Evli bir erkekten hoşlandım ama kendime saygım olduğundan uzak duruyorum ve eşine de. Ama bu durum zorluyor beni ne yapabilirim?

İşyeri açtığımda bir süre sonra yakınlarımda birinin sürekli bana baktığını fark ettim ama evli olduğunu öğrendim. Israrla iş çıkışlarımda biriyle çıkıyor muyum diye hep takip ediyordu. Bende ısrarla evli diye uzak durdum. Ona karşı hoşlandım oldu ve defalarca kendime kızdım. Duygularıma engel değildim ama peşinden de gitmedim. Bir ara işyerimi kapatıp gitmeye karar verdim ama işyerimi çok zorluklarla kurdum böyle basit bir sebeple bırakmak beni çok üzüyordu. Bu fikirden vazgeçtim. Ama sürekli birbirimize maruz kalıyoruz bazen işyerimin perdelerini kapatıyorum sonra dört duvar arasında gün geçirmek zorunda kalıyorum. Benim çevremde dolanıyor ve bana kendini beğendirmeye çalışıyor. Benim ondan neden uzak durduğumu çözmeye çalışıyor çevremde erkek görünce kıskanıyor bakışlarından anlıyorum. Sürekli yüzleşmek istiyorum ama bir yandan da benden uzak gitsin de ne yaparsa yapsın diyorum. Onunla konuşup evliliğinde kaçamak yapacaksan bu kişi ben değilim diye ner bir şekilde söylemek istiyorum çünkü onun en çok merak ettiği şey bu ama sonra bu benim problemim değil ben zaten uzağım diyorum. Bugün dua ettim karşıma kendim gibi temiz kalpli biri çıksın diye. Ben hayatım boyunca bir erkekle el ele bile tutulmadım. İnsanları çabuk çözerim bu yüzden kendimi kimseye kullandırmamaya dikkat ettim.

Evli bir erkekten hoşlandım ama kendime saygım olduğundan uzak duruyorum ve eşine de. Ama bu durum zorluyor beni ne yapabilirim?