Merhaba arkadaşlar lütfen yargılamadan görüş yapın. Daha bugün tanıştık ayrı şehirlerdeyiz ama yakınız. Ben hemşireyim o ise polis ve evli, eşinden her anlamda mutsuz olduğu için görüşmeye başladık, ben de ondan etkilendim sizce kendime nasıl bağlayabilirim?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılBoşuna kendine bağlamaya çalışma... o sana baglansin.. eğer eşiyle mutsuzda seninle mutlu olacaksa gereğini yapar... yoksa gizli gizli görüşür kaçamak yapmanin zevkini yaşarsınız... sonra zaten soğursun zaman geçtikçe... baska bir etkileyici adam bulursun... oda güzel bir anı olarak kalir
40 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)+1 yılSakın yanlış anlama yargıladığım falan yok haddime bile değil... Ama şunu belirtmek isterim, seni yargılayacak hüküm verecek Allah'tır!!! Evli biriyle beraber oluyorsan, ayartmaya çalışıyorsan, sen zaten şeytanın avukatlığını yapıp karı ve kocanın arasını açıyor ve yuvasını dağıtmak için çabalıyor uğraşıyorsun!!! Bu yüzden Allah'ın hükmüne kudretine gücünede hazır ol!!! Ahirettede nasıl zelil duruma düşeceğinden, nasıl bir azap çekeceğinide hesaba katarak hesabını şimdiden yap!!!
Eğer inancın varsa!!! Dediğim gibi ben seni yargılamıyorum, sakın bana kızma, ben seni bir yanlıştan döndürmenin derdindeyim, bir hiç uğruna cehennem azabı çekme diye yazdım... Bu dünyanın üstü varsa altıda var unutma derim..! Ve cehennem azabından öncede kabir azabı var!!!70 Yorumla
+1 yılYa bir ben mi bu hemşirelere denk gelemiyorum. Bu ne talihsizlik. Adam evli. Kendi mutsuz olabilir ama eşi ne durumda? Adamın söylediklerine inanma. Tek taraflı dinleme adamı. Belki de gerçekten mutlu kendisine metres arıyor.
10 Yorumla
Mutsuzsa boşansın. Saf mısınız siz sorsana ona mutsuz olduğu evliliği ne diye yürütüyorsun diye. He gerçi boşanmak öyle kolay değil der nasılsa kanan var. Bir de erkeklere saf deriz ne kadınlar var erkeklerin bile o yarım akıllarıyla oynattıkları..
40 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
34
Cevap
70Cevap
İkinizde bi' taraflarınızı bağlayın bence daha iyi olur.
48 Yorumla
+1 yılBence iyice dikkatli olmalısın çünkü benim babam da anneme aynı şeyi yaptı çok yolunda giden bir evlilikleri vardı ama bir gün başka kadınlarla konuşup kendini farklı tanıtıp yasini küçültüp olduğundan daha zengin gosterip evliliginden mutsuz olduğunu ve boşanma aramasında olduklarını söylemiş bunları gözlerimizle görüp telefonda saçma bir oyunda mesaj bölümünde gördük ve kadınla konuşunca kadın da anlattı yani böyle erkeklere güvenilmez eger bir ilişki düşünüyorsan sana doğru söyleyip soylemediginden emin ol başka birinin yuvasını yanlışlıkla yıkma doğru söylüyorsa ve gerçekten mutlu değilse zamanla zaten seninle mutlu olabilir. Ama dikkatli olmalısın
22 Yorumla- +1 yıl
Allah, annenizin ve sizin yardimcisi olsun... Artik saygi duymuyorsunuzdur babaniza sanirim..
