Birkaç hatasını gördüm, özür diledi ama artık istemiyorum. Ne yapacağım?

Onunla 2 buçuk yıldır sevgiliyiz. Eskiden ayrıl barış olayları da oldu. Onları geçtik ama bana şu günlerde birkaç hatası oldu. Bir flörtünün fotoğrafları olan klasörü bilgisayarında gördüm. Bakip silmesi gerekirken silmemiş.

Ben de birkaç gündür beni umursamadığı için ve sinirli olduğum için yazmadım tepki koydum. Geldi ve bir sinirle seni sevdiğim güne lanet olsun değer verdiğim kadina bak falan yazmış. Ben de bu şekilde konuşmamasi gerektiğini söyledim. Klasör mevzusunu söyledim. Bana açıklama olarak "Bayılmıyorum ona eskiden taa 2018de kalmış diskte ben de baktım bu insan kimmiş diye" dedi. Ben de silmemişsin ama dedim. Gerçekten buna mı takıldın. Sildim su an dedi. Ve bunu geçtim özür bile dilemedi bunun için. Bana dedi ki "Bahane bulup durma bana ima etme ne söyleyeceksen söyle" dedi.

Hep kalp kırıcı oluyor. Ben bahane bulmuyorum onun yaptıklarını söylüyorum. Artık yalnız kalmak istiyorum yorulduğumu hissediyorum ama o şimdi napıyorsun diye soruyor konuşmak istiyor sizce ne yapayım?

Birkaç hatasını gördüm, özür diledi ama artık istemiyorum. Ne yapacağım?