İki yıllık ciddi iliskim defalarca aldatma olayı oldu affettim hep geri dönüp pismanım dediği için inandım en son aldattığını gördüğümde ağladım yeter artık dedi siddet olayı oldu bana yine affettim annesi vs yazdığı için çok şey yaptım onun için ailemi karşıma aldım şahsi arabam vardı ayrılmadığım için ailem benden aldı tıp okuyorum çoğu dersimi astım onun için on gündür çok soğuk bunun sebebini sorduğumda böyle yaptı beni her şeyde suçluyor gerçekten ben mi haksızım ayrılmaktan korkuyorum başkasıyla birlikte olucak diye yarın yemeden içmeden kesildim okuldan soğudum intihara bile kalkıştım anlamadığım neden ayrılmıyor da böyle çok güzel kızlarla mankenlerle birlikte oluyordu zaten benden ne istedi
Aldattı, defalarca affettim. Başkasıyla birlikte olacak diye ayrılmaktan korkuyorum, ne yapmalıyım?
Kendine saygısı olmayana diğer insanlarda saygı göstermez.
Sen zaten daha ilk ayrılman gereken durumu es geçip gururunu ayaklar altına almış ve hatalar yapmaya başlamışsın sonrası zaten daha büyük facia yani. Ama buna rağmen hala şansını zorlayıp kendi hayatını mahvetme yolunda emin adımlarla ilerliyorsun. Yani bu işin sonu böyle giderse senin can güvenliğin için de pek iyi bir noktaya gitmeyecek.
0
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
ayrıldım engelledim her yerden tedaviye başladım sadece anlamadığım şey neden ayrılmıyordu bunca zaman
Niye ayrılsın ki yani bu kişinin karakteri belli ki bozuk zaten ve seni de elinin altında her şeyi kabullenen birisi olarak görüyordur o yüzden de ayrılmıyordur. Bak geçte olsa doğrusunu yapmışsın, sakın söylenen sözlere kanıp da hata yapmaya devam etme, doğru düzgün bir hayat yaşa, böylelerinden de uzak dur.
Aldatma da affetmek kendinize duyduğunuz güveni - öz saygıyı kaybetmek demektir. Allahınıza bin şükür ki bunu 5 sene sonra da yapabilirdi size. Evlendiğiniz de yine aldatacak , hep aldatacak yani. Affetmek pişmanlıktır. Orada bir yara var ve bunu kesip atacaksınız, vay bee diyor sevgiliniz yine affetti beni ne büyük adammışım ben yaa diye gurur duyuyor kendinle şu an. 👍🏻 neden böyle kötü bir ilişkiden kurtuluyorsunuz ki? Böyle biri ile nasıl bir gelecek düşünebilirsiniz ki?
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Bu hazoyla evlenip hayatını karartma. Sana karşı sevgisi sıfır yani. Sakın onu seviyorum ölüyorum diyip slklik yapma. Derhal unut bunu hayatına bak. Çok daha iyi insanlar var sana iyi davranacak seni sevecek seni soracak seni merak edip endişelenecek biri karşına çıkar elbet. Bu hazoyla mı beraber olacaksın bu büyük hatayı yapma
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
yani birkaç cümle okumam yeterli oldu. ablam sana erkek gibi erkek mi yok, centilmen mi kalmadı, sadık erkek mi kalmadı dünyada bırak şu uğursuzu bir de sana sorunlu demiş.. sorunun varsa o da ona dünyadaki tek adammış gibi davranman, fark ettiysen o sana hiç dünyadaki tek kadınmışsın gibi davranmamış
Eğer tıp okumasan cahilin önde gidenisin dicem de? aşk uğruna böyle bir kardeşim nasıl katlanıyorsun merak ediyorum.
1. Si seni defalarca aldatmış. Demek ki sen ona yetmiyorsun. 2. adam senle konuşmuyor. Seni terslediği gibi kimse kimseyi terslemez. 3. nasıl bir yokluktasın. 4. 2 sene vermişsin. Bu adamla 1 dk olmaz. 5. seni şimdi aldatan adam. Evlendiğinde eve sevgilisini getirir. allah aşkına bas tekmeyi
Bazı erkekler Ezmeyi, hakareti üstünlüğü sever. Sen bunların hepsine katlanıyorsun. Adam bir ağzına etmediği kalmış. Belki onu da yapmıştır. Neyse eğer kaliteli bir hayat istiyorsan bence bu elemandan ayrılman en iyi sebep.
Bu eleman senin hayat kaliteni çalıyor. Sen mutlu olmak yerine bu elemanla mutsuzlupu yaşıyorsun. Ayrıl, 1 ay oldupın yerden uzaklaş. Kitap oku. Kafanı dinle.