Sevgilim varken bir başkasını da düşünüyorum kendime engel olamıyorum, ne yapabilirim?

5 Aydır konuştuğum birisi var Veteriner mesleği. Cimriliği oldu bana soğumuştum biraz. İleride de böyle olur diye çok tereddütteydim. Çünkü kendisi kaç kere yemek yiyelim demişti ve buluştuğumuzda yemek konusunu açmamıştı ve bi kaç bir şey. Ben uyardım şimdi ise Bana eli bollaştı bi kaç kez görüştük ondan sonra. Bir çocuğun aileside beni beğenmişti teyzem vasıtasıyla görmüşler. Çocuk beni instgramdan ekledi bende dondurdum onu çünkü sevgilim görmesin diye. Bende salak gibi facebokdan 5 gün önce istek attım bu çocuğa. Buda onayladı. Sanki onayladı içim rahatladı bu çocuğu düşünmedim artık. Sevgilime bağlandım tekrardan. Ama 5 gün geçti yeni mesaj attı Dün. Cevap vermedim. Ben ne kadar salakça davrandım hem istek attım hem de mesajına cevap vermedim. Kendimi çok kötü hissediyorumm? Birisi vesilesiyle olduğu için düşünüyorum?
Sevgilim varken bir başkasını da düşünüyorum kendime engel olamıyorum, ne yapabilirim?