Arkadaşlar ben 5 ay önce sevgilimden ayrıldım çok seviyodum aşıktım ayrılma nedenimizde beni en yakın arkadaşımla aldattı ben yakalandım instagram da benden gizleyerek fotoğraf paylaştı ve ben görünce çok sinirlendim ama kalbini kırmamak için konuşmadım sonra kavga çıkarttı bende fotoğrafları gösterdim hiç birşey söyleyemedi tabii ayrıldık çok ağladım çünkü çok seviyodum tam yeni toparlandım özür diledi çok sevmeme rağmen kabul etmedim bana durmadan ağladığı fotoğrafları atıyor bak sensiz bu haldeyim diyo bende tersliyorum ama vicdan azabı çekiyorum sizce ne yapmalıyım bir daha aynı şeyleri yaşamak istemiyorum siz aynı durumda olsanız ne yapardınız
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Aradan 5 ay geçmiş şimdi mi özür diliyor. Onca zamandır aklı neredeymiş acaba? Bu saatten sonra o kadar özür dilese de yalvarsa da pişman olsa da affı olmaz. Önceden dileseydi yine de affı olmazdı. Senden daha iyisini bulamamış demek ki kandıracak biri kalmamış sana gelmiş. Affetsen yine aynıları yaşanır. Daha iyilerine layık biri olduğuna eminim üzme kendini böyle karaktersizlerle.
31 Yorumla
Soran+1 yılAffetmeyeceğim zaten
En İyi Cevaplar
+1 yılArkadaşım adam seni aldatmış senin onu sevdiğini bile bile gizleyip aldatmış ve en yakın arkadaşınla bide ne kadar seversen sev ihanetin affı olmaz. Bir kere aldatmış bidaha nasıl güveneceksin ona veya onun bidaha aynı şeyi yapıp yapmayacağından ne kadar eminsin yerinde olsam bu topa girmezdim. Vicdan azabı çekeceğin bi durum yok hem seni aldatıyor hemde vicdan azabı çektiriyor çok saçma onun vicdan azabı çekmesi lazım belli ki senin onu affedeceğinden emin ki yazma gereği duymuş yerinde olsam hem aldatıp hem de vicdan azabı çektiren biriyle barışmazdım aynı şeyleri yaşayım tekrardan üzülmemek için yinede sen bilirsin.
06 Yorumla
Soran+1 yılMuhtemelen affetmeyeceğim zaten
- +1 yıl
Bencede affetme
Soran+1 yılsigara içerken falan foto atıyon benim sigara içenlere kıyamadığımı biliyo
- +1 yıl
Belli ki aldatmasına rağmen senin vicdanınla oynuyor böyle bir adamla sağlıklı ilişki yaşayamazsın hep üzülürsün benden sana tavsiye.
Soran+1 yılHaklısın teşekkür ederim
- +1 yıl
Rica ederim ne demek
+1 yılaldatılma var... kalbin kırılmış güvenin kırılmış canın yanmış..
Adam bir halt yemiş gitmiş seni aldatmış sonra belki ondan ayrılmış ya da sırf aldatmanın heyecanını yaşamak istemiş pişman belki.
ya da boşta kaldığı için senin hala ona karşı hissiyatın var umuduyla sana yürüyor şansını deniyor..
Eline kırık bir bardak var sen o bardağı ne yapayım diyorsun kaldır at
sana yazmasına engel ol engelle gitsin..010 Yorumla
Soran+1 yılben bi stajyerim ve hastalarımın numarası mecburen bende oluyo o da benim hastam engelleyemiyorum
- +1 yıl
hmm
en büyük hata bu
hastanla böyle bir duruma girmen..
ona başka bir stajyere yönlendirmenin yolunu bul
Soran+1 yılDenedim ama olmuyo maalesef
- +1 yıl
o zaman bu şekilde taciz etmeye devam ederse savcılığa vermekle tehdit edebilirsin
netice de bu tacize giriyor
Soran+1 yılAvukat ve her türlü kazanır
- +1 yıl
mesai saatleri dışında sana yazması rahatsız ediyor anlamına geliyor..
nasıl kazanacak?
Soran+1 yılSen onu tanımıyorsun ki her türlü o kazanır
- +1 yıl
Böyle düşünerek zaten seni taciz etmesine izin veriyorsun
Bir şeyi istemiyosan istemiyorsundur..
istiyor gibisin affetmek istiyorsan da bir neden bulacaksın zaten
Soran+1 yılŞöyle bn onun mesajlarına cvp vermiyorum tehditte ettim ama hiç bi işe yaramadı
- +1 yıl
o zaman görmezden gel..
