sen ne dersen beynin de ona inanırmış,gözünde bu kadar büyütme ki beynin aşılmayacak bir engel olarak görmesin
ayrıca o adamın çocukları varsa senin hakkında ne düşünürler,eşi masumca kocasını yatağına beklerken senin hakkında ne düşünür,bu yaptığının toplum ahlakına katkısı nedir hiç düşündün mü;evlilik bizim toplumumuzun AHLAK SİGORTASIDIR-bu sigortayı yıkmaya çalışan 1 kişi bütün insanların vebalini bile alıyor olb. çünkü yaygınlaşması daha kolay oluyor
kimseden korkmuyorsan Allah'tan kork,O sana yeterr-unutma ki o ahlaksız seninle olurken Allah'tan korkmadığı için oldu bunlar...aynı ahlaksızlığı sen de yapma
elinden gelirse de tez zamanda düzgün biriyle evlen,TÖVBE ET,bir yerde okumuştum;gerçek tövbe edince Allah günahı işlediğin yeri bile unuttururmuşşş...Allah'tan kork kardeşim!410 Yorumla
Soran+1 yılyapma canımı dahada yandırma zaten ölüyorum..bende biliyorum her şeyi..ayrılmalıyım evet..ama kopamıyorum anla lütfen..bana çağırsın bağırsın deffol hayatımdan git desin giderim ..o benimdi ailem vermedi beni ona...annem yanından beni ayırmamak için evlendirmedi beni onunla..başka bi ülkede yaşıyodu o zaman
- +1 yıl
canim yaa((( zamanla duzelicen bak gor
- +1 yıl
her şey olmuş bitmiş
bana sizin meseleniz nefsi tatminden ibaret gibi geldi
ayrıca ölüyorum demişin ama bu ortaya çıkarsa o karaktersiz adamın alesinde olan bütün insanların yaşama sevinci kayıp gdecek belki de
yapma,etme;Hz.Mevlana
olmam dersin,olursun
düşmem dersin,düşersin
öldüm der,durur,yine de yaşarsın diyor...ölmezsin yani cancağızım:)
GEÇMİŞ şeylere takılıp hayatı ne kendine ne masumlara zehir et,inan nasipse dünya önünde dursa olurdu
yani bu haramı işlemekten haya et,devam et - +1 yıl
ettirmekten haya et ki,Allah da seni yakmasın...verdiği şeylere şükret
hala imkanın varken,yaşın da uygun...seni sevecek dürüst birini bul
inan ki o zaman suçluluk hissetmezsin
bu laf ağır belki ama k.bakma artık;...yolunda harcama ömrünü,gençliğini,güzelliğini
anlaştık mı?
bir ayrıl,gerisi acılı da olsa gelir;iç huzurun olur,Allah'a karşı görevini yapmış olmanın mutluluğu olur...
Soran+1 yılsaqolasin(( yeminle ayrilacagim soz be bacim
- +1 yıl
bazilarinada burdan bi seyler soyle .
- +1 yıl
tamam
En İyi Cevaplar
bi dakika! şimdi yorumları okurken gördüm.eski sevgilin galiba biz evlenecektik ailesi istemedi demişsin.kardeşim öyleyse düzgünce sorsana sorunu.okuyan çoğu insan evliyken tanıştınız sandı.durum değişir şimdi seni bir adım öne çıkarttı bu durum.tamam önceden gelen bir sevgi ona saygım var.unutamamanı doğal karşılaşırım.ama ne olursa olsun o imzayı atmış mı? o zaman uzak dur başka bi ilişki yaşa başka şeylerle ilgilen ama görüşmeye devam etme.eski sevgilini sevmen doğal ama bunu yaparken ona ve ailesine haksızlık yapman hoş değil.içindee yaşamak zorundasın ve kesinlikle görüşme.bi dahada soru sorarken baştan söyle açıklayıcı ol.çoğu yorumları okumayabilir sadece soruya cevap verebilir.
00 Yorumla
Bir defa evli adamla olmak kadar enayilik ve saçmalık olamaz. Çünkü karısını aldatan adam yarın seni de aldatır değil mi? Tamam gönül bizim elimizde değil ve istemeden aşık olmuş olabilirsin sana kızmıyorum da farkına vardıktan sonra bir öücadele içine girmen gerekir. Bu gibi durumlardaki en güzel yol karar verip, karşı tarafa ait her şeyi ortadan kaldırmak. Telefon numarasını sil, hatta yeni bir hat al da o da seni arayamasın, internetten falan sil, gözden ırak gönülden de ırak olurmuş ya onun için onu bir daha görmemeye çalış. O da sana ulaşamasın. Yoksa bu iş başka türlü gitmez. Büyük günah içerisindesiniz.
32 Yorumla- +1 yıl
aynen
bence ayrıl ilk hgünler yada 2-3 ay canın yanar ama olsun geçer sonuçta ama böyle gidersen yazık bi ailenın yıkılmasına sebeb olabılırsın düşünsene evlisin ve eşini çok seviyon aranıza biri girip eşini senden kopartıyo ne durumda olacağını az çok tahmın edebiliyosun o yüzden bence vazgeç sevsende zamanla unutursunn oda alışır ayrılığa sende
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
22Cevap
+1 yılben babami bana düsman yapan o hayin kadina her gece dua ediyorum evladida var. Allah bana yasatirdigi aciyi onun evladina ve kendisine bin kat daha yasatsin insallah diye. Ah almaya ve o... damgasini yemeye raziysan devam et. Sen bir adami esinle paylasiyorsun, ne miden var? Adamda senin gibi serefsiz.. o seni secse esinden ayrilirdi zaten, hem seviyeni düsürüyor hem kullandiriyorsun kendini. Ask bu otada konuyor bokada ama sen cehennem atesiyle oynuyorsun. Yuva yikanin yuvasi olmasin insallah!
41 Yorumla- +1 yıl
+++++++++++++++++
Mazlumun ayı yerde kalmaz
onunla gelmedin hayata o olmayınca ölmezsin . neden vazgecemeyesin ki o kadar aciz misin o nasıl senden daha değerli olablir ? seni gercekten sevse ve bunu sana hissettirse sen kendinden nasıl vazgecireceğini düşünmezdin zaten . akısına bırak benimde onsuz yasayamam dediğim insan gitti ama bn hala ölmedim ..
24 Yorumla
Soran+1 yılhic aci cekmedin mi?
- +1 yıl
çok acı cektim ama ben kendimi bırakmadım , onsuz yasayamam diye hayatı kendime zehir etmedim aksine acımı yararıma kullandım . o beni alddattı bn insanlara güvenmemem gerektiğini öğrendim , bana oyun oynadı sırtımdan bıcaklanmayı öğrendim , bi adım geride durmayı öğrendim .. tabki hayatına karısamam ama evli biriyle olman zatn yanlış bi olay bnce .. kendini onun eşinin yerinhe koy biraz ne demek istediğimi anlayacaksın . yanlış şeyler doğru sonuclar doğurmaz , mutlu olamazsın ..
Soran+1 yılben oluyorum yaaaa
+1 yılSızın gıbı kasarlar yuzunden zaten bız babasız kalıyoruz.evlı adamı sevıyorum ne lan. benımde babam gıttı baskasıyla evlendı.ben babasız buyudum anlıyo musun.sen babasızlık ne kadar zor bılr mısı.annem hem anne oldu hem evın erkegı oldu lan.Allah korku olsun yuva kırma şerefsız kırmaa
20 YorumlaBencil ol hakkettiğin mutluluğu hiçbir zaman alamayacaksın böyle gidersen. Neden uzaklaş çünkü o çifte mutlulukta. Eziyet çeken sensin. Ayrıca o eşinden ayrılmayacak bunu aklına yerleştir. Bunun hayaliyle benim olacak diye rüyalar görme. Kolay değil sevdiğinden vazgeçmek ama daha büyük mutsuzlukları önlemek için adım atmalısın .Sırf mutluyum onla diyede başkalarını mutsuz etme.
20 YorumlaBende evli bir adami seviyorum ve o da bana deliler gibi asik bana sürekli seni kaybetmekten çok korkuyorum. diyor ki bizim iliskinizi bizim birlikteliğin izi saklmadik ki zaten çevresinde onu benimle evli saniyor esi annesi ve babasıyla köyde yasiyor.. Bana gidelim buralardan diyor ama benim iki evladim var ve biri daha 4 yasinda bende iki sene bwklemeniz lazim dedim! Bana febede gidelim sensizolamiyorum dedigi halde anlayisli davransi ve bekliyor ama ben be yapacagimi bilmiyorum nasil bir yol izlemeliyim ne yapmaliyim ayrilmalumuyim. ne soylemeliyim bana bu konuda yardim ederseniz cok sevinirim;+(r
01 Yorumlaben sizin duygularınızı anlıyorum ve saygı duyuyorum..hayat ..bazen hiç isteesek de birşeylerden vazgeçmemiz gerekir..bunu nasıl yaparsınız bilmiyorum..çünkü çok zor..ama kendi iyiliğiniz için vazgeçin olmaz çünkü..insan bilerek isteyerek canının yanmasını istermi hiç...
00 Yorumlao ayrılmayı ıstemez tabı neden ıstesınkı onun ıcın sorun degıl sana söyledıgı güzel sözlerı evde karısınada söylemedıgını nerden bılıyosun senı kullandıgına zaten deyınmeye gerek yok burda zarar görecek bırı varsa oda sensın önce bır düsün bugun karısını aldatan yarın senı aldatmazmı
21 Yorumla- +1 yıl
Sen kullanmadığına eminmisin degil o ! EVet seni kullanıyor
+1 yılEvli bir erkek ve muhtemelen çocuğu da var. En iyi yolu kendini onun eşi yerine koyman. Onun ne hissettiğini düşünmen, başına gelse neler yapabileceğini anlaman. Düşünsene bir mutsuz olacak insanları ve senin kendinden verdiklerini.
12 Yorumla
Soran+1 yılonun kadınının yerinde ben olucaktım amma olamadım
- +1 yıl
seçimi ondan yana kullanmış. Ne olursa olsun sen o kadını yerinde olsaydın ve kadında senin ne hissederdin hiç düşündün mü.
+1 yıladamın kesin çocuğuda vardır
git çocuğun gözlerine bak ve içinedene ben babana aşığım annenden ayıracağım ailenizi dağıtıp seni ömrün boyunca baba sevgisinedene mahrum bırakacağım de
dene diyebiliyormusun bakalım30 Yorumla
+1 yıl5 ay sonra mı aklın başına geldi? üstelik ':(' yapmışssın bu ne demek kurtulmakmı istemiyordun? yazık senin gibi kadınlardan inan nefret ediyorum dünyada bekar adam olmasa hadı neyse diyeceğim. zavallısın aferin mi dememizi bekliyorsun şimdi?
01 Yorumla
Soran+1 yılhayir ///hic bir sey beklemiyorum///yorum icin tesekkurler//nefret etmekde haklisin ama benim kadar bana nefret edemezsin///
+1 yılSende evlendiğin gün senin kocani elinden alsınlar inşallah ...
Başka türlü anlamazsınız siz Yaptığınızın nekadar kotu olduğunu ..
Siz gibiler oldukça daha cok yuvalar yıkılır30 YorumlaYuva yıkanın yuvası olmaz. aklını başına topla. Mutlulukları yıkarak mutlu olamazsın. Sende mutlu olamaz ayrılırsın ondan. Bi çok kişinin günahını boynuna dolayarak sonrakilerde o vebal ile mutluluğu zor bulursun.
22 Yorumla- +1 yıl
AYNEN K A T İ L İ Y O R U M
NE ZAMAN VAZGECİCEKLER YUVA YİKMAKTAN ACBA
karısını seninle aldatıyor ya seni de başka bir kızla aldatıyorsa? nerden bileceksin.. uşak bahçıvan hikayesi :D
10 Yorumlaiyi b.k yedin..bide utanmadan yazıyorsun buraya.sen evlendiğinde başına böle bişey geldiğinde görürüm seni.sinirden dah fazla yazamicam.
