Evli bir erkeğe ilgi duymaya başladım ve kendimden nefret ediyorum. Yardımcı olur musunuz?

Aslında hiç aklımda olmayan birseydi nasıl oldu nasıl gerçekleşti bilmiyorum asla yapmam dediğim şeyler kafamın içinden geçiyor kendimi durdurmaya engel olmaya çalışıyorum duygularımı bastırmaya çalışıyorum ama becerebilecek miyim bilmiyorum olayın başından başlıyım anlatmaya üniversitede sınıf arkadaşım evli ve iki çocuklu bir adam hiç ilgimi çeken bir tip değildi tesadüfen bir konu hakkında konuştuk onun dışında merhabalasmaktan başka samimiyetimiz yoktu tesadüfen girdiğim bir sınavda yardımcı oldu bana ve daha sonra girdiğim sınavlarda yardımcı oldu bana not filan attı ben ona derken sınav hakkında konuşurken ilgi duyduğumu fark ettim nasıl gerçekleşti bilmiyorum adamın bana karşı bir hareketide olmadı daha sonra mesajlaşırken görüşücez diye plan yapmistik sinav icin bana attığı bir mesajı sildiğini gördüm sebepsizce ve o gün yanında karısı ve çocukları vardı tabi ben olayı sonradan çaktım neden mesaji sildiğini filan bana karşı hep mesafesini korumaya çalışıyor göz teması bile kurmuyor gözünü kaçırıyor asla abaza bir tip değil kendimi sucluyorum nasıl böyle birsey düşünürüm kafamdan geçiririm diye sizce bu konu hakkında ne yapmalıyım ve bu konun üzerinden nasıl gelmeliyim
Evli bir erkeğe ilgi duymaya başladım ve kendimden nefret ediyorum. Yardımcı olur musunuz?