Güncellemeler
+1 yıl
Bana inat derken. Ayrıldık 2 hafta sonra sevgili yaptı kıza da senden hoşlanıyorum dedi ben beni bekleyeceksin demiştim evlenmek için kızı ikna etmiş sonra da nişanlandılar inat derkende sevgili yağıp inat olsun diye pp ye koymuştum zaten 2 haftasına nişan yaptı bütün organizasyon sayfalarında paylaştı. Oysaki aşkından ölüyordu benim için de bit kere döndü özür için kabul etmedim bencildir çünkğ neden böyle yapıyor aklım almıyor
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
yalan söylemiş
Yani ömür boyu seni bekleyecek değil ya, ama başka bir kızı kandıracak kadar karaktersiz hayatında olsa ne olmasa ne
Aynen öyle olayların taze olması zoruma gitti. 2 hafta da olunca yoksa umrumda değiş. Bende kabul etseydim benimle nişanlanacaktı bekleyecrkti güya bu görgüsüzlük nedir
Kurtulmuşsun işte yoksa bundan çekeceğin vardı :D
Hiç yaa şükür derdi evlenmekten başka bişey değildi vazgeçince nasıl ortadan kayboldu
İnat uğruna nişanlandıysa mutluluğu uzun sürmez ayrılır
Niyeti ciddi kız saf daha 4 yaş küçük kendinden. Kandırmış kızı bana inat derken bütün sözleri bana verdikten sorna onuj başkasıyla 2 ayda nişan yağması o kadar zoruma gitti ki hayret ettim ele güne herkese duyurmuştu benim adımı
Senden ayrıldıktan sonra nişanlandıysa söz söylemek bize düşmez, ciddi ilişki düşünüyordur fırsatını bulunca nişanlanmıştır. Yanlış bi durum değil.
İşte bizde ciddiydik de beni beklemesi gerekiyordu okuyordum o kız okumuyor. 2 ayda nasıl tanıdın oğlan biraz tatlı dilli de kız nasıl kanar ki 14 saatlik şehir farkı var nasıl güvenir ailesi tee nerelerden geldi istedi. Yanlış bir durum değil ama birilerine 3 gün senin yüzünden işe gitmedim diyip aşkından ölüyorum diyorsa başkasının peşine değiş benim peşime düşmesi gerekiyor düşmeden başkasına gitmesi zoruma gitti
Siz ilişki içerisindeyken ayrılıp gidip başkasıyla nişanlanmamış anladığım kadarıyla. Hayatında ciddi bir ilişki istiyordu, senden bunu görememiş olacak ki ayrıldıktan sonra fırsatı değerlendirip nişanlanmış. Üzülecek bişe yok.
Aynen ama olayların ani gelişmesi bir insan seviyo3sa aklında kalır bir anda gidip başkasıyla nişanlanması garip sevginin adı da boş kalmış. Seven insan o nasıl düşünür demesi garip benim hala aklımdayken o neler yapmış neler
Maalesef aslında senin üzüldüğün onun gitmesi değil, tamamen umutlarının ve hayallerinin yerle bir olması. İnsanlar çıkar uğruna iyice bencilleşti, ne evlenesim var ne de sevgili yapasım. Böyle bir duruma düşsem toparlayamam mesela.
Evet yani beklemiyordum asla ne olursa olsun döner diye beklerken sevgili yaptı sandım birde inanmazsın tüm karakol anne babası biliyordu asker kendisi zaten. İnan onca şeye rağmen bu kadar çabuk pes etmesi kabullenmesi falan birde başkasıyla niyetim ciddi evlenmek istiyorum aynı hayalleri başkasıyla yaşaması severken çok acıtıyor gerçektne
Acıtır elbette ama bunun dönüşü yok artık kendi hayatına bakmak zorundasın. Herkes menfaat peşinde, en çokta sana kıyamam diyenler kıyıyor.
Öyle kıyamıyordu bana da en sonunda fena kıydı hayırlısı
Hayırlısı olsun. Umarım daha düzgün kıymet bilen insanlarla tanışırsın. Hoş kal.
😂😂 erkekler hep aynı ya boş ver kizim böyle pislik birinden kurtulmussun zil takıp oynaman lazım baksana inat için başkasıyla olan evlenir de demek ki aşk sevgisi hak getire böylesine
Zaten yazına da evleneceksin kıza öyle söylemiş kızda biraz saf her şeye tamam diyen türden. Niyeti yuva kurmakmış beni 4 yıl bekle dedim o kız okumayın ona gitti aşkından ölüyorum diyip te herkese ilan edip ailesine fala filan sonra başkasıyla bir anda nişan yapması şaşırdım beklemiyoedum
Iyide zaten ortada bi ask yok yani şov hepsi işte seni ikna etmek için evlilige zemin o kiz ikna oldu onla devam demiş boş ver artik
adamı nasıl bıktırdınsa gidip başkasına basmış nikaa 😂
O kız saf biraz her şeye tamam diyen tipten ben bşraz inadım bulunca bırakmadı
o zaman seninki saftrik seviyo demekki sal gitsin o zaman yapcak bişi yok
Ben saf değilim yaa safirirk değil kim kanarsa işte
Nasıl sana ınat?
Bana inat değil de hemen nişanlandı ayrıldıktan 2 ayda
Ikı ay degıldır o onceden de vardır hızlı ve kararlı oldugu ıcın de karsı taraf ıkna olmustur bu tur ınatlasmaları kadınlar yapar genelde erkeklerın ınat ugruna evlendıklerını duymadım pek yapanlar ılla vardır ama daha nadır
İnat uğruna değil de kız kabul etmiş bend ekabul etmedim ya biraz ona evlenemezsim demiştim. Gözüme sokmak için bir anda nişan yaptı kız kanan tipten
Yavşağin biriymiş demek
Gecmişe mâzi demiş
Aynen çok takmadı
Ciddiye almamış hiç demek'ki
ya da ikinci planda olmuşsun hep
Yoo hiç öyle hissettirmedi
Önemli olan hissettirmemek değilmi zaten