Ayrıldık ben mi kuruntu yapıyorum onu unutmak istiyorum ama sevdiğim için yanlış da gözünde görünmek istemiyorum?

ex den ayrıldıktan sonra biriyle tanıştım bana cafe sahibi olduğunu söyledi ama bi süre sonra kendini tanıtırken ek olarak da benim ex in işinden yaptığını söyledi ve takiplerinde eski benim ex i tanıyan arkadaşın hesabını gördüm bu çocuğun hesabında ona yemin ettirdim beni biri mi ismi mi verdi sana dedim bana anne babasının şeref namus üzerine yemin ettiki tanımıyorum seni dedi benim ex gelip giden bir insan hayatıma onu unutmak artık döndüğünde reddetmek için başka biri girsin hayatıma istiyorum ama onun parmağı olmasından da korkuyorum bana her yazanher mesaj atandan korkuyorum bazen de gerçekten onun işiyle ilgili oluyor o beni rezil etti herkese sizce onun mu parmağı var yemin de etti bi tarafım tanımak istiyorum diğer taraf da onu hâlâ seviyorum parmağı varsa bilmiyorum
Ayrıldık ben mi kuruntu yapıyorum onu unutmak istiyorum ama sevdiğim için yanlış da gözünde görünmek istemiyorum?