Başka birinin duygularını kendine yara bandı olarak kullanıp o kişiyi üzmek o kadar yanlış ve kötü ki senin yaşadığın bu acıyı senin için ileride başkası yaşaması demek oluyor bunu yapmayın.
01 Yorumla
Soran+1 yılBilmiyorum şu an morelim bozuk ne yaptığımı bende bilmiyorum
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılUnutmanı sağlamayacaktır. Ve bu durum böyle olduğu gibi olayla hiç ilgisi olmayan birinin duygularını kullanmak olur ki Buda seni ondan aşağı yapmaz. Pek çok ôrnekten biliyoruz ki damsalak ve meriç uydu olan sünepe erkek tayfası Yedeğe atılıp bekletilir. Böyle. bir şey olduğunda kız kendisini iyi hissettirmesi için yedek klübesinden elemanı sümüklü peçete misali kullanır sonra aldatan eleman bi yelefon açar Alfa dul sendromuna girmiş kızı tek telefonla geri alır. Zavallı sünepe meriç gönüllü damsalak uydu erkeğimiz. Büyük hayal kırıklığı yaşar üzülür emeği çabası harcadıkları boşa gider. Kızımızın onu aldatan şerefsizden bir farkı kalmaz Kaşa, rın teki olur. Aldatmaya gelirsek bunu bu kadar kafaya takmamak gerek aldatma eylemi kişinin çoğu zaman kendini kendine ispat etme ihtiyacından özgüven eksiliğinden kaynaklanabilir. Ki bu yüzden bu eylemi yapanlar bunu tekrar ve tekrar devam ettirir Sürdürür kendine veremediği değeri sürekli başkasından almaya kalkar ki O boşluk hiçbir zaman dolmaz Baya bildiğin ezikliktir. Yani kendini üzmek yıpratmak saçmalık Üzülmen gereken acıyarak bakman gereken taraf aldatandır.
12 Yorumla
Soran+1 yılGüzel yorumunuz için teşekkür ederim 🙏
Cevap sahibi+1 yıl👍
+1 yılDoğru veya yanlış diye bir şey yok. İhtiyacınız neyse onu yapın. O sizi hiçe sayabilmiş. Bunu hak etmediğinizi biliyorsunuz. Hak ettiğiniz şey, sevgi sadakat güven dostluk ve bağlılık ise eğer o zaman hak etmediğiniz insanlarla hakkınız olan vaktinizi kaybetmek yerine sizin için en doğru olan insanla hayatınızı zenginleştireceksiniz. Benimle konuşmayı deneyebilirsiniz, destekte olurum, arkadaşınız da.
00 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılOlabilir ama daha fazla yaralanma an lam çivi çiviyi elbet sökerde bende bşraz kendini dinle derim daha iyi olur arkadaşım
Bu sefer karşındaki kişi kara bandı olduğunu düşünür ve seni duysak olarak bağlamaya çalışır sende boşlultasın zaten...
05 Yorumla
Soran+1 yılİhanet eden adamı unutmak istiyorum. O bislugu doldurmam gerek
- +1 yıl
Tama evet seni anlıyorum da sen daha fazla zara görebilirsin diyorum. Bence biraz dinlensem evet seninde hemen bir flört yapıp biraz yakınlık göstermen pozlar paylaşımlar felan seni çok iyi anlıyorum ama bence yapma
Soran+1 yılTeşekkürler düşünüyorum sadece kolay değil bir seylere yeniden başlama
- +1 yıl
Arkadaşım sen beni. Dinle ve biraz dinlen kendine gel
Bu güne kadar ki ertelediğin şeyleri yap derim.
Soran+1 yılTeşekkürler
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
48Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 64,6b cevap paylaştı. Çivi çiviyi söker diyeceğim ama sen bu karektersizliği yapma
01 Yorumla
Soran+1 yılBilmiyorum düşünüyorum
- Aşk İlişkileri konusunda 16,9b cevap paylaştı.
+1 yılBirisinin boşluğunu başkasıyla dolduramazsınız.. Her insan farklı bir hikayedir..
01 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 261,8b cevap paylaştı.
u +1 yılDoğru olmaz tabi ki de
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 7,6b cevap paylaştı.
+1 yılBu yanlış olur düşünün aynısı size yapılsa? birini sevdiğiniz hoşlandınız diyelim ardından ise öğreniyorsunuz ki bu kişi sadece sizi yara bandı olarak kullanmış nasıl hissedersiniz bu durumda? karşıda ki kişi sizi sevip değer verirse? empati kurmak gerekiyor asla böyle bir şey yapmayın aldattıysa onun karakteriyle alakalı bir şey ki böyle kişilere karakteri var denmez aldatan bir kişi sevmediği için asla aldatır ama iyi ki bir yandan da böyle bir şey olmuş demeniz gerekiyor bu sayede sizi asla sevmediğini görmüş oldunuz ve bunca zaman yalan söylediğini aldatan insanlar aldatmaya devam ederler maalesef onların yaptıkları doğru değildir size tavsiyem birini unutmak için asla başkasıyla olmayın.
16 Yorumla
Soran+1 yılKendimi toparlayamıyorum. Birinin destek olması gerek unutturması
- +1 yıl
Bunu siz yapacaksınız negatif düşüncelerden kurtulun ve yapın kendinize inanarak herşeye inanarak yapın bu hayatta ozaman bir çok şey başarırsınız.
Soran+1 yılUğrasiyorum olmuyor tek başıma gücsüzüm
- +1 yıl
Hayır değilsiniz sadece öyle düşünmeye alıştırmışsınız her insan güçlüdür kendinizce bir çok şey başarısınız güçsüzüm yapamıyorum edemiyorum derseniz bu tür negatif düşüncelerin size tek bir katkısı dahi olmaz ilk olarak kendinize güvenmeniz lazım kendinizle barışık olmanız lazım oysaki hiç değil gibi duruyorsunuz ilk olarak bunu yapıp ardından bir çok şeyi yapın her şey sizin düşüncelerinizde bitiyor.
Soran+1 yılTeşekkürler 🙏 güzel dusunceleriniz için ön yargılı davranmadınız
- +1 yıl
Rica ederim.
Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. Bende yaşadım bu durumu, ama birini untmak için kimseyle görüşmedim, kimsenin onuruyla gururuyla oynamadım. Ne yaparsan yap kendin yap, kendi başına başarmayı dene. Unutmak çok zor bir şey değil. O karşına çıkana kadar tek başınaydın, bu hayata onunla gelmedin. Zoru tek başına başar.
13 Yorumla
Soran+1 yılBen 2 yıl neler çektik ilikiyi toparmaya calisnak için o ne yaptı aldattı üstelik evleniyor
Soran+1 yılBana yazık degilmi
- Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yılSadece takılacaksan , takılacağın birini bul. Duygusal bir şeyler olacaksa, kendini buna hazır hissediyorsan, karşındaki kişiye gerçekten duygularını yansıtabileceksen görüş tabii ki. Diğer ilişkin bitmiş zaten.
010 Yorumla
Soran+1 yılBen zor seven biriyim sevmiyevegimi biliyorum uğracam mucadele edicem
- +1 yıl
Zor seviyorsan işin zor, kolay kolay mutlu olamazsın aşk ilişkilerinde.
Soran+1 yılOlmuyorum zaten hep hayal kırıklığı son sevgilim herşeyi mahveffetti
- +1 yıl
Yanlış anlama lütfen ama senin böyle olmandan dolayı da ilişkilerin biter
Soran+1 yılBen kimseye ihanet etmedim
- +1 yıl
İhanet ettin demedim ki ben de
Soran+1 yılKusura bakma biraz gergindim
- +1 yıl
Sorun değil :) İyi misin şimdi
Soran+1 yılBiraz daha iyiyim teşekkürler
- +1 yıl
Rica ederim
Yas tutacak halin yok hayatım aldatılmışssın birde karalaramı bağlıcan
30 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 355 cevap paylaştı. Önce bi kenara çekil kimseyi alma hayatına hazır hissedene dek yine de kişiye göre değişir
20 Yorumla
+1 yılKimse kimsenin yara bandı değil. Unutana kadar birileriyle görüşme bence. Kendin rahatlamaya çalışırken başkalarının anını yakma.
26 Yorumla
Soran+1 yılşu an en kötu durumda olan benim.
- +1 yıl
emin ol senden bin beter durumda bi ton insan var. Üzgün olabilirsin ama en kötü değilsin. Kimseyi de üzmeye hakkın olamaz. Gerçekten unutucaksan ve başkalarını üzmeyeceksen git konuş.
Soran+1 yılÜzmeyeceğime garanti veremem. bilmiyorum
Soran+1 yılDeneyip görücez
- +1 yıl
O zaman yapmayacaksın. Sen çok kötüyüm diye yakınıyosun başkasına aynını yaşatma hakkın var mı sence? Bu kadar ben merkezcilik sinir bozucu.
Soran+1 yılBilmiyorum sadece düşünüyorum
- Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yılYine mi yara bandı? Bu kadar bencilseniz ve bu kadar olgunlaşmadıysanız hayatınıza kimseyi almayın abi
18 Yorumla
Soran+1 yılNasıl toparlanacağım o zaman
- +1 yıl
Bağımlı mısın kardeşim sen? Kendine gelmek, toparlamak için illa birine mi ihtiyaç duyuyorsun. Bu kadar aciz misin? Kendine yetemeyen, tek başında ayakta durmayı beceremeyen hiçkimse başkasıyla sağlıklı bir ilişki kuramaz zaten
- +1 yıl
Parazit gibi yaşarsın.
- +1 yıl
Parazitler de öyledir ya birine yapışmadan, beslenmeden hayatta kalamıyorlar. Güçlü olun biraz ya. İnsansınız siz tek hücreli canlı değil
Soran+1 yılTeşekkürler çok ağır travma yaşadım. o yüzden
- +1 yıl
Anlıyorum. Herkes travma yaşayabilir bu hayatta ama acınızı kendiniz yaşayın. Başkalarını kullanmayın
Soran+1 yılTeşekkürler 🙏
- +1 yıl
Rica ederim
Gizli Üye(36-45)+1 yılOlur canım keyfine bak nasıl istersen öyle davran bak onlar istediği gibi davranıyor
41 Yorumla- +1 yıl
Hak edene hakettiğini vereceksin
+1 yılHayır çok yanlış bir davranış karşı tarafın duygularıyla oynama
21 Yorumla
Soran+1 yılKendimi toparlamak zorundayım
+1 yılSeni aldatmış.. Onu unutmak için birine ihtiyacın olmamalıydı.
Direk soğuma ve nefret sebebi değil mi?01 Yorumla
Soran+1 yılEvet nefret ediyorum ondan çokta seviyorum
+1 yılYapma yapma bu en etik olmayan yol, sinirle öfkeyle saçma sapan ilişkere yönelim gösteriyor insan ama dur diyen süper egoya aslında daha çok kulak versek iyi olur...
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılKendine zaman ver kimse senin yara bandın olamaz ayıptır ya nasıl bi kafa bu
13 Yorumla
Soran+1 yılSevdiğim adam evleniyor aldatttigi kişi ile kafamı toparlam gerek
- +1 yıl
Senin sevdiğin gereksiz evleniyo diye baskasında kafanı toparlayamazsın askım
Soran+1 yılDüşünüyorum sadece şu an bir şey yok daha
+1 yılAyrılmışsin. Zaten ilk konuşma da kimse ciddi olmaz... normal sohbetler yapabilirisn. Ve ona göre bir yol izleyebilirsin..
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 8,9b cevap paylaştı.
+1 yılŞimdi sana doğru olmaz diyenlerin çoğu birilerini yara bandı yapıp kullanmıştır emin ol 😂😂 Sektir et gitsin düşünme
10 Yorumla Bu hatayi asla yapma aci çeken sen olacaksin
11 Yorumla
Soran+1 yılZaten çekiyorum canım çok yanıyor yapılanları hazmedemiyorum
Gizli Üye(18-24)+1 yılNormal arkadaşlarınla takıl illa başkası mı olavak karşındaki kişiyi de düşün hem biraz
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılDoğruluk tarafın mı kalmış bacım konuşabilirsin tabi ki
20 YorumlaBence gayet doğru olur bunu ona anlatırsın ve kimse kandırılmamış olur.
02 Yorumla
Soran+1 yılAnlattım adam kaçtı
Gizli Üye(30-35)+1 yılDoğru olmaz birileriyle görüşmek altatma varsa uzak dur derim altatmışsa sevmemiştir seni seni sevmeyen için bir şeylerin çabasına girme derim sevgi okadar ucuz bir şey değil her şey gönlünce olsun arkadaşım 🙋♂️
00 YorumlaAcına sarıl unutmak istiyorsan daha da çok acıt kalbini. Baskasinin tenini onun ruhunu kullanırsın daha da batarsın.
Sen bilirsin.00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,6b cevap paylaştı.
+1 yılUnutmazsın öyle , iki taraf içinde hayal kırıklığı olur
06 Yorumla
Soran+1 yılBiliyorum çok zorlanacam aglyacam kendime kızacam onu bir şekilde unutmam gerek hazmedemiyorum ihaneti
- +1 yıl
İhaneti unutamazsın ama hafifler , başkasıyla olursan karşındakine haksızlık edersin
Soran+1 yılşu an önceligim kendim çok canım yanıyor
- +1 yıl
Yaşın kaç?
Soran+1 yıl33 yaş
- +1 yıl
Hmm , konuşmak istermisin?
Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. Olmaz çivi çivi sökmez. Biraz kafanı dinle ona olan sinirin ve sevginin azalmasını bekle
013 Yorumla
Soran+1 yılOna olan nefretim aşkım bitmiyor kendimi ne yapıp edip ondan uzaklaşmak istiyorum
Soran+1 yılMaksat kafam dağılsın amacım cinsellik değil yapamam zaten
Soran+1 yılEvet. İstemeden bahsettim adam kaçtı sağol
Soran+1 yılAynen kendi bilir
Soran+1 yılYol verdik zaten teşekkürler
Soran+1 yılİnşallah. Çok sagolun
Soran+1 yılİnşaallah bekleyip görücez
+1 yılUnutmak içinse, doğru olmaz.
31 Yorumla
Soran+1 yılUnutmak için bir ay olucak aldattığı kişi ile evlenecekmis haber gönderdi
Aşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı. Olmaz bence o kişilere de haksızlık zamana bırakın…
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 491 cevap paylaştı.
+1 yılEttiğini bulma dünyası, sen bugün biriyle gönül eğlendirirsen yarın senin de başına gelir.
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı. apla bni yarabandi olarak kullanabilirsin.. iyilestiririm seeni..
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı.
+1 yılKendine de karşındakine de yazık edersin. Durumu aş ondan sonra görüş insanlarla.
10 Yorumla Başkasına umut vermek ve hakka girmek olur yapmamalısınız
10 YorumlaO zaman ondan ne farkınız kalır ki...
21 Yorumla
Soran+1 yılAdam aldattıgı kişi ile evleniyor haber gönderdi
+1 yılBilmem ise yararsa haber ver
21 Yorumla
Soran+1 yılPeki
- Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yıldikkat et de, o birileri dediğin de aldatmasın seni
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Ayrildiysam yoluma bakarım. Görüşmek istediğin birisi varsa görüş, kendini kısıtlama derim.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı. Unutmak için görüşmek mi? Saçmalık ama yanlış da değil çünkü onunla BİT-Tİ
00 YorumlaBirilerini yara bandı olarak kullanmak ne kadar doğru olur
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 630 cevap paylaştı. niye ayrıldın. başkasını bulsan aldatmaz mı sanıyorsun. her erkek aldatır
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılseni altan birini neden unutmuyorsun ki illa biriyle çıkman gerekmez
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılAyrılmışsin adı üstünde işin bitmiş artık istediğini tabiki yapmakta serbest sin
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 892 cevap paylaştı. Hayat devam ediyor kendini bunaltma görüş istediğinde bence
00 Yorumla
+1 yılZamana bırak, intikam gibi bir şey değil bu sonuçta
30 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 419 cevap paylaştı.
+1 yılyara bandı mantıklı değildir
20 Yorumla
+1 yılHayatında yapacağın en yanlış şey olur. O duygusal boşluğunu hatalarla yönlendirme daha çok üzülürsün
00 Yorumla
+1 yılBaşkası olsa başkasına aşık olucaksin sonra onuda unutamicaksin
10 Yorumla
+1 yılKendin hazır hissediyorsan görüşebilirsin
11 Yorumla
Soran+1 yılHissetmiyorum kafamı dağıtmak için
Bu sefer onuda unutman gerekecek
13 Yorumla
Soran+1 yılOnun kadar karaktersini bulamam adım kadar eminim
Soran+1 yılBir daha kimseye güvenemem sevemem o hakkimı yanlis kişide kullandığım için
Çok kötüysen yap gitsin
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSelam ne kadar konuştunuz ki. kesin ayrıldınız yani.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. Aldatanı aldatırım diyorsun yani
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Sana kalmış sonu iyide olabilir kötüde.
00 YorumlaBen senin hafızanı silerim gel.
00 Yorumla
+1 yılolur
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 372 cevap paylaştı.
+1 yılHayır olmaz
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSeks icin mi sevgililik icinse cocuga yazik
02 Yorumla
Soran+1 yılCinsellik için değil sevgilik
Cevap sahibi+1 yılNe anladim o sevgililikten
- Aşk İlişkileri konusunda 511 cevap paylaştı.
+1 yılEn doğrusu bu olur
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılolmaz. ölene kadar mokoko olması lazım
00 Yorumla
+1 yılo seni unuttuysa öyle bişey yapmana gerek yok
01 Yorumla
Soran+1 yıl1 ay olucak sadece akrabası aradı evlenecek dügunune davet ediyoruz diye
Dene
01 Yorumla
Soran+1 yılDeneyeceğim 😔
+1 yılUnutamıyorsun kanka
10 Yorumla- Devamını Gör (25)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası