5 Aydır konuştuğum birisi var Veteriner mesleği. Cimriliği oldu bana soğumuştum biraz. İleride de böyle olur diye çok tereddütteydim. Çünkü kendisi kaç kere yemek yiyelim demişti ve buluştuğumuzda yemek konusunu açmamıştı ve bi kaç bir şey. Ben uyardım şimdi ise Bana eli bollaştı bi kaç kez görüştük ondan sonra. Bir çocuğun aileside beni beğenmişti teyzem vasıtasıyla görmüşler. Çocuk beni instgramdan ekledi bende dondurdum onu çünkü sevgilim görmesin diye. Bende salak gibi facebokdan 5 gün önce istek attım bu çocuğa. Buda onayladı. Sanki onayladı içim rahatladı bu çocuğu düşünmedim artık. Sevgilime bağlandım tekrardan. Ama 5 gün geçti yeni mesaj attı Dün. Cevap vermedim. Ben ne kadar salakça davrandım hem istek attım hem de mesajına cevap vermedim. Kendimi çok kötü hissediyorumm? Birisi vesilesiyle olduğu için düşünüyorum?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Merhaba!
Sorunuzun detayını okurken tek bir şey dikkatimi çekti. Siz hala ilişkinizden ne beklediğinizin farkında değilsiniz. Eğer cömert bir sevgili bekliyorsanız bu durum, sevgiliniz size cimri davrandığında başkalarına meyletme gibi sonuçlar doğurmamalı. Bunun yerine sevgilinizin akışkanlarını değiştirip değiştiremeyeceğine konsantre olmalısınız. Eğer bu huyundan vazgeçemeyeceğini düşünüyorsanız ve bu konu sizin için önemliyse daha fazla vakit kaybetmeden ilişkinizi bitirmelisiniz. Fakat hepsinden önce ikinci cümlede belirttiğim gibi ilişkiden ne beklediğinizi sorgulamalısınız. Yoksa böyle dönemsel gelgitlerle uğraşmak zorunda kalırsınız.
Mutlu akşamlar..09 Yorumla
Soran+1 yılçocuk tekrar yazdı merhaba diye bende artık ayıp olmasın diye bir nevi cevap verdim🤦♀️ ama hem cevap verip hem ağlıyordum. Dünde sevgilimi aradım o kadar kötü oldum ki başka bir şey yüzünden tartışmıştık o zannetti onun için ağlıyorum. Yanı telefonda sessizce ağladım sevgilimle konuşurken o kadar vicdan azabı çektim ki. Gerçekten naptığını bilmeyen salağın tekiyim
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim. Evet artık emin olmam lazım
Soran+1 yılKusura bakmayın sürekli yazdım ama o kadar olay oldu ki. Ben çocukla bir kaç gün konuştum sonra normal. Dünde dedim ki ben iliski anlamında düşünmüyorum bir şey şu an arkadaş gibi sohbet ediyoruz. Oda tabi öyle falan dedi. Bugün de çocuğun annesi bize geld. İste çocuğum diye demiyorum iyi efendi falan nasipse olsun dedi. Belki haberi yoktur çocuğun çünkü annesi önceden demiş teyzeme gidip tanışayım diye. Ben şimdi ne yapacağım çok kötüyüm
Soran+1 yılSizce doğru ve mantıklı olan bumu?
Soran+1 yılDiğerinede biraz ümit verdim ama
En İyi Cevaplar
Selaam seni hatırladım :D sorunda konuşmuştuk ama olaylar olmuş sorunda güzelce yorumlamıştım o kişiysen hatırlıyorum. Sen o çocuğun cimriliğinden bi kere soğudun ve o arada o çocukla ilgili aklında gelgit oluştuğu için o sırada da sana bu yeni çocuktan bahsedilince bi istekle bu davranışı sergiledin sonradan pişman olup nedenini sorgulamanda güzel. Senin sevgin biraz azalmış onun için başkasını düşünebiliyorsun. En iyi diyecğim şey sevgilinden ayrıl ondan sonra konuşursun ikisi aynı anda olmaz ki sen iyi bir kızsın bunun farkındasın olmuyorsa ayrıl yeni konuşmaya öyle başlarsın manita varken yakışmaz :)
02 Yorumla
Soran+1 yılEvett 😂 valla çok kafam karıştı ama devam edeceğim bakacağım artık durum a
Soran+1 yılKusura bakmayın sürekli yazdım ama o kadar olay oldu ki. Ben çocukla bir kaç gün konuştum sonra normal. Dünde dedim ki ben iliski anlamında düşünmüyorum bir şey şu an arkadaş gibi sohbet ediyoruz. Oda tabi öyle falan dedi. Bugün de çocuğun annesi bize geld. İste çocuğum diye demiyorum iyi efendi falan nasipse olsun dedi. Belki haberi yoktur çocuğun çünkü annesi önceden demiş teyzeme gidip tanışayım diye. Ben şimdi ne yapacağım çok kötüyüm
+1 yılHayır canım dengesiz bir kişiliğe sahip olduğun için düşünüyorsun çocuğu. İkili ilişkilerinde düşünmeden hareket ediyorsun ve mantık devreden çıkıyor sıklıkla demek ki. 5 aylık ilişkide ne cimriliği hadi cimri olduğuna kanaat ettin eli nasıl bollaştı? Sevgilin varken başkasını zihnini yoğun şekilde meşgul etmiş yanlış adımlar da atmaktan geri durmamışsın belli ki sadakatin de eksik. Valla ihanet eden biri mi daha berbat cimri biri mi bilemedim
01 Yorumla
Soran+1 yılçocuk tekrar yazdı merhaba diye bende artık ayıp olmasın diye bir nevi cevap verdim🤦♀️ ama hem cevap verip hem ağlıyordum. Dünde sevgilimi aradım o kadar kötü oldum ki başka bir şey yüzünden tartışmıştık o zannetti onun için ağlıyorum. Yanı telefonda sessizce ağladım sevgilimle konuşurken o kadar vicdan azabı çektim ki. Gerçekten naptığını bilmeyen salağın tekiyim
- Aşk İlişkileri konusunda 6,5b cevap paylaştı.
+1 yılDaha öncede sevgilin ile ilgili soru sormuştun sanırım..
Yaptığının farkına sen söylediğinde varmış ve kendini düzeltmiş umarım böyle devam eder
Sorunları çözdüyseniz bir başkasına ilgi duyman kendini kötü hissetiriyor bir şekilde kurtul başkalarıyla ilgilenmekten..
Mesaj da ne yazdı bilmiyorum cevap verip devam etmek istiyorsan devam eden iksikini bitirmen doğru olur03 Yorumla
Soran+1 yılUmarım yanı artık bir şey dediğimde hiç itiraz etmiyor biseyler yapıyor dışarıda. Keşke tabi ilk baştan böyle olsaydı şimdi böyle seyler düsünmezdim😔
- +1 yıl
İnsan bazen yatırını doğru gidi görür kimse itiraz etmediğinde ama tabi edildiğinde görmeyenler de var.. ama sevgilin düzeltmiş.. mutluluklar 🌸🌸
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
2Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı.
+1 yılYani burada yadırganıp yargılanacak olan sensin ama bazı erkekler komşuda pişer belki bizede düşer mantığıyla çocuğu kötülemişler saçma şekilde.
Başta cimri olduğunu düşünmüşsün evet bu şekilde düşündürmüş olabilir ancak durumu söyledikten sonra bunu hiç yapmamış.
Eğer bu kişi gerçekten cimri olsaydı sen desen de yine aynı şekilde devam ederdi belli ki daha önceleri ne yapacağını bilmediğinden yemek vs yemeyi teklif etmemiş yani cimrilikten değil.
Çocuğun bu meselede bir hatası yok.
Ama sen paragöz bir arkadaşsın o belli oluyor.
Sen bu kişiyi sevmiyorsun zaten o muhakkak diğer kişiye meylin var bu istemsiz hareketlerinden belli oluyor.
Ama sen diğerinin elinin altından gitmesini istemiyorsun muhtemelen mesleğinden ötürü.
Cidden veteriner olan çocuğa üzüldüm böyle yanlış birisini seçtiği için.
Resmen 2 kişiyi aynı ipte oynatıyorsun.
Eminim bu yaptığını birisi de bir gün sana yapacaktır.
En güzeli azıcık vicdanlı davranda şu an ki sevgilinden ayrıl yazık etme adama.29 Yorumla
Soran+1 yılOf yorumunu kendimi suçlu hissederek okudum. Yanı beni neler soğuttu ilk başta anlatayım. 1 kere yarin pizza sipariş ederiz dedi gitmeden açmısın canim ben biseyler yiyeceğimde dedi. Bir gün yine yemek yiyelim dedi kendisi buluştuğumuzda yemek konusunu açmadı. Bir gün Evde kahvaltı yapacaktık dedim biber alırız kızartırız dedi ben bu yağla sadece patates kızartıyorum. Bunun gibi seyler ama uyardıktan sonra 2 kere görüştük yapmadi cimrilik. İleride böyle olur diye çok düşünmeye başladım. Aslında veterinerle konusunca aram o kadar iyi ki artık. Ama istemsiz şekilde diğerinide düşünüyorum Keske böyle olmasam. Evet diğerinin mesleğinde hava astsubayı. Aslında teyzem falan demeseydi ben hiç bir erkeği düşünmüyordum.
- +1 yıl
Yani sonuç önemli kardeş.
Sen şu an ki durumda hatalısın.
Soran+1 yılSevgilimdende ayrılmak istemiyorum😔
Soran+1 yılEvet hatalıyım
- +1 yıl
O zaman diğer kişiye hayatında birisi olduğunu ve aranızda bir şey olamayacağını anlatabilirsin mesela.
- +1 yıl
Yok bu yok su geç bunları sen suanki sevgiline odaklan ya istediğin herşeyi düşün. Onu istiyor musun istemio musun parayla saadet olmaz aRkadas bıktık sizin şu erkek seçme olayinizdan sen suanki sevgilinle dupe düz aldatmaya meyilli olduğunu düşünüyorsun. Aldatma sadece o anlamda deildir. Onu düşünmek bile aldatmaktir sevgiline ya ayrilicagini söyle ya da olucaksan başkasını düşünme (bunu düşünürken mesleğe paraya bakma tavsiyemdir)
Soran+1 yıl@Sertberke çocuk tekrar yazdı merhaba diye bende artık ayıp olmasın diye bir nevi cevap verdim🤦🏻♀️ ama hem cevap verip hem ağlıyordum. Dünde sevgilimi aradım o kadar kötü oldum ki başka bir şey yüzünden tartışmıştık o zannetti onun için ağlıyorum. Yanı telefonda sessizce ağladım sevgilimle konuşurken o kadar vicdan azabı çektim ki
Nasıl bir devirde yaşıyoruz anlamış değilim. İnsanlar çıkarları uğruna birbirlerinin duygularını hiçe sayıyor. Başta çok seviyorum , senin için ölüyorum diyorsunuz. Sonradan daha iyi bir kısmetiniz çıktığında da ya ayrılıyorsunuz ya da aldatıyorsunuz. Olmayan vicdanınızı rahatlatmak içinde kendinizce bahaneler üretiyorsunuz. Hayır arkadaşım hiçbir şekilde haklı değilsin. Karşındaki insanın duyguları oyuncak değil. Beğenmiyorsan, mutsuzsan aldatmak yerine ayrılmayı tercih et, kurtul.
11 Yorumla
Sevgilini gerçekten sevseydin 2. Kişiyi düşünmezdin muhtemelen sevgilinden ayrılıcaksın onunla arandaki bağ alışkanlık ya da başka bişey bilemiyorum. Bana kalırsa ayrılıp kafanı dinlemelisin illa hayatında biri olmak zorunda değil ben ne istiyorum diyerek kendini dinlemek. Başkalarını memnun ederek yaşamak başlarda takdir görmene sebep olurken sonlara doğru mutsuzluğun arttıkça sonunda şöyle derler yapmasaydın..
40 Yorumla
+1 yılÖncelikle hiçkimsenin duygularıyla oynamaya hakkın yok. Ne olursa olsun sevmiyorsan onu bırakmalısın. Onunla sevgili olduğun halde başkasını düşünüyorsan. Düşündüğün adamla beraber olduğun zamanda başkasını düşüneceksin, bunun sonu yok. Git aynaya bak ve kendini sorgula ben ne yapıyorum diye. O zaman anlarsın ne kadar iğrenç bir şey yaptığını.
11 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılÇağımızda saygıdeper hanımefendiler zaten çok eşli olduklarını kabul ettiler. En iyi cinselliği yaşayan en el üstünde tutulan hanımefendiler bile daha fazlasını daha iyisini iyisini isteyip sevgililerini boynuzlayabiliyor. Aldatılmayı istemeyen her erkek yalnızlığı kabullenmeli bence. Çünkü sadakat kadının doğasında olmayan birşey onları da suçlamıyorum.
01 Yorumla
Aşk İlişkileri konusunda 429 cevap paylaştı. Sarhoştum aydım ben bu işten caydım de ikisinide sal gitsin. Biri olsun diye manita yapılmaz vakti gelince istemiyorum desen bile kaçamazsın kısmetinden. Duygularından emin olmadan kimseye böyle şeyler yaşatmaya hakkın yok. Girme bu işlere
05 Yorumla
- +1 yıl
Günahlar ve hatalar insanlar içindir. Hepimiz günahkarız, sen yaptığının yanlış olduğunun farkına vardın. Pişman oldun ve vicdanının sızısını hafifletmek için burda insanlara itiraf ettin. Allah; siz günah işlemeyen bir toplum olsaydınız hepinizi helak eder, yerine günah işleyip tevbe eden kullar yaratırdım, buyuruyor. Sen pişman oldun tevbe et kapat mevzuyu ve aynı hataya bir daha düşme ki affedilmiş olasın.
Soran+1 yılYanı sevgilimle bazı şeylerde anlaşamıyoruz. Yanı bir ara cimrilik sezdim bana karşı. sonra uyardım düzeldi. Ama bi kaç gündür dedim romantik değilsin çiçek almıyorsun. Yaparım ama devamlılığı hakkında söz veremem falan dedi. Bide bazı tartıştığımız seyler dekolte giyme , instgramdaki fotoların bazılarını kaldır. Makyaj konusunuda dedi dün. Ben ne yapacağım acaba anlasamayacağımızı söyleyip ayrılsam mı bilemiyorum
- +1 yıl
Hiç bir şeyine karışmayan bir erkek modeli arıyorsan öyle bir dünya yok. Cimrilik meselesine gelince bu huydur can çıkar huy çıkmaz. Sen çocuğu seviyor olsaydın tereddüte düşmezdin. Yıpranmış kumaş her zaman yeniye oranla daha çabuk yırtılır. Yalnız kalmamak için değil beğendiğin için biriyle görüş.
Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. Doğru düzgün karar verene kadar düşün. Bir kalpte iki kişi olmaz. İki kişi olursa o iş başka iş demektir. Sevenin gönlünde sadece bir kişi olur.
21 Yorumla
Sevgilin varken onu düşğnmekten kendini alamıyorsan demek ki karmaşık bir durumdasın ve kafanı karıştıran kişi daha fazla dikkatini çekiyor ilgini alıyor bence düşündüğün kişiye git
01 Yorumla
+1 yılKeşke hiç yapmasaydın ama sana tavsiyem sevgilin varken bişey yapma mesajına da cevap vermek zorunda değilsin boşver gitsin ailene de açıkla sevgilin olduğunu ama 2sini de seviyosan diğerini de arkadaş olarak tanı ne olursa olursun sana bi fikir verir ona göre kararını al
04 Yorumla
- +1 yıl
Abla sen şu an tam olarak hangisini istiyom tavsiye vercem ona göre
Soran+1 yılSevgilimi galiba 😂💁🏻♀️
- +1 yıl
Diğerini her yerden engelle gitsin ne uğraşıyon sevgilin yobaz ve geri kafalı değilse bu benim eski sevgilim beni rahatsız ediyo de ya da engeldikten sonra farklı hesaplardan yazarsa şikayetçi ol adliyeye gidip
Sevgilinle arayı düzeltmişsin. O adamla da hiçbir şekilde iletişime geçme daha. Kapat konunun üzerini.
11 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 677 cevap paylaştı.
+1 yılNiye takip isteği attın ki? Sevgilini gerçekten sevseydin aklın başkasına gitmezdi diye düşünüyorum. Ayrıca böyle şeyler snn yaşlarında çok normal insanın aklı kayıyor işte. Ama sevmiosan zorlama yani
14 Yorumla- +1 yıl
Evet ama bn 16 dım
- +1 yıl
tamam oldu işte buna benzer bişey. İki kişi arasında kalmıştım briyle sosyal medyadan knşuyoduk bana benden hoşlandığını söylemişti ama görmemiştim hiç. Diğeride karşıma çıkıp seni seviyorum sana aşığım demişti. Bn o aralar sosyal medyadan knştuğum kişiyle çıkmaya başladım (2,5 yıl uzak ilişki yaşadık) ve seni seviyorum diyen kişi beni hep bekledi. Sonra bi güzel aldatıldım ama iyiki 🙏🏻 sonra beni bekleyen kişiye şans verdim. Dedim belkide senin sevdiğin kişi değilde seni seven kişiyle denemelisin? Denedik ve şu an evliyiz 😄 6 yıl olcak bikaç ay sonra
+1 yılDiğeriyle yatmadan önce sevgilinden ayrılmayı unutma :) gerçi unut bahanen olur ben senden ayrılmayı unutmuştum dersin
23 Yorumla- +1 yıl
Sesli güldüm
- +1 yıl
@LaviniaLavington Eyvallah reiz :)
- +1 yıl
😂😂
Aşk İlişkileri konusunda 16,2b cevap paylaştı. Normaldir bu... Hayallere sınır olmaz. Ama sevgilim dediğin kişiye ilgin az ise ilişkiyi de gözden geçirmek gerekir.