- +1 yıl
Saygı duyuyorum babam neticede yapacak bişeyim yok ama sevgim kat kat azaldı güvenim de öyle bisey dedigi zaman 10 kere şüphe eder olduk
Adam evlendiyse başta seviyordur. Hiç bir erkek kolay kolay sevmediği birisi ile evlenmez. Eğer şu an eşinden memnun değilse bu da onu vefasız birisi yapar. Hepimiz insanız ve zaman zaman hepimizin kötü ruh halleri olur. Yeri gelir bazen kilo alırız. Yeri gelir yaşlanırız. Ama bir insan vefa bilmiyorsa, kimle olursa olsun aldatır. Bugün, ona değer veren eşinin kıymetini bilmiyor seninle aldatıyor, yarın bir gün senide bir başkası ile aldatır. Çünkü vefa duygusu yok. Çünkü, değer nedir bilmiyor. Eşi, nice fedakarlık yapmıştır evlenince. Evlilik kolay değil. Ama o, fedakarlığa ihanet ediyor. Sen buna göz yumarsan gelecekte de aynı şeyi sana yapmayacağı ne malum? Adam, sadece kendi keyfini düşünüyor, karşı insanin fedakarlıkların> değil. Adam eşine şu an nasıl zarar veriyorsa sanada aynı zarari verecek. Yine karar sana kalmış bir şey ama adam iyi niyetli değil
50 Yorumla
+1 yılPsikiyatrist olarak izah edeyim öncelikle çok yanlış ve mutsuzluk ile sonuçlanması garanti bir yola girdiniz bunu bilmeli ve yaşayacağınız hayal kırıklığına hazır olmalısınız şu an yaşanmamış olan duygu ve cinsellik sebebiyle sağlıklı olanı düşünmek istemiyorsunuz gerçek aşk ile alakası olmayan size aşık ve acındırma taktiği kullanan birine denk geldiniz hayat ve seçim sizin empati kurun evli olan siz olsaydınız ne olurdu ne düşünürdünüz gerçek aşık size tek kelime yazmadan önce boşanmış ve kararı önünüze koymuş olurdu sonra ilişkiye başlardı hayatınızı mutlu yaşamak istiyorsanız seçimleri iyi yapmalısınız başınıza gelecek herşeyin tek sorumlusu aldığınız kararlar mutlu kalın
20 Yorumla
+1 yılolabilirsin ama tavsiyem kocandan boşan git onla öyle birleş derim. beden senin kullanmakta sana ait. unutmadan mezara kadar. istediğin gibi sergile, at, sat, kes, sen hemşire isen ölümleri görüyorsun. ibret al demek hakkına sahip değilim. bak 60 yaşında teyze geldiğinde bir zamanlar onunda senin kadar güzel bedeni vardı. ya da erkekler de öyle. ama kanuni olarak hakkını ve kadınlığını kullan eşinden boşanmanı tavsiye ederim.
30 Yorumla
+1 yılEn klasik yalandır sonra sanane mutsuzsa eşiyle mutsuz diye erkekleri mutlu mu ediceksin öyle bir görev mi tevli edildi sana bahanesi eşiyle mutsuz nasılsa diye yavşamak mı? Sonra diyeliki mutsuz belki sen olmasan arası düzelicek bide utanmadan kendime nasıl bağlarım diye yazmışsın yüzsüzlüğün bu kadarı olur
30 YorumlaYa bırak ne her anlamda mutsuzmuş. Her gün aynı kişiyle geçinmek zor geliyordur. Salak salak inanıyorsunuz bir de yargılamayın diyorsunuz adam evli evli? Düşünsene evlenmişsin kocana birisi yazıyor bu şekilde mesajlar mutlu eder mi seni? Yazık ya cidden nereye gidiyor bu dünya.
20 Yorumla
+1 yılYargılanacak bir iş yaptığının farkındaysan ve buna devam ediyorsan yargılamayın demek saçmalık. Rezil bir insansın ve bunun farkındasın. Acımadan da yüzüne söylerim. Beter ol.
80 Yorumla
+1 yılevli adam olarak bağlayamazsın da ama güzel vakit geçirirsin. sonuçta evli sorumluk sahibi daha düsrt ve daha samimi gelir. aldatma şuphen yok.. evli olduğu için hastalıklı kızlarla olmaz... daha dikkatlidir.. dediğim gibi seni mutlu ettikce onunla olmaya devam et ama boşanmaz , sanmam...
30 Yorumla
+1 yılkendime nasıl mı bağlayabilirim?
hemşiresiniz okumuş birisiniz ya bir yuvayı ayırma peşindesiniz farkında mısınız?
daha bugün tanıştık diyorsunuz her anlamda mutsuz olduğu sonucuna varmışsınız klavyeden yazılan kelimelere hemen körü körüne bağlanmayın bence !20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılEden bulur
Yuva yikanin yuvası olmaz
Alma ahini yikarsin bahtini
Allah ıslah etsin sizi
Ben sevgili olandan uzak duruyorum sen karısı olandan niye uzak durmuyon.. Git duygularını öldürt böyle yapacağına... Eşiyle arası kötüymuste bila bila bila.. Hep ayni hikaye10 Yorumla
+1 yılSöyleyim mi kendini o adamın karısının yerinin koy , ve acaba senin kocan biriyle tanışsaydı ve senin gibi düşünseydi istermiydin?
Bu insanlar neyin kafasını yaşıyor, ya arkadaşım insanların yuvasını niye yıkıyorsunuz sizde hiçmi Allah korkusu yok. Hiç mi haysiyet yok. Birde yaptığı halt iyi birşeymiş gibi utanmadan yargılamayın yazıyor.00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılOncelikle Allah ikinizi de bildigi gibi yapsın.
Veeeee sizi saydırmaya surdan basliyacagim biri esini aldatirken tabii ki de karısında ki insana ben karımla cok mutluyum demez elde etmek icin mutsuz rolu oynar kendi s'erefsiz babamdan bilirim!
ikiniz cok namusuz insanlarsınız 2 dakikalık zevk icin şeytana uyuyorsunuz mk s'alaklari aldatan p'isliklerden tum kalbimle nefret ediyorum elimde olsa varya neler yapamazdım ki sizlere00 Yorumla
+1 yılBence hiç bağlamaya çalışma, belki araları kötü olabilir bu günler ama nerden biliyorsun ki olmayacağını hiç bulaşma derim başlarsınız sonra da ayrılmaya kalkarsınız sonra vurmasın seni, hem seni sad3ce cinsellik için ister şu an gerçekten hiç bulaşma derim aklın varsa
00 YorumlaAdı üstünde evli. Karısı ile çok mutsuzsa sevmiyorsa, seninle mutluysa seni sevse boşanır sana gelir. Ama sen o adam için 2 günlük hevessin oturup bunun için entrikalar kuracağına bu yanlıştan nasıl dönerim derdine düş.
10 Yorumla
+1 yılSen nasıl bir rezilsin ya. Birde utanmadan burda rahatca sorabiliyorsun sanki yaptığın çok normal bişey miş gibi. Allah sana ve senin gibi kadınlarımıza kızlarımıza akıl fikir ihsan etsin. İnşallah birgün kocan tarafından aldatılırsın.
10 Yorumla
+1 yılEşinden ayrılsın ondan sonra öyle adamlar dinliyorum hep programlarda başka kadına eşimle mutsuzum söyle böyle deyip gönül eğlendiriyor esi ögrenince o bir hevesti ben seni cok seviyorum ne olur ayrilmayalim die yalvariyor seviyorysan gerçekten kendini basitleştirme madem mutsuz boşansin onu bunu bahane etmesin
20 Yorumla
+1 yılYahu inanmayin her anlamda mutsuzum ayaklarına artık yaaaa
30 YorumlaRezil birisin. Daha bugün tanıştığın birinden hoşlanıyorsun üstelik evli. Mide bulandırıcı cidden.
53 Yorumla- +1 yıl
Herkes hak ettiği değeri bulur boşver ben bu durumları normal karşılıyorum artık o kadar iğrenç bir toplum olduk ki yazık bize
- +1 yıl
Haklısın valla çok üzülüyorum ya nerden nereye getirdiler bir milletin çöküşü
Eşinden mutsuz evli adam yalanını daha ne kadar yiyeceksiniz siz ya :D
O kadar klişe ki. Bu evli adamlar da vasıfsızlığın üst noktası, hep aynı yalanı söylüyorlar.10 YorumlaÖncelikle söylemek istediğim bişey var kimse kimseyi yargılama hakkına sahip değildir dedikten sonra şunu demek isterim gidişatına dikkat et yaşantısına eviyle olan bağına eğer eve gidip seni unutuyorsa ve buna benzer hal ve haraketler bı kaç bekle kendini fazla baglamadan onu çözmeye çalış eğer 3 5 aya bosanma işletmelerine baslamiyorsa bence yol yakınken donebilirsin ozaman
00 Yorumla
+1 yılBu bizim millet kadar mantık konuşan henüz halk görmedim hep gerilerden gidiyoruz. Çünkü bunlar yüzünden kayıp yaşanıyor maalesef hep negatif negatif nasıl birşey bu acaba yuh yani.
00 Yorumla
+1 yılO da seni seviyorsa boşansın da siz evlenin. Hiçbir evli erkek birliktelik yaşadığı kadın için evdeki huzurunu bozmaz. Çok seviyorsa boşanır. O da çok nadir oluyor.
Bunu sakın unutma.10 Yorumla
+1 yılBir bitmediniz! Hala mutsuzum karım karı gibi davranmıyor, boşanacağım tarzı gibi muhabbetlere gireceğine bekar birini neden bulmuyorsun? Bu ne ahlaksızlık!
00 Yorumla
+1 yılna bağlaması ya utanmıyomusun evli adamla olmaya hadi adam karektersiz biri bide gelip burda soru olarak soruyosun umarım yakalanırsınız bir gün..
30 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSizin gibi insanlar var oldukça bu dünya nın kıyamet gününe ihtiyacı yok . Sen kendine evli birinin kapatması olmayı yakıştırdıysan . Yarın bir gün senle de mutsuz olup başka bir kadına gider o adam!!!
10 Yorumla
+1 yılEşinden mutsuz olan gider boşanır şerefsizlik yapmaz hem seni kullanıyor hemde sen kendini kullandirtiyorsun aciyorum sizin gibilere
10 YorumlaZamanla bağlanır sana o eşinin yapamadıklarını yaparsan bağlanır
10 Yorumla
+1 yılYılllardır Avrupada yaşıyorum burda bile böyle birşey görmedim arkadaş. Gelde şimdi karşı cinse güven evlen. Saçmalık
30 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılBu gün tanıştınız ve kendine bağlamak istiyorsun. Ve sen bir hemşiresin ama yargılamayın diye de not düşmüşsün. Aklın nerde senin. Hem unutma o senin gibi düşünmüyor ve özellikle polis ise uzak dur.
30 Yorumla
+1 yılNe haliniz varsa görün herşey mutluluk olmuş zaten ev yuva çocuk diyen yok nereye kadar mutlu yaşayacaktın ki zaten hersey tatmin olup olmama sapıtmış beyinler arzular fora
00 Yorumla
+1 yılAcıyorum sana. evliliğinde mutsuzmuş. Sizler yüzünden evlilikten korkuyorum güvenim kalmadı kimseye sende evlendiğinde başkasıda senin kocanı sever merak etme
30 Yorumla
+1 yılGazetenin 2. sayfasinda su yazacak: Evli polis metresini vurduktan sonra canina kiydi...
10 YorumlaYav eşinden mutsuz diye seninle seks yapıp mutlu olacağını mı düşünüyorsun. Ah be bu kızlar niye hiç düşünemiyor
00 YorumlaEvli bir adamı kendine bağlamayı düşünmek...
Bu nasıl bir insanlık?
Hiç Allah korkun yok mu senin?
Mutlu ya da mutsuz adam evli ya !☹️☹️☹️20 YorumlaYargılanmayacak gibi degil
Hiç mi ben napiyorum ya demiyosun?20 YorumlaSenin ölçülerin nelerdir ölçülerine uyuyormu , etkilendiğin tarafı ne?
00 Yorumla
+1 yılDevam edebilirsin muhtemelen kullanılıp atılacaksın.
00 Yorumla
+1 yılcaziben güzelliğin sohbetin ile evliliğe ikna et kendinle
00 YorumlaEşiyle mutsuz olduğu yalanına inanacak kadar saf olma. Bile bile bir ilişkinin parçası olmayı seçmek yanlış yerde durmak, en önemlisi bir yuvanın yıkılma sebebi olmak değerlerimle bağdaşmıyor. Yargılamadan yorum yapın demişsin ama kusura bakma.
11 Yorumla- 4 ay
Sen olsan ne yapardın 🤔
+1 yılEleştirdiğimiz Avrupa’dan daha aşağılık bir konumdayız. Sadece kabullenmiyoruz.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılLan ne insansın siniz ya hiç utanmiyotmusun evli bakli adam burda pişmis kelle gibi soruyorsun yazık çok yazık Allah isla etsin nediyim
10 Yorumla
+1 yılEşinden boşanırsa onunla görüşmen doğru olabilir ama evli bir adamla görüşmen ne kadar doğru? Onunla evlenirsen senle evliykende gidip başkasıyla görüşür.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıladamdaki bala bak ya hem esine hemde sana vuruyor oh be
30 YorumlaMutsuzda olsalar bu hic etik degil. Vallahi de billahide kadin kadinin dusmanidir yahu
00 YorumlaMadem öyle sadece cinsellik için görüş neden kendine bağlamaya çalışıyorsun
00 Yorumla
+1 yılDaha bugün tanıştığın insana nasıl güveniyorsun el babasına güvenemez bu yeni tanıştığın güveniyor ama benim sinirim evli adamın yuvasını bozma fikrin
10 YorumlaBu yalanlara inanma. Eşiyle sorunu olan boşanır öyle karşına çıkar. Sana tavsiyem kendini kullandırma. Onun tek amacı seks olabilir.
00 YorumlaDaha bu gün tanişmişsin ne ara güvendin bide adam evli. Tek kelimeyle rezilsin
20 Yorumla
+1 yılKendine bağlasan da sonu mutsuz olur gibi. Hem ayrı şehirlerdesiniz hemde evli çok zor bir durum.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSeni seviyorum dersin sende seviyorsan karşıma bekar çıkarsın de
20 Yorumlabence bağlamasıkıntı o işevliymiş uzak dur, bekarlara gel sen gel
00 YorumlaEvli adami kendine bağlayıp ikinci karısı mı olacaksın 😂
00 Yorumlaİnşallah kadın seni esra erollara çıkarda ifşa eder.
00 YorumlaNekadar terbiyesiz bir insan sın senin gibiler oldu için milletin yuvası yıkılıyor rezil insan
00 YorumlaSonra k*şar diyince küfür olarak algılıyorsunuz
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKarısını aldatıyorsa İlerde Seni de aldatacaktır bu Sözümü Unutma
01 Yorumla- +1 yıl
bilemessin ki? gerçi ben hiç birleşim yaşamadım o duyguyu ama nasıl böyle bir sonuca vardınız üstat abi.
+1 yılSenin görevin mutsuz evli erkekleri mutlu mu etmek
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılDemin ben de ayni soruyu sordum
31 Yorumla- +1 yıl
Valla bende evliyim konuştuğum var biliyor yaapacak birşey yok devam :)
+1 yılröntgen odasından uzak dur...
20 Yorumla- Devamını Gör (44)
Devamını Gör(89)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026