İhanetin affı olamaz hemde beş aydan sonra aklına gelmişsin ondan önce nerdeymiş aklı... Bir kere yapan birdaha yapar eğer affedersen. Sana piskolijik baskı şiddet uyguluyor ve senin mutsuz çaresiz olmana sebep oluyor. Bu çocuğun sana zarardan başka birşeyi dokunmuyor . O yüzden en iyisi canım onu hayatından çıkar bırak sana ulaşamasın, emin ol canım senin için böylesi daha iyi olacak :)
02 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın affetmeyeceğim
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
62
Cevap
40Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 64,5b cevap paylaştı. Seni aldatan birini affetme. 1 sene de olsa yine aldatır.
01 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın
Aşk İlişkileri konusunda 26,3b cevap paylaştı. affedersen yine aldatacaktır..
01 Yorumla
Soran+1 yılMuhtemelen
Öncelikle senin adına üzüldüm. Ama bu olay karşısındaki tavrın şu ana kadar çok doğru bunu bilmeni isterim. Sonuçta bu işin kızı erkeği yok; bir kere aldatan, eğer affedersen hep aldatır. Sen sevdiğinden affedersin ama karşındaki öyle algılamaz. Bak beni ne kadar seviyor, bana mecbur bu. Zaten her türlü benim yanımda, ne yapsam da gitmez. En iyisi ben başka çiçeklerden de bal almaya devam moduna girer. Tabi herkes böyle demiyorum ama kendi iradesini kontrol etmekte zorlanan kişilerin bilinçaltı yönlendirmesi bu şekilde çalışır. O yüzden sana tavsiyem, ne yaparsan yap ama kesinlikle arkana bakma..
22 Yorumla
Soran+1 yılAnladım teşekkür ederim
- Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılYani bence affetme hem aldatıyor hem kavga çıkarıyor hem sonra geri dönmek için duygu sömürgesi yapıyor yani bu kadarı fazla sokakta bir surü erkek var dünyanın en yakışıklısı en kaslısı en zekisi o değil eğer bir kere boyun eğerseniz o boynu bir daha dik tutamazsınız zaten normal biri olsa aldatmaz yani günen kırıcı hareketlerde bulunmaz
06 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın aslında hiç bu açıdan bakmamıştım
- +1 yıl
Yani 20 yıllık hayatımda şunu öğrendim kişinin kendine saygısı olmazsa kimsenin ona saygısı olmuyor zaten barışsan bile sağlıklı bir ilişki olmaz aynı acıları bir daha yaşarsın peki sordunmu seni ne için aldatmış
Soran+1 yılSordum oda şeytana uydum dedi
- +1 yıl
Tamam kesin bırak şeytana uydum ne demek şeytan şeytan olalı böyle zulüm görmedi yap yap sonra şeytana uydum de madem yedin bir halt arkasında dur ne demişler bilir misin insan olmak zordur insanla savaşırsın şeytan olmak daha zordur insanla savaşırsın neyse bu ilişkin sana tecrübe katmıs bir sonraki ilişkilerde umarım daha mutlu olursun
Soran+1 yılTeşekkür ederim
- +1 yıl
Rica ederim
+1 yılŞimdiye kadar aklı neredeymiş? Bak eğer onun dediklerine inanıyorsan güveniyorsa tekrar (ama %100) o zmn sen bilirsin ama yoksa bence yüz verme... bu kadar pişkinlik olmaz bence hem en yakın arkadaşın hem de seki sevgilin ayıp yapmış bu ney ya şahsen ben asla affetmezdim kendi hayatıma bakardım onlarda samimiyetsizlikleriyle yaşasınlar derdim.
