İlk buluşmada telefonuyla oynayan erkek beğenmemiş midir?

Arkadaşlar şimdi benim dün görüştğüm çocuk vardı 1 hafta konuştuk ardından buluşma teklif etti öncesinde çalıştığım yerde beni görerek bulup ismimi istek attı öncesinde beni gören biri. Ama buluşmada şimdi 2 kere telefonu çaldı ilkinde telefon görüşmesi yapmam gerek dedi 10-15 sn max konuştu bizim sohbetmiz iyi ilerledi ikinciye telefonu çaldı benimde istemsiz gözüm kaydı random bir isim düşünün yanında kırmızı bir emoji vardi tam göremedim kalp gibide geldi p an işte şok oldum morelim o kadar bozuldu ki yüzüme dahi yansidi senin yüzün düştü noldu dedi bende yok gayet iyiyim ben dedim. Sonra telefonu açmadı erteledi gibi oldu mesaj yazdı sanki. Dayanamadım dedim arayan kişiinin yanında emoji vardi kalp gibi kuzenim o dedi dedim tamam. Allahım suratım beş karış hayal kırıklığını dibine kadar hissettim dedim seni meşgul etmek istemem arıyorlar istersen kalkalıp yoo sorun olmaz dedi 1-2 dk geçti oda konu açmıyor gibi oldu bende kalksak sorun olur mu bende yoo dedim 1 saate yakin belki değil oturduk hesabı ödedi, tanıştığımıza memnun oldum dedi bende dedim iyi akşamlar dün akşam 9 dan beri ne yazıyor ne mesaj attı whatsaptan instagramdada ekli.
Lütfen yardımcı olabilicek aklıma her ihtimal geliyor fevri harekette yapmak istemiyorum ama çok kötü hissettim kendimi. ( kalkarkende arkadaşının yanına gidicekti öyle diyodu ilk telefon görüşmesinde ararım seni haberleşiriz demişti)
Bide yani beni üzen benimle görüşmek isteyen o 1 saatte var yok görüştü telefon gelince tedirgin oldu gibi ilkini açtı diğerini açmadı arkadaşı çağırmış doğalgaz için eve gidiceklermiş doğrudur filan dedim

İlk buluşmada telefonuyla oynayan erkek beğenmemiş midir?