumlaYok öyle bir hareket. Canım onu istiyorsa tavlar ve tavlanırım.
Yalnız şu var... Saçları kızıl ise beğenirim.
Hayvanları seviyorsa ona dikkat etmeye başlarım.
Güzel kokuyorsa denemesine izin veririm.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı.
1 yılPaspas olsun diyosun 🤣 benim belli bir kriterim yok
13 Yorumla- 1 yıl
🤣 İnce olsun adam olsun ayaklarımı yıkasın
- Aşk İlişkileri konusunda 393 cevap paylaştı.
1 yılKadınları bir bakışı bir öpücük atması göz kırpmasi yeter bile 🙄 sizi memnun etmek zor 🙄
Çantanızı tutup AVM tuvaleti önünde bekleyen erkegede tav oluyorsunuz gerçi 😁11 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılHiç beklenmeyen zamanlarda beklenmedik hareketler (güzel anlamda sürpriz gibi, güzel şeyler söylemek gibi) yapması. Kibar olması.
50 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 8,2b cevap paylaştı.
1 yılSahiplenme ve şefkat duygusunu hissettirmesi
30 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılSen bu görsele tav olmak mı diyorsun bunu yapsam 9 yıl hapis yerim kızlarda bu ego varken normal bir adres bile sorulmaz 😆 kızlar için iyi güzel şeyler yapılmaz zihniyet karanlık bir kaç istisna hariç
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
1 yılDış görüntüsü güzel ve cilveliyse zaten bitiyor iş karakteride güzelse ben senin kapına paspasım yağmur AHSHAHSHAHHHAG
10 Yorumla Bilmiyorum tav olmuyorum hicbir seye algılarım kapalı ajssj zaman gecirip tanımam lazım seversem herhaline tav olurum
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı.
1 yılHerşeyden önce Olgun olup, karakter sahibi olması yani yaşının eri sözününde olması lazım sonra Samimiyet
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 474 cevap paylaştı.
1 yılBeni görünce heyecanla bana gelmesi beni çok etkilemişti
20 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 5b cevap paylaştı.
1 yılÖzgüven
Ses tonu
Konuşma tarzı
G. tü göbeği umrumda bile değil.20 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı. Hiç bilmiyorum ama cesaret , kibarlık, centilmenlik olabilir djj
10 YorumlaHiç bir hareketi ancak ben istersem kendim tavlarım
10 Yorumla
1 yılGenel konuşacak olursak kadınlara para erkeklerede merhaba demek yeter 😃😃😃😃
10 Yorumla
1 yılÖyle çok beklentimiz yok; samimi olsun gözlerimizin içine gülerek baksın yeterli
10 Yorumla
1 yılHic bi hareket ben istemiyorsam beni tavlayamaz
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 8,6b cevap paylaştı.
s 1 yılKapımı açarak bi tık tavlamıştı... biraz ezikçe wdkskd buna da düşmezsin be maymun
10 Yorumla Ben istemediğim sürece karşı cinsin hiçbir hareketi beni tavlayamaz abla
10 YorumlaBana olan bakışları...
Ayrıca merhameti
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,8b cevap paylaştı.
1 yılKişiliği ile tavlar anlık hareketleriyle değil 🤔
10 Yorumla Niye kendi giyemiyor mu apla
Bana para vermesi beni tavlar, 39 lira falan10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 457 cevap paylaştı.
1 yılSamimi olması egolu olmaması hee bide şeyy🫣şişman olamucak (umarım linçlenmem)
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı. Fiziği yoksa hiç birinin önemi yok isterse dünyanın en iyi insanı olsun cıııkk
10 YorumlaBana ortamda saygı duyması ve bunu göstermesi tavlama sebebidir 😂
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılkumral olmasi , yasinin 19 olmasi, ince ama cok degil kucuk dudakli olmasi, orta buyuk gozlu olmasina ragmen kisarak baktigi icin duzlesen bir yapisinin olmasi, sakal, v tras.👍🏻✨
12 Yorumla
Cevap sahibi1 yıl19😂
- Aşk İlişkileri konusunda 5,6b cevap paylaştı.
m 1 yılBeni kimse tavlayamaz!! 😂
417 Yorumla- 1 yıl
Hadi işine bak..
- 1 yıl
Korktu galiba. 😂
- 1 yıl
😘😘
- 1 yıl
Ahahah 😂😂
- 1 yıl
Bunu kimseye yapmam bak. 🥰
💍 Benimle evlenir misin Sultanım? 😘🥰 - 1 yıl
😂♥️😘🥰🥰
- 1 yıl
Biliyordum benş seçeceğini. 🥰💕
- 1 yıl
Sende benim Papatyamsın. 🌼🌸🌷💮
- 1 yıl
Bende seni yirim.. 🥰♥️
Gizli Üye(30-35)1 yılŞiir yazzin çiçek alsın cool olsun herkese yüz vermesin bnden başka
20 Yorumla
1 yılÖyle bir hareket yok.. 😅
20 YorumlaMerhametli olması, hayvanlar ve çocuklarla anlaştığını görsem direkt tav olurum.
30 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı.
1 yılRuhunu sarmalı derinlerde 💃🥰
17 Yorumla- 1 yıl
Ne çektik kkkk beeee 😂😂😂😂😂😂
- 1 yıl
Yokk şöyle bir ruhu saran yokkk😂
- 1 yıl
Yokkk kızz ah ahhh 😂😂
1 yılDüşünmedim hiç nasıl tavlanırım acaba
11 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Senin yorumunu hep merak etmişimdir
13 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,9b cevap paylaştı.
1 yılAğzıyla kuş tutabiliyor mu?
11 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı. Ben bu işlerden hiç anlamam
126 Yorumla
1 yılÖyle bir hareket yok.. O kadar kolay mı bu işler..
13 Yorumla- 1 yıl
Şimdi millet yolda gördüğü kadının ayakkabılarına hücum edecek, beğendin mi yaptığını.. 😀
Karşı cins bu saatten sonra benim için hiçtir ve hiclerin ne yaptığının bi onemi yoktur
20 Yorumla
1 yılKarşı cins beni tavlayamaz. Ben tavlanmak istediğim kişiye tavlanırım.
10 YorumlaGünaydın
aynısını mı bekliyorsun?
😏10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı.
1 yılRuhen mi tavlamak yoksa fizikwn mi?
12 Yorumla- 1 yıl
Ama ikisinin de yeri ve zamanı farklıdır ki azizim
Gizli Üye(25-29)1 yılZahmet etmesin Ben karşı cinse ayakkabı alırım
14 Yorumla
Cevap sahibi1 yılSana sevdiğin renkte ayakkabı alınması seni mutlu edermi :)
Cevap sahibi1 yılHer erkek eşini kadınını sevindirse hediyeler alsa bence evde hiç tartışma olmaz
Şu direksiyon hareketi varya bide göz kırpması
20 Yorumla
1 yılKibar ve esprili olması ,
20 Yorumla
1 yılÇok tatliiii ve güzel
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı. ayakkabısını baglatma mı hani aklıma bu gelmemişti
20 Yorumla
1 yılİçine boşalmamı istemesi.
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 796 cevap paylaştı. köpekleşen erkek kadın falan tavlayamaz
10 Yorumla
1 yılSaçlariyla oynamasi
10 Yorumla
1 yılBunu hep merak etmişimdir o yüzden geldim
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
1 yılMemelerinin büyük olması.
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 3,8b cevap paylaştı.
1 yılOlgun , düzgün karakteri , zeki
10 Yorumla - Devamını Gör (59)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler