Severek ayrıldık. Çok acı çekiyorum fakat birlikteyken olmuyor. Onu unutacak mıyım ben? :(
Başkalarını da sevebilir miyim? 1 buçuk yıl beraberdik.
Başkalarını da sevebilir miyim? 1 buçuk yıl beraberdik.
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Üniversite Tercih
Diğer gelen kişi hangi yaranı örtücek severek ayrıldık diyorsun da pardon ayrılığın sevmesi mi olur kalan mal gibi kalır saçmalar geri dönmen için herşeyi yapar ama sen başka kişileri düşünürsün böyle bir şey yok güzel insan böyle bir sevgi daha gelmez ben ayrılalı 2 ay olmadı daha ama ruh gibiyim bir günde bıraktı gitti sanki kötülük yaptım aldattım veya başka neden hiç bişey yapmadığım halde bir mesaj ile bitti bir günde her bunun neresi sevgi söyler misin seviyorsan gitmiceksin çünkü sensin karar veren ailen veya bir başkası değil o yüzden unutamicaksın çünkü onun gibi olmicak kimse...
asım yıldırım - ayrılık youtube da dinle cevap burda
dinliyorum su an
kapattım su an aglamak istemiyorum gece rahat rahat dinleyip aglıcam
sence onu unutur muyum? bana şu an çok uzak geliyor bir başkasına sarılmak öpmek
cok iyi olur ben ekliyorum seni anlat
Severek ayrılma sakın ben onu bıraktım o beni daha çok seviyodu evlenmiş simdi haberini aldim cok pişmanim ama iş işten geçti ne yazıkki içim paramparça
Bazen biri çıkıyor karşına oluyor yaa,bende bile olduysa oluyor evet...
siz severek mi ayrıldınız ne kadar çıktınız?
:(
:((
Cevap
8Cevap
bu sorunun cevabını tam olarak kimse veremez neden çünkü bu senin ona besledigin sevginin ölçüsüyle alakalı gerçek sevgiyse çok zor ben 4 yıl unutamadım halada unutmuş degilim bilmiyorum nereye kadar gidecek
:(
bence de severek ayrilmak yanlis çünkü o insan hep aklindi olur
birlikteyken olmuyor diyorsun ama ask çaba ister
tek taraflı bir caba neye yarar allah aşkına sabır mı kalır herşeyi benden bekliyordu ben böyleyim diyordu ama bana gelince böyle yapmıcaksın etmiceksin
Unutmak zordur. Onu unuttuğun başkasını sevebilirsin. Akşamları yalnız kalınca konuşacak birini ararsın ama bulamazsan onu düşünüp iyice kötü olursun..
Onu unutamazsın ama başkasını sevebilirsin. Yaşadığım için biliyorum.
kimler kimleri unutmuyor ki. unutursun elbet. bu arada zaman geçircek birşeyler bul aylak kaldıkça aklına gelir çünkü.
tüm günüm dolu sadece akşamları işte en kötü zamanlar..
Severek ayrılma saçmalıktan başka bir şey değildir.
bende öyle düşünürdüm yaşayana kadar.
Severek ayrılıp onu unutup başkasını sevebilirsin.
severek ayrılınmaz güzel kardeşim alışkanlık olmuştur ondan ağlıyoesundur
SEverek ayrılmak olamaz. seven neden ayrılsın?
sevgi yetmiyor bazen.
Sevgiyi anlamamışsınız. Baksana aglıyorsun sebep? yetmeyen şey icin mi aglıyorsun?
Sevgi ; yetmeyen , yetmeyecek olanları da sevmektir. ÖYle bir şeydir ki sevgi ona kendinibırakmaktır bazen. SEevgili sevgisindeki sevgi dostca arkadaşca kardeşce bile yaklaşımdır bazen. Yetmeyeni yettirir sevgi. SEvgiyi anlamak gerekir. Anlamayınca sevgi bazen yetmiyor olur.
Oysa ki sevgi gercektir. Vardır. Vicdandır bazen sevgi. Sevgi öyle birşeydir ki bunu anlamadıktan sonra hiçliktir ...
lütfen durumu bilmiyorsunuz
kimse alternatifsiz degil
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar