Beyin yananlara benden kahve ☕️
Bakalım kimlerin beyi yandı soruyu okurken😅
Bakalım kimlerin beyi yandı soruyu okurken😅
Evet
Hayır
İnfini ne diyorsun sen 😅
Kahvemi alayım ben
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Problemleri problem etmesekte problemdir. Evde akıtan musluğa akıtmıyor bu bir problem değil diye düşünürsek akıtmayı bırakmaz. Uğraşmak ve sorunu gidermek gerekir.
Problemleri masaya yatırmazsanız, ya masaya sizi yatırırlar, ya da masanın altında kalırsınız. Derin bir ameliyat geçirmek istemiyorsanız, sümen altı etmek yerine, dümende siz olun rotanız belli olsun. O zaman problemler küçük bir dalga olarak kalır.
Problemler kar tanesi gibidir. Göze batmaz belki başta ancak zamanla büyük problemler çıkartabilir. Yavuz Sultan Selimi küçük bir yarayı önemsememek ölüme götürdü ibret alınacak çok örnek var vesselam 😉
Cevap
18Cevap
Hayır her zaman için problemdir benim için. ve çözülmesi gerekmektedir
Probleme göre değişir.
Mesela, insanların senin hakkındaki olumsuz düşüncelerini problem etmezsen problem yoktur.
Amma velakin, harcamaların kazancından fazlaysa çok ciddi problemlerle karşılaşabilirsin. Birileri hayrına senin kredi veya kart borçlarını gidip ödemezse😅
Önceden durumu iyi olanlar bakkallara gidip rastgele başkalarının borçlarını ödermiş de onu günümüze uyarladım😂
Ahh kredi kartını sanki ay sonu ben ödemiyormuş gibi ay başına harcama hissi çok güzel😅
@_infinitum tam cevap yazmaya girince bu cevabı gördüm sanki ben yazmışım gibi, kusura bakma kopyalamam lazım ama Firu kesin telif atar o yüzden bunu beğenip geçiyorum jdkdks
Arkadaşlar dönüşüm muhteşem olacak dövmeli pircingli infini style olaeak😎
Sabah sabah ayılamayanlsr için kahve öneriyorum yoksa bu soru tekerleme gibi beyin yakıyor nasıl bir soru 🤫😁
Amacım buydu nihahahha 😈
İşte bu kovaların özelliği galiba kafa karıştırıcı sorular😁😁
En sevdiğim😅
Tabi tam belirgin özellik bu olsa gerek😀
Kova burçları yardımsever, güler yüzlü ve sevgi dolu insanlardır. İnsanlar arasında ayrım yapmazlar herkesin aynı yaşam standartlarına sahip olmalarını isterler. İyi niyetli kovalar bazen inatçı davranırlar. Özgür ruhlarından ötürü aile yaşamında zorlanırlar.
Kova burcunu biraz tanı tanıı😅
Anlıyorum lakin ama bence kovalar 🦁 tanısın daha iyi olur kendi burcuma munasırım😂😂
Aslanları tanıyorum zaten 😅
Ne güzel bence eksik tanıyorsunuz ama yinede siz bilirsiniz 😅
Aslanlar hakkında bir kere kötü bir şey demedim ama yinede sen bilirsin 😅
Teşekkkür ederim ama az önce püülendik o yüzden kötü bir algı oldu sanırım yanlış anonsmuydu yoksam😅
O aslanlar için değil senin içindi😅
Niye ben ya hayır bir kovanın püü demesi olmadı ama genel olarak hani Kovalar değildi🙃😂😂
Evett problemleri problem olarak görmezsek ortada bize problem çıkaracak problem kalmazz
Ne problemli ama problemsiz soru oldu bu ahahah😅
Evet, sorunu sorun yapan bizim sorun etme düşüncelerimizdir yoksa her şey gayet yolunda gidiyor :D
Bunu Demirel söylemişti sanırım benim hayat mottom olur. Meseleleri mesele etmezseniz mesele yoktur bu kadar basit akskdkdkdkfkflflfkfkfkg
Problemi problem etmemek için Buğra Gülsoy gibi düşünmek gerek. Kafanın güzel olması lazım ya da duyarsız olmak.
Hayır pnoroblem. orada kaldıkça büyür büyür büyür kafayı kurcalar durur
2-3 sene kadar meselaaa
Problemleri problem olarak görmezsek, problem ortadan kalkar.
Kabullenmek, alışmak... 🤷🏻
Problemleri problem etmem
Keyfime bakarim problem ne olsa bi sekilde cozulur
Aynen öyle. Hersey verdiğimiz manaya bağlı. Sen ona problem gözüyle bakarsan problem olur.
Görmezden gelinen yapışık yılışık sevgili gibi.
problemleri yok ettiğimiz sürece artık problem denen bir şey kalmamıstırr
Bu sorudan beyni yanan bir primat varsa vatandaşlıktan çıkarılmalı. Ve dediğine katılmıyorum.
Bazen de görmezden geldiğimiz problemler gittikçe büyürrrrr
Değildir zaten üç günlük dünya problemleri problem haline getirip ömrümü kısaltamam 😂
problemdir ancak sen kafana takmadığın için problem değildir
ancak problemdir ok
Bunda beyin yanacak bir şey yok
Yanmışta olabilir yanmamışta olabilir hepsi mümkün hiçbiri mümkün olmayabilir de😅
Görmezden gelmek problemi silmiyor maalesef
Görməzdən gelmek sorunu ortadan kaldırmaz.
Süleyman Demirel bu bildiğin
Keşke öyle olsa 🥴
Aynen öyle infiniti bakış açısı
Kahvem sade olsun lütfen
biraz yandı 😅
problem nedir ki :D
ne diyorsun sen 😄
Ben bi çay içeyim 😏
Evet çoğunlukla
Kahvemi alayımmmmm😅😅
kahveyi aldım bile
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?