02 Yorumla
+1 yılNe yapmak istediğine karar verirsen insanların duygularını kullanmamış olursun. Bunu yapma da hiç fena olmaz.
01 Yorumla
+1 yılCimrilik haricinde başka kötü huyları da vardır onun. Ayrıl ondan. Bencil dir onlar , kendini düşünür sadece
08 Yorumla
Soran+1 yılOnu uyardım ve sonra 2 kere görüştük artık o huylarını yapmıyor yapalım edelim diyor
- +1 yıl
Bu huylar kişilikle alakalı mevzular, görgü kuralı değildir. Uyarmanla yapmıyorsa sana rol yapıyordr
Soran+1 yılYanı suanlık mi bana karşı eli bollaştı?
- +1 yıl
O şuanlık. Bencildir o. Sen mutlumusun yaptığınız şeylerden keyif aldınmı düşünmez o. cnsellik sonrası kıçını döner yatar. sen ne haldesin umurunda bile olmaz
- +1 yıl
:) dışarıdan biri olarak okuyunca baya komik geldi :) bence sen bunların ikisini de bırak. Biri cimri , diğeri ile de tartışıyorsun.
Soran+1 yılYok diğeri ile sadece dün konuştum. Sevgilimle tartıştım sadece
- +1 yıl
Sana seni güldürecek bir 3. lazım. Hangi şehirdesin?
Unutmak veya unutmamak; çoğu insanı umutlandırıp mutlu eden, çoğu insanı umutsuzluğa sürükleyip hüzünlendiren...
11 Yorumla- +1 yıl
şiir gıbı
- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yıldallasmı bu yabancı dizi gibi olmuş önemli deyil kafaya takma hayatta herkes nasibini yiyor nasipse olur
00 Yorumla
+1 yılSevgilin sponsor olmaya başlayınca sevmeye başlayınca diğerinide stepne mi tutuyorsun?
02 Yorumla
Soran+1 yılAnlamadım?
- +1 yıl
Sevgilin cimri iken soğup sana sponsor olmaya başlayınca tekrar hoşlanmaya başlanışın. Den sevgilini değil parayı seviyorsun. Bi ihtimale karşıda diğerinide tanımak ve yedekte tutmak istiyorsun. Burada neyi anlamadığınıda ben anlamadım.
Para yiyemiyon diye aogumusun gerci bol parasını ye sende terkeder din aklın sürekli başkalarında olur
00 Yorumla
+1 yılEğer o kişiyi gerçekten sevseydin o çocuğu düşünmezdin. Bunu bildiğin halde istek atma gibi bir şeyin olmazdı çocuğu üzme bence ayrıl ya da kendine çeki düzen ver
32 Yorumla
- +1 yıl
Evet fark ettim
+1 yılYa bir anlık olmuş ama güzelce düşün eğer aklın o çocuktaysa sevgiline bunu yapma ayrıl lütfen
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen olsam ikisine de şans veririm. Günlük ilişki, muhabbet vs sonra seks.. hangisi verimliyse onunla devam ederim.
18 Yorumla- +1 yıl
mantıklı
Cevap sahibi+1 yılBence abartiyosun
Soran+1 yılBunları hissettiğim için mi
Cevap sahibi+1 yılÇok ince düşündüğün için. emin ol sevgilim diye yucelttigin adam eline bi fırsat geçse ruhun bile duymadan neler yapar. Belki de yapıyordur. O yüzden rahat ol keyfine ve zevkine bak
Soran+1 yılYanı sevgilimle bazı şeylerde anlaşamıyoruz. Yanı bir ara cimrilik sezdim bana karşı. sonra uyardım düzeldi. Ama bi kaç gündür dedim romantik değilsin çiçek almıyorsun. Yaparım ama devamlılığı hakkında söz veremem falan dedi. Bide bazı tartıştığımız seyler dekolte giyme , instgramdaki fotoların bazılarını kaldır. Makyaj konusunuda dedi dün. Ben ne yapacağım acaba anlasamayacağımızı söyleyip ayrılsam mı bilemiyorum
Cevap sahibi+1 yılBirine uzun süre bağlandığında seni malı gibi görmeye başlıyor. Hiç bana göre değil. Zevk almaya vak
+1 yılDemekki veteriner sevgilin hayvan ahlaki egotimini vermemis
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,7b cevap paylaştı.
