Esimle yasadigimiz büyük sorunlar?

Merhaba 3 yillik evliyim iki ay öncede anne oldum esimle severek evlendik nisanli iken basladi sorunlar yasadigimiz sorunlari ailesine anlatip ailesi Nisan atmaya kalkti rezil oldum ailemin baskisi ile evlendim seviyordum evlendik ailesi her geldiğinde evime akrabalarini topladi yeni doğum yaptığımda herseyde bende bunlari esime dediğimde esim bana hep ters tepkiler verdi birbirimizden uzaklastik hamilelikte c*nsellik hic yasamadik dogumdan sonra yine yasamadik annesi babasi yine geldi sürekli gezdiler ben evde hem bebek baktim hem yemek yaptim birde akrabalarini topladilar yine esimle yine tartistik bebegim surekli agliyor hasta oldu gunlerdir evin icindeyim bu aksam gittiler esimle konusmak istedigimde bana arkasini dönüp yatti bende baska odaya gittim bebekle onu biraktim bebeğim hala agliyor sen bak bu gece dedim bana beddua etti kapilara vurdu babani aricam gelsin alsin seni dedi ben kendimi kitledim odaya artik kafayi yemek üzereyim bosanmaktan korkuyorum ne yapacağımı bilmiyorum intihar etmeyi düşünüyorum

Esimle yasadigimiz büyük sorunlar?