01 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın affetmeyeceğim ztn
+1 yılDemek seviyorsun. Anladığım gururlusun da. Ben şimdi gururunun sesi görevini üstlenicem;
Aradığında aç telefonu euzu besmele çek. Besmele çekersen kaçar. Yav bide arkadaşınla aldatmış. Hayır kendisi söyleyip özür dileseydi hadi neyse ama sen öğrenmeseydin belki hala AYAKTA UYUMAYA DEVAM EDİCEKTİN. Sence sen bunu hakettin mi?04 Yorumla
Soran+1 yılBen fotoları gösterince pişkin pişkin evet yaptım yanlış bişeymi dedi o an zeka seviyesinden dolayı soğudum bi an affetmeyeceğim ztn
Soran+1 yılOnun için kahkaha atarak ağladığımı biliyorum ben bunu haketmedim sadece onu çok sevdim onunda beni çok sevmesini bekledim ama olmadı yapacak bir şey yok 😊bu saatten sonra ben değil o kaybetti zaten yeni toparlandım
- +1 yıl
Helal. O senin seviyene uygun değil bunu unutma. Sadece yukardan aşağıdaki sadakatsize el salla. Sana da yakışan budur
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim 😊
- Aşk İlişkileri konusunda 914 cevap paylaştı.
+1 yılSana bunu en yakın arkadaşımla yaşatmış birine dönmeyi dusunmebi anlamı mümkün değil seni okadar yok sayıyor ki en yakınındakine biel sarkabiliyor düşün dışarda neler yapabileceğini pişman olsa o anda pişman olur dönerdi sana o kızla çıktı takıldı belki başkalarıyla da sonra o ilişki bitince sana geri döndü nasıl olsa ben bunu geri kendime dondururum diye kesinlikle dönme yine aynısını yapacaktir
01 Yorumla
"Muhtemelen" affetmeyeceğim diyorsun da bu adamı senin miden kaldıracak mı o adama bir daha eskisi gibi bakabilecek misin sevebilecek misin en yakın arkadaşınla aldatmış bide ihtimal vermen bile hata istersen aşkından öl insanda biraz gurur olmalı gururu geçtim aldatmanın affı yok
01 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın şu an öğrendim ki arkadaşımdan ayrılıp bana gelmiş
- Aşk İlişkileri konusunda 6,5b cevap paylaştı.
+1 yılSeni aldatmış hemde en yakın arkadaşınla 5 ay sonra geri dönüyor sevdiğinden değildir bence daha çok seveni bulamadığından. Bir daha üzülmemek için affetme
01 Yorumla
Soran+1 yılMuhtemelen senin dediğn gibi affetmeyeceğim ztn
+1 yılAldatmadan kastınız sadece paylaşılan fotolarsa , affedilebilecek bir durum
Ama yakın arkadaşınızla yakınlaştıysa affedilecek bir yanı yok.01 Yorumla
Soran+1 yılArkadaşımla sevgili olmuşlar aşkımlı falan konuşuyorlardı
+1 yılAldatmanın affı olmaz, bence affetme. Tekrar güvenmen imkansız.
01 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın
+1 yılValla kusura bakma zekandan şüphe ettim, ihanetin affı olmaz geri dönüşü yok. Bir de öğrenince susmuşsun susmak nedir o kişi hala nasıl mesaj atabiliyor sana sen git geri barış 😄herkes hak ettiği gibi yaşamalı çünkü
09 Yorumla
Soran+1 yılSustum dediğim sadece 1 saat sonra engelledim diye kızdı sonra bebde senin bana kızmaya hakkın yok sen kimsin falan dedim birde şöyle birşey var beb bi stajyerim ve hastalarımın numarası mecburen bende oluyo o da benim hastam engelleyemiyorum da
- +1 yıl
Hastan mı
Soran+1 yılEvet
- +1 yıl
Ben olsam doğru ya da yanlış demiyorum aldatılsam parçalardım onu
- +1 yıl
Susamazdım rezil ederdim rezillik çıkarırdım kendime hakim olamazdım
- +1 yıl
Şikayetçi olurum senden daha fazla rahatsız edersen de
Soran+1 yılTeşekkür ederim deneyeceğim
- +1 yıl
Valla yazık kadınlara asla aldatılmaya tahammül etmemeliler baksana erkeklere ne kadar onurlu aldatılınca o kadının yüzüne bakmıyorlar biz de asla aldatanı affetmemeliyiz çünkü hak etmiyoruz aldatılmayı bize hak etmediğimiz Bi şeyi yaşatan bizden uzak olsun
Soran+1 yılEvet haklısın
o fotoğrafları atarak aklınca kendini masum göstermeye çalışıyor bu oyununa gelme ben olsam her yerden engellerdim. affedilmeyecek bir şey yapmış. sakın taviz verme yarın bir gün yine aynı şeyi yaşarsın sonra üzülen yine sen olursun
02 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın teşekkür ederim
+1 yıl4 senelik ilişkim vardı ve aldatıldım çok yakın bir süre önce. Tekrar dönmeye çalışıyor ama kabul etmiyorum. sende kabul etme aşkından ölse de. sana yapılan bu saygısızlığı, seni aptal yerine koymalarını affetme. Kendine bu saygısızlığı yapma. Umarım en kısa zamanda atlatırsın
13 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim çok zor bir durum gerçekten pskolojim alt üst oldu
- +1 yıl
Seni çok iyi anlıyorum ne kadar üzüldüğünü de tahmin edebiliyorum ama elden bir şey gelmiyor.