+1 yılİnsanın ruhu bozuk olunca tabi haklısın elinde değil
00 Yorumla
+1 yılKafanı yastığa koyduğunda içinin rahat edeceği şeyi yap iyi düşün taşın
00 Yorumla
+1 yılEngellersen düşünmezsin. İsteği de çıkartman iyi olur.
00 Yorumla
+1 yılsınırları zorluyorsun sanırım ya da yetmıyor sana
00 Yorumlaeğer sen iki seçenek olarak bakıyorsan bu olaya sevgilini yeterince sevmiyorsundur ve onu üzmeye hakkın yok o çocuğa ilgi duyman kötü hissetmene neden oluyo başkalarıyla ilgilenmeyi bırak ya da sevgilinden ayrıl
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılArzularini kamçıliuorsun cunku onune gecmek kamçilamaktan daha zor;);(;);) sen iflah olmazsin
10 Yorumla
+1 yılDuygularından emin değilsen hemen ayrılmalısın o çocuğu kullanmana gerek yok
21 Yorumla
+1 yılHayatta bir dala sap olamamış kızımız genç yaşında geleceği için koca seçme derdine düşmüş duygular önemli değil senin için hangisi daha zengine ona yönelirsin artık
00 Yorumla
+1 yılYemek ısmarlayamayacak kadar pinti olduğunu düşündüğün adamla zaten neyi düşünüyorsun
11 Yorumla
+1 yılbence bir süre kimseyle konuşma ve kafanı topla kardeş
01 Yorumla
Sevgili önemlidir.. sayısı önemsiz 1 le 100 arası fark etmez
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYAZIK KAFANA! Bir insan sevgilisi var iken niye başkasını düşünür, işte bakın çoğunuz bu yüzden kaybediyorsunuz
01 Yorumla
sevgilinizden ayrılın.
02 Yorumla
Soran+1 yılNeden
- Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı.
+1 yılOlgun erkek tercih edin hanımefendi
01 Yorumla
Soran+1 yılSevgilim çok olgun
- Aşk İlişkileri konusunda 5,4b cevap paylaştı.
+1 yılCevap verme arkadaşlıktan çıkar.
00 Yorumla
+1 yılKimle mutluysan onla devam et
00 Yorumla
+1 yılSevgili yapma kanka sen insanlarla oynuyon çünkü
00 YorumlaYap gitsin anasını satam 😂
00 Yorumla
+1 yılOnu bazen bizde yapıyoruz.. Normal durum.
00 YorumlaBi insan kalbine iki yüreği sığdıramaz
00 Yorumla
+1 yılCunku orspusub knk yapacak birsey yok
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı. Saçmalamışsın önce ne istediğine karar ver
11 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılHiç birşey yapamazsın
10 YorumlaSaçmalıyorsun
40 Yorumla
+1 yılAyrıl >3
30 Yorumla
+1 yılDertlesmek istermisn düzgünce
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 569 cevap paylaştı.
+1 yılbenide düşün rahatlarsın :)
00 Yorumla Sevmiyorsun sanki yoksa neden düşünesin
01 Yorumla
Soran+1 yılBilmiyorum düşündüğüm için de kendimi suçlu hissediyorum
+1 yıldikkatli olman gerekiyor
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,1b cevap paylaştı.
+1 yılTadını cikar
10 Yorumla
+1 yılSen bir sebepten dolayı soğumuşsun ama
11 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbence gercekten sevmiyorsun
01 Yorumla- +1 yıl
macera arıo
+1 yılAcil Doktora görün hastasın bence
00 Yorumlakaşşarlık yapacağına ayrıl bence
00 Yorumladüşündüğün kişiye koş ne diyek
00 YorumlaSakin olup asıl istediğine odaklanmalısın.
00 Yorumla
+1 yılçok eşlilik mi istiyorsun ne :)
00 Yorumla- Devamını Gör
Devamını Gör(4)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Sevgilim varken bir başkasını da düşünüyorum kendime engel olamıyorum, ne yapabilirim?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler