Hangi hareket sizi etkiler, ve kalbiniz kıpırdar?
Ben de duygusuz olduğumu düşünmeye başladım🙁😅

Hangi hareket sizi etkiler, ve kalbiniz kıpırdar?
Ben de duygusuz olduğumu düşünmeye başladım🙁😅
Günaydın,
Ben genelde samimiyete dayalı hareketleri daha çok seviyorum. Yani karşımda ki insan gerçek anlamda samimi olsun benim yeterlidir. Çünkü samimiyet peşinden güveni de getirir. Buda ikili ilişkiler adına çok sağlam bir zemin hazırlar.
Sadece harekete tav olunmaz. Öyle olsa bir sürü sevgilimiz olurdu. Bu bence bir his, sadece bir kişiye olabilen bir şey. Biz birine karşı his duymak da istiyoruz aslında.
Aşkı diğer duygulardan ayıran en temel şey bu bence. Soruya gelecek olursak bunun da net bir cevabı yoktur. Kimi bir gülüşten, kimi bir bakıştan etkilenir. Ama dediğim gibi "o" kişiye arfedilen bir şey bence.
Belirli bir şey yok, tamamen bu kişinin gözümde olan çekimine bağlı. Biraz olsa dahi bir şeyler hissediyorsam en basit hareketi dahi heyecanlandırabilir ve çekebilir fakat gözümde gönlümde bozulmuş olabilir, uzun zamandır kimseyi o şekilde göremiyorum.
Cevap
42Cevap
Ben oldum olacağıma diğer yarışmacı arkadaşlara kolay gelsin😂
Benim bünye fiziksel özelliklere tav oluyor genelde. Ckkf Hareket olarak, konuşma esnasında dudaklarına bakarım. 😅
Benimle ilgili halleri, çocuk sevgisi
Bana olan iltifatı ya da ilgisi
Derin bir bakış yeterli. Bakabilen nadir insanlar tanıdım.
Bir elinde pirinç pilavı diğer elinde Sadeturkkahvesi iyi bir başlangıç olabilir xmxm
Senden başka bir cevap beklemiyordum zaten kgkg
✌️☺️
#selamgençlik 🍀🍀
İsteyen herkes her türlü artistliği yapsın gerçekten umrumda değil.. 🍀🍀🙄🙄
#tubasueda 🍀🍀
Bu konuda herhangi bir hareket gelmedi aklıma ancak samimi bir söz, ince bir düşünce, beni şaşkına uğratan herhangi bir cümle... Bunlar insanı etkiliyor tabi ki.
İnce düşünceli olsun. Yavv birde şey hani siyahlara bürünüp giyiniyor sonra da koltukla bacaklarını ayırıp yayılarak oturuyor ya... o zaman kucağına oturasım geliyor. Ama asla yapmıyorum bskzbxkmx
Beni düşündüğünü hissettiğim her hareketine tav oluyorum sanırım 😅
Çocuklara ilgi duyması, tok bir sesle konuşması falan filan..
Siz baba eksikliğini tamamlamak istiyor olmayasiniz
Şu an yok ama önceden bir erkel göz kırpınca düşüyordum
Zekiyse Ve bunu kullanıyoruz Allah’ım tam düşmek için kxjcjxjjx
Ben istemedikce kalbimde de icimde de zerre duygu olmaz kimse de gelip amuda da kalksa etkileyemez. Bana kendini kanitladiktan sonra evet etkileyebilir
Kova Burcu olmak güzeldir :D
Sırf benim için içten gitar çalıp şarkı söylemesi (ama bunun için yakışıklı ve güzel sesli olması şart tabi)
Anasının gözü kanka
@bluewing35 derken?
Çok şey istiyorsun diyorum
@bluewing35 demek ki kolay tav olmuyorum
Sert kimseyi sevmez sessiz güçlü bi okdr da Sempatik tebessumlu sicak ilgi temas bağımlısı olması duygusal sahiplenici melek gibi melek tutkulu zeki eğlenceli hayatı yaşayan
Yoldan geçen birinin kokusu çok etkiliyor, onun dışında tanıdığım birinde ise şu ense sıvazlama hareketi yok mu eriyorum😌
Samimiyet, dürüstlük ve incelik olması yeterli. İçten söylenen çok ufak bir cümle bile aşırı etkili olabilir.
Bir harekete tav olacak biri değilim mantık olarak. Nezaketli, merhametli ve esprili oluşu hoşuma gidebilir.
elimden tutup kendine doğru getirsin sonra belimi sarsın abla 🚬
Bu soruyu havaya bakarak cevaplamak istiyorum ama öyle yazamam 😀doğru kişinin çok fazla hareketine gerek yok
Hayvanlari sevme sekline, ben oturacagim zaman sandalyemi cekmesine, kapiyi cikarken tutmasina. Yani saygili olusu onemli benim icin
Mini eteğiyle önümde arkası dönük eğilirse, ya da sutyensiz olup askılı giydiği zaman ayakkabısını bağlamaya çalışırsa etkilenirim.
Doğrusu içimi kıpırdatan bir şey yok.. Nasip olmayınca insanın içi bile kıpırdamaz diye düşünüyorum.
Güzel bir beşli alıp taksa boynuma 😎yada zincir yanlış anlaşılmasın altın zincir 😎😂💃kuduraynnn💃💃
Tatışma esnasında kendine çekip, sana aşığım be kadın demesi. Heyttt😅
Kibar ama korumacı yaklaşım. Hanzo, kırolar gibi değil
çok şey var hepsi birbirini tamamlar karakter başta geliyor
Benim hayatımla ilgili şeyleri düşünmesi yardımcı olması jestler yapmasına tav olurum
öylesine anlattığım eski bir konuyu hatırlaması beni etkilerdi doğrusu
Cok zor bir durumda kaldığımda bana belli etmeden yardımcı olması olabilir.. göze sokmadan yardım yani
hiç kimseye yapmadığı bir şeyi bana yaparsa diyebilirim özel jestler direkt ilgimi çeker.
Şefkat ve sahiplenme. Evleneceğim kişi beni en az annem kadar sahiplensin isterim :)
Eskiden olsa zekâ derdim. Ama istemediğim müddetçe hiçbir şeye tav olacağımı sanmıyorum artık.
Aman ne tav olcam
Hic olasım yoksa olmaz
İsterse takla atsın
Sen zaten duygusuzsun 😏, Derin anlamlı göz kırpmalar bakışlar
Davetkar bir bakış yeterlidir benim için gözlerinden ne demek istediğini anlarım
Hiç bir hareketime. Çünkü dışardan anlayamazlar
Büşra Ayaydın gibi tatlış masum utangaç kızlara tav olabilir miyim hanım apla 😝
Hiçbir şey yapmasın, sadece dinlesin ve anlamaya çalıştığını hissettirsin yeterli...
hicbir seyine tav olmuyorum profesyonel iliskilerim vardirne istedigim belli.. gerisi bos is..
Satranç oynayalım derse oofff
Mizahi üslubu varsa
Beni genellikle göz göze gelmek yeterince etkiler
Kadınların derin bakışları ve saçlarıyla oynamaları etkiliyor
Hiç bir harekete harekete tav olmak ne yahu yeni mi cıktı
Etkilenmek yaaanii yaa
Aşık ağzıyla kuş değil ejderha tutsalar daha tav olmam
Benimle beraber profil resmim deki gibi mini elbise giymesi
Sokak hayvanlarını sevmesi beni çok etkiler
Kolay kolay etkilenmem karşı taraftan
Bakışı ve gülüşü.
Aynı sorundan bende de var galiba 😅
Resimdeki bakış
İçinden geldiği gibi konuşması mükemmel.
Ağır başlı soğuk oluşu ve tabi ki bakışları
Merhametli olması ve bakışları
Duygusuz kalmayı yeğlerim.
Hiç tav olmadim. Hem cinsi varken
Sıgara içen kadın bana gelmesin
Bilmem hiç tav olmadım
Benle bol bol ilgilenirse
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?