Soran+1 yılÖnümüzdeki maçlara bakacağız artık
+1 yılAldatan erkegğe tahammül etme. Senin değerini pek bilmeyen insandan uzak dur. Eskisi gibi olmaz zaten. Sen çok sevdin. Çok verdin. Bir daha kendine çok ver.
01 Yorumla
Soran+1 yılÖyle yapacağım artık
+1 yılBenim böyle bir durumum oldu çok yalvardım bir şartla affedeceğini söyledi üniversite ormanlık bir alandaydı orda kimsenin görmeyeceği bir yerde ayaklarına kapandım af diledim sonra tokat attı defalarca bitmedi dedi sopa ile ellerime vurdu
Ben affettin mi dedim defol dedi yani boşuna dayak yemiştim yine affetmedi 😂02 Yorumla
Soran+1 yılAz bile yapmış
Soran+1 yılAma ben kıyamam işte
Bence kesinlikle affetmemelisin. Affedersen bir sonra tekrar edicektir nasılsa affediyor diye. Bir de en yakın arkadaşınmış. Tabi ona da arkadaş denilebilirse. Sürünsün.
01 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın affetmeyeceğim i
+1 yılInsan 7sinde neyse 70indede odur bi kere yapan bi daha yapar unutma bunu 1 . sansi mahvetmek istemeyen pişman olup it gibi ağlayan 2. sansi istemezdi bide en yakın arkadaşınla evlerden uzak biri kahpe biri tescilli bilmem ne hala vicdan azabı diyon seni aldatırken o vicdan azabı çekmemiş gelmiş 2 aglayinca kendini vicdan muhasebesi içinde bulup acaba diye düşünme bu kadar saf olmaaaa kankim❤
01 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkürler knk affetmeyeceğim bu konu netleşti artık💙
Duygu sömürüsü yapıyor sana inanma, ağlayan kişi fotoğraflamaz bunu, sen bilirsin yinede sana kalmış affedip etmemek, ağladığın ayrıldığın boşa olmuş olacak affedersen eğer.
01 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın affetmeyeceğim
Gizli Üye(30-35)+1 yıl5 ay önceki ağzına gelen herşeyi say, böyle kimse adam olmaz huylu huyundan vaz geçmez bunun kız/ erkekle alakası yok. Genel olarak 1 kere yapan bidaha yapar. Kendini sakın düşürme öyle bir adamla olmaya layık görme kendini
03 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın affetmeyeceğim karar verdim
Cevap sahibi+1 yılKonuşma bile bırak sürünsün aldatırken değerin yokmuydu da aldattı şimdi mi değerli oldun
Soran+1 yılHakloson valla
- Aşk İlişkileri konusunda 677 cevap paylaştı.
+1 yılKaraktersizlerrr.. asla yüz verme ağladığı resimmi atio? Ergennn!! Cringee!! Asla kanma bir kez yapan tekrar yapar
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet hem ağladığı hem sigara içtiği affetmeyeceğim zaten
+1 yılSeni sevseydi ve biraz saygı duysaydı bunu yapmazdı. Tabi aranızdaki ilişkiyi ve aldatma nedenini bilmiyorum ama yinede yaptığı şey büyük saygısızlık
01 Yorumla
Soran+1 yılSevmiyo artık buna eminim
+1 yılValla çıldırıyorum ya. Devam et böyle sen. Seni bu kafayla daha çok üzerler. 😅 Adam aldatmış ama gelmiş daha bize soruyor ne yapayım diye.
03 Yorumla
Soran+1 yılAffetmeyeceğim sakin 😂😂adama yapmadığımı bırakmadım hemde
- +1 yıl
Affetsen burada cinnet geçirirdim ahahaha
Soran+1 yılSakin 😂😂
Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı. Aynı sorunları tekrar yaşamak istemiyorsan hiç bulaşma ayrılma sebebinizden dolayı bu şekilde yorum yapıyorum
01 Yorumla
Aklimla hareket ederim seni bir kez aldatan bir daha aldatır o yuzden onu affedip yüz verme sakın kolay kadın olursun her seyi yapar
01 Yorumla
Aşk İlişkileri konusunda 451 cevap paylaştı. Başka bir erkek arasin sevgilimi niye rahatsiz ediyon vs vs desin oda sevgilin oldugunu dusunur salar belki seni
03 Yorumla
Soran+1 yılEn yakın arkadaşım erkek ztn ondan da beni kıskanıyordu şu an da storylerimde onunla fotoğraflarım koyuyorum
Soran+1 yılHiç birşey yapamaz knk
Sen doğru olanı yapmışsın seni en yakın arkadaşınla aldatan adamı affetsen sana daha neler yapardı neler uzak durman kendi açından iyi olur
01 Yorumla
Soran+1 yılAffetmiyeceğim muhtemelen
Yeni sevgilisi tekmeyi atmıştır ondan sana gelmeye çalışıyor belliki.. sakın bir hata yapıp geri dönme... kişiliğini tanımış oldun yol yakınken...
01 Yorumla
+1 yıl3 günlük dünya kimseyi affetmeyin kardeşim. hadi öncesini boşver de 5 aydır neredeymiş aklı?
110 Yorumla
Soran+1 yılSevgilisindeymiş bende ye öğrendim🥀
- +1 yıl
Demekki aldatılış süren baya uzun olmuş. sıkma canını ben aldatılalıbi 10 sene oluyor. hayatına kimseyi almayınca daha mutlu ve huzurlu oluyorsun 😁
Soran+1 yılİnşallah
- +1 yıl
O da öyle demişti. hatta yakaladığım halde bile inkar etmisti. bazen hatirliyorum da kendime kızıyorum. sayesinde şu an son 10 yılım iptal.😁
Soran+1 yılMaalesef ki böyle karaktersiz insanlar var
- +1 yıl
Hayırlısı olsun ne diyelim. Müslüm babanın bir sözü var ; kul kaderini yaşar, bahtına ne çıkarsa... O güzden çok da zihni meşgul etmemek gerek.
Soran+1 yılYani bende mutlu olmak istiyorum ama olmuyo aklıma onunla yaşadığımız güzel anılar geliyo onu nasıl deli hibi sevdiğim geliyo onun için neler yaptığım şeyler geliyo o adam bu adam olamaz diyorum inanmak istemiyorum ama gerçekler çok acı her gece ağlamaktan çok yoruldum gerçekten ne yapacağımı da bilmiyorum çok zor bir durum gerçekten
- +1 yıl
Seni anlayabiliyorum. ama ağlamak öleni geri getirmez. sen kendi kafanda fazla değer yüklediğin şeylerin hayal kırıklığına üzülüyorsun elbette ki üzüleceksin bu insanın yapısında var.10 sene oldu diyorum dile kolay 3600 gün. insanlar 7200 günde emekli oluyor bilmem ne kadar uzun bi gün. işte ben o sürede çok nefret ettim yeri geldi kızdım bağırdım çağırdım ağladım güldüm. ama o hayal kırıklığını hala üzerimden atamadım
Soran+1 yılBir çıkmazın içideyim
- +1 yıl
Çıkarsın elbet sadece biraz sabretmeyi bilmen gerek.
- Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılayrıldıgın iyi olmuş. at gibi gidip it gibi dönenlerde bugün. duygu sömürüsüne kanma
13 Yorumla
Soran+1 yıl😂😂Söz tam oturdu 😂😂
- +1 yıl
öyle oturturuz lafı. acımam :D
Soran+1 yıl😂😂
- Aşk İlişkileri konusunda 486 cevap paylaştı.
+1 yılAradan 5 ay geçmiş aklı yeni mi başına gelmiş sal gitsin boşluktadır ondan sana yanaşıyor.
16 Yorumla
Soran+1 yılBenden sornaki sevgilisinden ayrılmış yeni öğrendim
- +1 yıl
Ondan işte sana geliyor seni sevdiğinden değil engelle heryerden karakterli birisinden istemezsin kabul etmezsin zaten
Soran+1 yılben bi stajyerim ve hastalarımın numarası mecburen bende oluyo o da benim hastam engelleyemiyorum da
- +1 yıl
Hastalığıyla alakalı yazdığında aradığında iletişime geçebilirsin ama özel birşey için iletişime geçmek cevap vermek zorunda değilsin demekki seninde işine geliyo
Soran+1 yılYa söylüyorum ama anlamıyo ki
- +1 yıl
Söyleme görüldü at bırak cevap vermek zorunda değilsin
Bir yerden sonra oda yazmaz cevapsız kaldığı iÇin
+1 yılAsla kabul etme ben zamanında kabul etmedim iyi yaptım pişman deilim
03 Yorumla
Soran+1 yılKabul etmeyeceğim ama onunda bana yaşattıklarını yaşamasını çok istiyorum
- +1 yıl
Boşver o şerefsizlik yapmış sen yapma emin ol baskası ona yapar ahın çıkar sana yaptığı yanına kalmaz
Soran+1 yılİnşallah
+1 yılDuygu sömürüsü yapıyor kanma Allah kurtarmış şükret
08 Yorumla
Soran+1 yılAynen öyle yapıyorum şu an
- +1 yıl
Yaşlar kaç bu arada? Aranızda yaş farkı var mı ya da?
Soran+1 yıl2 yaç verdı
- +1 yıl
Bence sağlıklı düşün ama başına gelen yine gelir dikkat et
Soran+1 yılDüşündüm affetmeyeceğim eminim bundan
Soran+1 yılBirşwy olamaz
- +1 yıl
Doğru karar Allah bahtını açık etsin 👏
Soran+1 yılAmin 😊
+1 yılEn yakın arkadaşınla aldatmış. Gerçekten seven kimse, sevdiğine bunu yapmaya kıyamaz
01 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın
Hiç sevgilim olmadığı için o psikolojiyi bilemiyorum
07 Yorumla
Soran+1 yılOlur inşallah
- +1 yıl
Gönül eylendirmenin kendinizi tatmin etmenin adını sevgili Erkek ile de konuşmanın adına da flört diyorsunuz. Eski den bir kız bir oğla nın Anadolu da ya yari olurdu ya da bacısı eski kafalıyım ben senin annen nin baba nın anne sinin babası nın emsali bizi yetiştirmiş. Senin neslin benim gibilerden çekinir korkar ya da çekemez.
Soran+1 yılOlabilir biz buna geri kafalılık demeyiz
- +1 yıl
Zaten yüreğin koz olduğu zaman kolay kolay bir insana ısınmıyor. Aşk, Sevgi, Arzu, Şehvet Bunlar ben de yok Bunlar olmayın ca da Bir kadını etkileyemezsin. Öfke, hırs, saygı, Hoşgörü, anlayış, Sadakat, Sevgi var. Ve hayatım boyunca hiç sevgili yapmadan bunlar ben de oldu Sen ise Bir çok denemeden Sonra bu hale geleceksin Kısacası çok geç olgunlaşıyorsunuz Çoğu insan Alev Alev ateşli Ateşli geziyor. Sapkınlık ve azgınlık için de Ben de bunlar yok Ben hayatımı Keyfine yaşıyorum ve kafaya da hiç bir şeyi takmıyorum
Götümü çeker "dostum bu numaralarına kıçımla gülüyorum" derdim.
09 Yorumla
Soran+1 yılYok yapamam ben ya ama iyiymiş😂
Soran+1 yılBabam aldatmıyor ama😂😂
Soran+1 yılGüldüm ya 😂😂 cevapladığın için teşekkür ederim
Soran+1 yılBana seni seviyorum dedi bende "bende kendimi çok seviyorum Allah aşkına sevilmiyecek gibi değilim ki" yazmıştım😂😂
Soran+1 yılKendi çapımızda kudurtuyoruz bizde 😂😂
aldatmanın affı olamaz kendine bu haksızlığı yapma.