10 Yorumla
+1 yılcoooook zor bu durumdan kurtulmak.. ama ayrı durmak zorundasın. cok uzun sure depresyona gırmemk ıcın arakdaslarınla gecırmen gerekecek gunlerını... ama baska bıyolda gelmıyor aklıma
02 Yorumla
Soran+1 yılarkadaşlarım bana akıl vermekten kendi akıllarını yitirdiler. hiç bi şeye hevesim yok yalnız onu istoiyorum
- +1 yıl
benzerı durumu yasayn yakın arkadaslarım oldu... ne yazıkkı hepsın sonu ayrılıkoldu... 2.yol ıse beyfendının esınden ayrılması olacaktır.. gercekten zorlu bır ask yolundasınız.. eger esındende ayrılamıyor ıse mecburen yavas yavas uzaklasacaksınız. buu n ıcın tum arkadaslarınızdan destek almalısınız.. tek basınıza ısın ıcıden cıkamazsınız...
Aşk İlişkileri konusunda 719 cevap paylaştı. Sen sadece bir erkeğin seni sahiplenmesini eşi yapmasını soyadını vermesini istiyorsun.Yoksa gerçekten sevseydin onu bu duruma sokmazdın.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıl
simdi bir erkek birinlen evliyken veya beraber bir yastiga bas koyuyorsa
ozaman senlen flörtü yalnis
bir kendine sor bunu o bayana yapan adam yarin kalkar sanada yapar
yani diyecegim o adam artik alismis bir kuduzdur uzak dur derim20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılNe kişiliksiz kızsın. Kendine hakim olamıyor musun, diğer erkeklere noldu o evli diye daha mı tatlı geldi? Senin gibi kızlar milletin yuvasını bozuyor...
210 Yorumla
Soran+1 yılbenim zaten sevdigimdi..agir konuşmayalım lütfen.zamanında çok istedik evlenmeyi ama ailem istemedi.
Cevap sahibi+1 yılistediğim şekilde yazarım seni ilgilendirmiyor.
Cevap sahibi+1 yılee bunun sonu yok ki sadece kendine ve o karşıdaki kadına yazık ediyorsun. Adam evlenmiş olay bitmiş.
Soran+1 yılbende bitmesi için yardım istedim sizden küfr değil arkadaşım
Cevap sahibi+1 yılKüfür etmedim zaten. Kendini o karşıdaki kadının yerine koymayı dene. Demek ki o senin nasibin değilmiş. Boşa yere kürek çekme. Karşına başka birisi çıkar onu çok seversin bekle. Kafandaki şeyleri sil at. Evli bir erkekle konuşmak senin değerini düşürür.
- +1 yıl
bushra hanim,1.si bi bayana hatta yardim isteyen bi kadina kisiliksiz demeye hakkin yok (2. aksi takdirde sen onu kisiliyine dokunursun ve intahara mayl eder//sonra nasil cikicaksiniz bu isin altindan? kisiliksiz sozunun anlamini oyren sonra buraya fikirlerini yaz,
Cevap sahibi+1 yılSatanist81 sende başkalarının düşüncelerine burnunu sokmamayi öğren ondan sonra gel buraya.yaz. buraya soru soruyorsan verilen cevaplar zoruna gitmeyecek... Eğer yorumumda bir problem varsa onu yoneticiler düşünür kaldırır. Kimin ne yorum yapması gerektiği sana kalmamış.
- +1 yıl
kisliksiz demeye soylemeye hakkkkkkin yok
Gizli Üye(30-35)+1 yılben seni çok iyi anlıyorum bu durumda olman gayet doğal. sevdiğin adam eski sevgilin başkasına ait. burda yazılan kötü yorumları önemseme onlar senin yüreğin acısını bilmiyor.
