AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
entelektüel olması bi şey değiştirmiyo yanımda duruşu önemli ben 1.63üm yanımda bile bulundurmam
Yanında bulunacak erkeğin boyu kaç olmalı aşağı yukarı?
Benim o erkek 1.55 ve 40 kiloyum ama seninde uzun olduğun söylenemez pek. o egonu az aşağılara çekte aşmasın boyunu 😉
Yok artık aw
Tamam 150 erkek gördüm de 40 kilo değildi onlar da sen çok zayıfsın be kardeşim. Allah yardımcın olsun eş bulmakta zorlanabilirsin.
Ay ne tatlis ayni boylardayiz guzel bence
Kilosu 40 ayak numarası 36 bu arada:) senin?
Kilo olarak 42yim boyum 151 ben biraz şişmanım galiba
Yok yapıya göre değişir. Ayak numaran peki?
35 numara giyom kalibi kucukse bazen 36
Anladım bence biz küçük değiliz diğer kız ve erkekler çok kocaman:)
Evet bence de normal olan biziz ckskfjdkhfdk
Sana açık ve net bir soru içinden geldiği gibi söyle ama benim boy kilomda bir erkekle çıkar mıydın? :)
Evet çıkardım niye çıkmayayım ki
155 ciddi mi
Evet kiloda 40 civarı
Yaş kaç
28 yaş
Senin yaş boy ve kilo kaç peki?
168-55 kilo
Bana göre baya iriymisin yanında oyuncak gibi kalırım herhalde 😕
Yani evet ksjd femboyluk var mı
Hayır kadınlara karşı hoslantim ilgim var ama dengim kızlara tabi. Senin gibi bir kız mesela bana dev gibi bir şey geliyor bir şey hissedipte yürümem falan söz konusu olamaz
Ksjxskcj mutlu oldum hatta daha uzun boylu falan olmak istiyorum ama senin boyundaki Kızlar sana ilgi duyuyorlar mı ya da bu senin için özgüvensizlik yaratıyor mu onu bi merak ettim
1.50 civarı kızlar bakıyor bazen cafe de yolda falan yuzum iyi çünkü ama kız arkadaşım olmadı hiç. Örnek veriyorum senle el ele tutuşup gezsek (mesela) ortaya nasıl bir görüntü çıkardı sence? Gözünün önüne getir ve söyle:)
Yanyana durmazdım ben bile skdnsk sen de durmak istemezdin. senden üç santim uzun ve daha kilolu bir kız arkadaşım var onunla bile takılırken hoş bir görüntü olmuyor inan. Boy erkekte ciddi bir durum senşn ortalamanın biraz bayağı altında sen mesela nasıl uzun kızları dev olarak görüyorsan senin boyundan ya da yaklaşık boylardaki kızlar ve uzunlar da kısa erkekleri erkek olarak görmüyor bunun sebebi de primal olarak kısa eşittir güçsüz anlayışı yani erkeğe bahşedilen güç durumundan yoksun olma durumu olarak değerlendiriliyor
Çok güzel moral verdin gerçekten 🤦😃
Ben aslında özgüvenli olduğunu hissettiğim için bu kadar açık konuştum özür dilerim
Bu arada mesela senin boyunda bir kızın beni erkek olarak görmemeni anlarım çünkü el bileklerimin kalınlığı 9 cm civarı ellerim de küçük baya tahmin edersin ki.
Ellerimi bi avuçlasan zaten kalırım herhalde öyle savunmasız kurtulamam kolay 😕
Cevap Sahibi Yok be espri yaptım sorun değil açık olabilirsin rahat ol:) biliyorum bu şekilde olduğunu durumun
Yok be ellerim ayaklarım küçük ayağım 37 elim de büyük değil o kadar. Ben genel görüşü anlatmak istedim senin de gücenmemen zaten özgüvenli bir adam olduğunun göstergesidir ve bu boydan çok daha kıymetli
Rahat ol biliyorum öyle olduğunu durumun alınmadım özre gerek yok muhabbet sadece 😇 egoist gorunmemek için detay vermedim çok ama yüzüm abartmıyorum Kıvanç Tatlıtuğyu bilirsin aynı o yakışıklıkta aşkı memnu zamanlarında ki hali asla abartmıyorum ve fazlasıyla da benzerim (minyatür versiyonu tabi) :D o yüzden benim boylarımda hatta 1.60 a kadar olan kızların ilgisine maruz kalıyorum yürüyen çok oldu. kısa süreli flörtler ilişkiler vs yaşadım boyum un kusurunu yüzümün çok iyi olması kapatıyor bi nebze anlayacağın ama yüzüm de sıradan olsaydı evet isim çok zordu gerçekten
İyi bari zaten kimse dört dörtlük değil
Evet yüzden kurtarıyor şükür o yüzden özgüven sorunum pek yok bu konuyla ilgili:)
Benim ayaklar da 36 numara spor ayakkabı da 35 bu arada. Sen bana her türlü büyük geliyorsun be arkadaş :D
Gahahahaha peki sence 190 erkek isteme hakkım var mı
O soru aklıma geldi bak 1.68 sin senin kriterindeki ya da hoşlandığın erkek boyları kaç cm aralığında öncelikle?
Benim kendimden de kısa sevgilim oldu omuzluma falan geliyordu hatta ama sorsan uzun boylu tercih ederim. Her standardı alt edebilecek erkekler var şu an hoşlandığım erkek 170 civarı ama sorsan uzun severim skcksk
Ya 1.90 abartı ama 1.85 e kadar olur sana (bence)
Ciddi bir konu değil zaten dediğim gibi her standardı alt edebilecek erkekler olabiliyor 190 işin kek üstündeki kirazı
Benle yan yana gelmiyon el ele yürümem diyon 1.70 le geliyon aşk olsun😕 😂
Ama onla yakınız yine ondan 😂😂
Takıldım zaten :D bu çocukta standartini alt edecek hangi özellikler var hangi artıları etkiledi seni
Ah ah dermişim sknajdjs çok başarılı, öz güvenli komik, fiziksel olarak çekici ve aynı hobileri paylaşıyoruz
Daha ne olsun umarım mutlu olursunuz 😇
Peki son olarak bende sana bir şey sormak istiyorum en fazla kaç boyundaki kızlarla olmamı önerirsin (dışardan tuhaf gözükmek istemem yan yana durunca) kaç boylarındaki kızlarla uyumlu durur benim boyundaki bir erkek sence?
Senin boyunda ve aşağısındaki kızlarla zaten bizim ülke kısa olduğu için problem yaşamazsın. Vücut proporsiyonuna göre de bence 2 cm senden uzun olsa yine tuhaf görünmez bence
Haklısın. Bende o aralıklarla takıldım şimdiye kadar aşağı yukarı flortlerimde. Sen kendimi uzun bulmuyorum çok dedin ama 1.68 lik kızları birde gel benim gözümden gör. Başta da söylediğim gibi bana bildiğin dev gibi geliyorsunuz:) yanınızda küçük erkek çocuğu gibi kalmasam size de yürürüm de işte gerek yok:)
Hahahaha olsun olsun
Haha bu üyenin sorduğu benimde dikkatimi çekti niye Fameboy sandın sen beni en başta?:)
Sanmadım ya sorayım dedim
Pekala güzel sohbetin için teşekkürler 😇✌️
Valla benimki kalkar bi sanırım
Pigme derim
1.60 50 ben de