Her konudan imkansız biri benden hoşlanıyor ama oluru olmayan biri olduğu için ben istemedim 2 kere geri çevirdim ama onu düşünmeden duramıyorum nasıl unutabilirim
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Sırf olmaz diye denemiyorsun bile belkide olcak düşündüğün gibi cıkmayacak en azından şans versen ve görsen
Bilmiyorım kafam cok karısık gercekten bir tarafım istiyor bir tarafım istemiyor sevgili olursak asık olmaktan korkuyorum cok cekici biri
Bilmiyorum aşk nasıl bişi ama olmazsın bence
Ben su ana kadar asık olmadım hatta kolay kolay hoslanan biri bile degilim ama bu kisiden etkilenmeye basladım ondan dolayı asık olabileceigm biri diye dusunuyorum ve o normal takıldığı kızlar gib görüp asık olmaz diye dusunup geri cektim kendimi
Diğer kızlarla olan ilişkisi seni dahada cekiyor onun olmak istiyorsun kıskanıyorsun sanırım biraz kızları bundan onu istiyorsun
Hayır benden önce cok iliskisi olmus ben boyle birini normalde istemezdim ama bu farklı geldi bilmiyorum kafam cok karısık
Her seyi yasamıs biri bana gore
İmkansızlık yaşamadım hiç
Yaş olarak da mı küçük yaşta birinden hoşlandınız mı hiç
Küçük yaşta olan birinden hoşlanmam, ben ve o aynı şeyleri düşünemeyiz, bu yüzden anlaşmak biraz zor olur.
Dogrudur peki 24 yasında bi erkek gercekten kendinden 5 yas kucuk birinden hoslanıyor olabilir mi yoksa sadece kotu niyet mi
Nasıl biri olduğuna bağlı, araştırdınmı hiç ne kadardır tanıyorsun
Çok olmadı anlattığı kadarıyla biliyorum iyi biri gibi ama bana nasıl baktıgını dusunuyorum tamam cekici biri olabilirim cogu erkegin hoslanabilecegi tipte biriyim gercekten hoslanmıs olabilir ama yası bu kadar buyuk biri su ana kadar benden hoslanmadı bu arada buyuk falan da durmuyorum yasımı gösteriyorum minyon tipliyim ve bende beni hic ciddi gorecegini dusunmuyorum guvenemedigim icin de reddettim unuturum dedim unutamıyorum
Unutursun, zor bir şey değil. Yeter ki iste. Anlattığına göre uymuyor sana boş ver
Umarım sevgili olsaydık ben aşık olurdum o olmazdı büyük ihtimalle zamanında çok ilişkisi olmuş biri çünkü
Zaten olacağı bu, benimde anlatmak istediğim bu işte, sen şimdiden bağlanmışsın bende çok çabuk bağlanırım ama hiç iyi bir şey değil çok üzülürsün, anlayamazsın bunu o yüzden mantıklı düşünerek kendi cevabını bul, ve geri dönüşü olmayan bir hata yapma sakın, benden sana tavsiye.
Çok dogru teşekkür ederim haklısınız iyi geceler
Rica ederim, iyi günler
gecer ablasi ergenlikte olur ole seyler
ya tamam hadi diyelim ben ergenim o da mı ergen benden büyük ya
İmkansız ise hoslanma
Vay be cok akıllısın elimde degil
Niye imkansız
yası buyuk ben hoslanmıyorsundur diyorum diretti hoslandıgına
Neden imkansız?
yası buyuk ben beni heves olarak gordugunu dusunuyorum diretti hoslandıgına ama emin olamıyorum ondan dolayı sevgili olmak istemedim ama dusunuyorum hâlâ kafamdan atamıyorum
Kaç yaşında?
24 yasında iyi biri gibi yakısıklı falan ama bana nasıl baktıgını dusunuyorum tamam cekici biri olabilirim cogu erkegin hoslanabilecegi tipte biriyim gercekten hoslanmıs olabilir ama yası bu kadar buyuk biri su ana kadar benden hoslanmadı bende beni hic ciddi gorecegini dusunmuyorum guvenemedigim icin de reddettim unuturum dedim unutamıyorum
Nasıl tanıştınız peki öğrenci misin? Ve aynı ortamda beraber takıldınız mı ki hiç senden hoşlandı bu kadar çok.. Biraz fazla sorguya çekmiş gibi oluyorum ama daha iyi bir yol bulmak için yapıyorum. Biraz ayrıntı gerekiyor yani
Okuyorum üni 1im okulda tanıstık arkadas ortamında hic tanımıyorum sonra bana yazmaya basladı kısa keseyim iste ben 18 yasındayım ve bunla her seyden konusmaya basladık hayatına cok kız girmis biri ama ben farklı gelmisim belki de ondan istiyor bilmiyorum benim de ilgimi cekti kolay kolay herkesten hoslanmıyorım ama bundan hoslanmaya basladım ve sevgili olsak ben aşık olurdum o olmazdı takıldıgı diger kızlar gibi gorurdu diye dusundugum icin korktum yani ve hicbir seye baslamadık