İlk buluşmadan sonra mesaj atmayan erkek? (Buluşma çok iyi geçti)

Merhaba arkadaslar,

cumartesi günü 2 aydir yani uzn zamandir mesajlastigim biriyle bulustum. Cafeye gittik. Aramizda bir uyum oldugunu düsünüyorum cünkü cok iyi anlasiyoruz bulusmadada öyle. Bana herseyini anlatti en iyi erkek arkadasi ask acisi cekiyordu onu bile paylasti benimle. Hatta evdeki sorunlarini bile anlatti. O anlatti ben anlattim. Sonra abiside bizim bulustugumuz yerin yakinindaydi bizi gördü bana el salladi. Eve dönüyormus bende ona bak abin yalniz dönmesin istersen sende git dedim yok ya kalcam bisey olmaz. Senin zamanin var dimi? diye sordu bana yani kalmak istedigini anladim sonra abisi misafir gelicek dönelim beraber eve diyince mecbur kaldi dönmeye ve hesabi öderken haftaya telafi edicem bunu diyerek gitti. Yani aramizda hic bir sorun olmadi ama cumartesinden beri mesaj yollamadi. Yani ondan bekledim ve halada bekliyorum. Ne günaydin yazdi ne bisey. Gerci cok mesaj yazan biri degil kendisi bunu da biliyoorum. Yani sürekli hergün mesaj yazmaz öyle bir o yazar bir ben yazarim. Neden mesaj atmiyor? Neredeyse 3 gün oldu... Yazar mi sizce ?
İlk buluşmadan sonra mesaj atmayan erkek? (Buluşma çok iyi geçti)