00 Yorumlakızım o adam evli evli 2cı karısımı olcaksın o seni sevseydı zaten karısı olmazdı evlı yolmazdı bi kere az aklın olsun dunyada erkekmı kalmadı
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılsevdigin adami zaten esiyle paylasiyon
adam esiyle konussun imam nikahi yapin
yada bosanacak seni alacak baska cerede yok12 Yorumla- +1 yıl
Ne bicim misen var senin ya
Karısıyla konuşsun imam nikahı yapsın
İyi birde kuma olsunlar hep beraber mutlu Mesut yasarlar tövbe tövbe
Cevap sahibi+1 yılsonucta bu kizada yazik
o adamin karisi kari olsa zaten kocasin da haberi olur
benimde kocam öyle sorumsuz hic sevismez bile benle 4 yilki hic seks yapmadik kocamla
bende evli adamlayim ayda bir bulusuyok ben yuvayikmam biz böyle mutluyuk hic bosanalim evlenelim demedim ona sonucta evlencem nolacak sanki onla mutlumu olacam
ya ne dim ama cok kotu bişey yaptın bişekide vazgec evli diger kadına da yazık
00 Yorumla
+1 yılbenim de sevdiğim evli adamlar var ..
ne var bunda :)11 YorumlaNaparsan yap ama bir yuva ne kadar kotu bir hal icerisinde olsa bile yikimina sen sebep olma keeinlikle anladinmi ne demek istedigimi
00 YorumlaYaw işte hediye falan alır, ev tutar takılırsın. Maden seviyosun takma kafana.
17 Yorumla
Soran+1 yılnasıl?
Soran+1 yıldiyomki ne evi? ayrılmayım mı?
Soran+1 yılyokkk sevsede ben istemem asla hiç bi zaman(( o benim sevdigimdi annem vermedi beni ona((((((
- +1 yıl
Bilinc altinda annenden intikamini aliyorsun ancak kendine yazik ediyorsun baban hayatta degil galiba ,karsindaki kisiye hicbir sey olmaz olan sana olur. o senin hayatini ne yapacagini ne olacagini kesinlikle dusunmuyor .Seni ancak sen dusunebilirsin hayatini dogru yola cekebilirsin.
Senin kararin senin gelecegin senin mutlulugun
+1 yılzor da olsa acı da çeksen ayrıl , devam ettikçe daha kötü her biriniz için
00 Yorumla
+1 yılNe kadsr erken yaparsan o kadar az acı çekersin dene lütfen
00 Yorumla
+1 yılBence yaptığın şey çok yanlıs hemen gerı don bu yoldan ıkıncı kadın olarak mı devam edeceksın hayatına vezgec
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılYaşayacaklarını yasamisin.yok aşığım yok unutamiyom.bebemisin sen. Yalan söyleme bu kadar. Kaşarsin tam.kusura bak yada bakma.gerçek bu.
00 Yorumlakarısının yerine koy kendini öyle düşün ve ayrıl bence sana ait değil .
10 Yorumla
+1 yılunutma yuva yıkanın yuvası olmaz ah alırsın!
20 Yorumla
+1 yılkahpelik yapma ayrıl ondan hayinlik yapıyosun
50 Yorumlakendini kullandırma arakdaşım.. sana erkekmi yok ?
31 Yorumla
Soran+1 yılkimseyi görmek istemiyorum ama (( ölüyorum
+1 yılTürkiye tam dallas olmuş ...
20 Yorumlakuru kuyudan su çekmeye çalışıyorsun
16 Yorumla
Soran+1 yıldogru diyosun
Soran+1 yılyok hiç bi zaman kullanmadı( öyle bi adam değil
Soran+1 yılevet karsilikli (( ya zaten kotuyummm
+1 yılyaptığın iğrenç bişey.
00 YorumlaKarşındaki kişi bir tercih yapmak zorunda.
00 Yorumlailişki boyutunuz nedir
00 Yorumla
+1 yılilgini başka adamlara yönelt.
10 YorumlaKarısına cocuguna yazık..
10 Yorumla
+1 yılKarısı düşün empati yap.
00 Yorumlaaldat onu. burdan başla
00 Yorumlasen uzaklaş..sonra acı çekersin..
00 Yorumlahepiniz yanacaksınız :)
00 Yorumla
+1 yılkudurdun mu otur oturduğun yerde
00 Yorumla
+1 yılYerin dibine gir
10 YorumlaYoluna Git kadın .
00 Yorumlaayrıldınızmı
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılsevme. vazgeç. kop.
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılyazık sana
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler