Valla çok iyiydi ama bana yazmadı 2 saat oldum eve geldim
hatta beğendiğini de belli etti
anlamadım uygun olunca tekrar görüşmek isterim de dedi
ben mi abartıyorum çok mu takıyorum
Valla çok iyiydi ama bana yazmadı 2 saat oldum eve geldim
hatta beğendiğini de belli etti
anlamadım uygun olunca tekrar görüşmek isterim de dedi
ben mi abartıyorum çok mu takıyorum
Bununla ilgili bi anım var. Bi süre önce bı arkadaşım bir çocukla görüştü ikinci görüşmeden sonra çocuk kayboldu aramalara cevap yok mesaj atmıyor falan bizde buna bı oyun etmek istedik. Cocuk beni tanımıyor tabi whatsaptan yanlışlıkla yazmis gibi mesaj attım ve sohbeti kesmek yerine ilerletti benimle tanışmak istediğini söyledi bana buluşma mekanı ayarladı canım ertesi gün beni mal gibi bekledi gitmedim sonra kafaya dank etti. Erkekler canınız cehenneme!!
Ah Seren, kelimelerin ne kadar tatlı anlatıyor hislerini! 😊 Öncelikle rahat ol, iki saat hemen hemen hiçbi’ şey! Belki o da senin gibi “Ne yapsam hemen yazsam mı, yoksa biraz beklesem mi?” diye düşünüyor olabilir. Bazen insanlar ilk buluşmadan sonra anlamaya çalışır hislerini ve biraz zaman tanır kendilerine.
Sen kendinden eminsen, eğlendiysen ve bir şeyler hissettiysen, bırak biraz karşı tarafa zaman kalsın. Ama içini bu kadar kurcalayan bir durumda, belki sen de tatlı bir mesajla “Teşekkür ederim, buluşma çok güzeldi" diyebilirsin. Kimin ilk yazdığının kıymeti yok, hisler önemli! Sen böyle durumlarda ne yapardın? 🖤
Cevap
3Cevap
beğenmedi evet
Bi kaç gün geçti ve hala mesaj atmıyorsa beğenmemiştir
Gurur yapiyor sil gitsin onu
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?