Esimle problemlerimizi asamiyoruz?

Gecen gun esimle kavga ettik aksam komsuma ciktim iki saa oturdum saat 10 da geri dondum esim bana kizdi dun aksam yine kavga ettik ve ben kafayi yememek icin evden ciktim gittim disarda dolandim hava soguk ve hamileyim dogumuma 9 gun var usutmeyeyim hem kafam dagilsin diye yine komsuma ciktim esim komsuma cikmama kiziyor. Kafayi yemeknuzereyim dertler aileyle paylasilmiyor daha cok uzuluyorlar ama biriyle paylasmam konusmam lazim. Ve bu ara dayanamadigim icin aksam uzeri kocamsiz ikinci kez ust komsuma gidisim oldu oncesinde asla ve asla esimsiz aksamlari komsuya gittigim yok gidersme esi evde oldugu icin beraber gidiyorduk. Tutturdu daha once hep gidiyordun diye asla gitmedim gitmedim dedim ara komsuyu ne zaman gitmisim sor dedim sen sormazsan ben sorucam dedim ben niye sorcam diyor sende sorma ne gerego var ama hep gidiyorsun diyor benim esim bana neden yapmadigim seyleri surekli yapiyormusum gibi davraniyor olabilir hep her konuda boyle bebi cildirtmayami niyeti var iyiliktenmi anlamiyor hosluktanmi anlamaiyor ben esim evdeyken birakip gitmem kendi diyordu cik git diye ben dizinin dibinden ayrilmiyordum ama komsularim bize geliyordu ben sirf aksam. esimle oturmak icin cagirmazdim kimseyi onlar gelmek istediginde sadece hayir diyemiyorum ama kendim gitmiyorum bir es neden esine bunu yapar neden boyle davranir ben cok yoruldum?

Esimle problemlerimizi asamiyoruz?