01 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın
+1 yılBir kere aldatan bir daha aldatır sakın afetme bence
03 Yorumla
Soran+1 yılMuhtemelen affetmeyeceğim zaten
- +1 yıl
afedersen hata yaparsın
Soran+1 yılHaklısın
Sakın ama sakın şans verme. Engelle. En büyük ihaneti yapmış yine yapar
01 Yorumla
Soran+1 yılTamam teşekkürler
Ya sen niye vicdan azabı çekiyorsun ki zaten üzülüp affet diye yapıyor. Bence arkadaşından umduğunu bulamadı seni kullanmak istiyor. Günlerce ağla istersen elbet birgün yüzün gülecek sabret ve affetme eğer kendine değer veriyorsan
02 Yorumla
Soran+1 yılAnladım affetmeyeceğim ztn teşekkür ederim
Gizli Üye(25-29)+1 yılNe kadar sevsende yine aynısı olacak. Madem sürekli ağlıyor yapmasaydı. Yalan dolan bunlar. Dönmemelisin
01 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın deömeyeceğim ztn
+1 yılYakın arkadaşınla yatakta mı bastın naptın, veya öpüşürken yiyişirken mi yakaladın, eğer öyleyse affetme iti ama bütün mesele bir fotoğraf ise üzmeyin birbirinizi derim
08 Yorumla- +1 yıl
Yani demek istediğim senin arkadaşın onun da arkadaşıysa ve birlikte fotoğraf attıysa yani sadece arkadaş oldukları içinse dedim, yoksa affetme tabi
Soran+1 yılŞöyle itiraf ettü
- +1 yıl
O zaman s¡ktïr et pėzëvèngï affetme madem yedi bir bøk çeksin şimdi de
Soran+1 yılÖyle yapacağım ztn
- +1 yıl
Küfür ettiğim için kusura bakmayın, bugün ablam sırf asker diye için terk edildi o yüzden sinirli sinirli yazdım öyle
Soran+1 yılYo az bile söyledin bence
- +1 yıl
O zaman saydırıyom ben eksik kalmasın :) hem ona hem gül gibi ablamı terk eden pušta
Soran+1 yıl😂😊
+1 yılS***** ordan derim engellerim masum pişmanlık rolleri ya da yaşattığını yaşatırım ama boşver girme sen buna kendine yönel değerlen onu da engelle sana gönderemesin bir şey ancak stalk yapabilsin
03 Yorumla
Soran+1 yılben bi stajyerim ve hastalarımın numarası mecburen bende oluyo o da benim hastam engelleyemiyorum da
- +1 yıl
Engelleme delirt o zaman😌 değerlen arkadaşların ile dışarı çık onu umursama kıskançlıktan delirt
Soran+1 yılElimden geldiği kadar yapıyorum ztn mesela bir keresinde "seni çok seviyorum" demişti bende "bende kendimi çok seviyorum Allah aşkına sevilmiyecek gibi değilim ki" yazmıştım
Gizli Üye(30-35)+1 yılHemen ayrılırdım. O seni aldatmış sen onun kalbini kırmak istemedim diyorsun
01 Yorumla
Soran+1 yılAyrıldık ztn
+1 yılŞimdi erkekler eski sevgilisine neden yazar? Asıl soru bu. Genelde geceleri yazarlar ve ikiye ayrılırlar. Acı çekenler ve canı çekenler olarak😅 neden 5 ay sonra yazdığına sen karar vereceksin.
00 YorumlaAğlayarak fotoğraf atmak nasıl bir ezikliktir içim acıdı. Kaç yaşına gelmiş hiç olgunlaşamamış mı bu aptal
01 Yorumla
Soran+1 yılYok ya olgunlaşmanın o su yok daha
+1 yılAldatma olaylarına iyi bakmıyorum bence affetme sende bulduğu sevgiyi kimsede bulamamış sevgi açlığı yaşadığı için geri gelmiş doyunca gene gider
01 Yorumla
Soran+1 yılHsklısın affetmeyeceğim
Herkes ikinci şansı hak eder derler ama ben katılmıyorum yine yapar diyemem ama hep aklında soru işareti ile gezersin bence o şansı verme yoluna bak
07 Yorumla
Soran+1 yılÖyle yapacağım
Soran+1 yıl5 ay boyunca çok iyi düşündüm
Soran+1 yılTeşekkür ederim
Soran+1 yılTek çarem o kaldı
Ondan uzak kal yeni arkadaşlik yapki unuda unutursun. Merhaba bu arada
02 Yorumla
Soran+1 yılMerhaba öyle yapıyorum zaten
+1 yıl5 ayda kim bilir ne poklar yemiştir boş ver yapan bir daha yapar
03 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın ama bana vicdan azabı çektiriyor sigara içerken falan foto atıyon benim sigara içenlere kıyamadığımı biliyo
- +1 yıl
İste bilerek yapıyor eyer afetmeye istiyorsan enazından süründür bide afetindede fazla yüz verme eski sen olmadığını bilsin
Soran+1 yılAffetmeyeceğim muhtemelen aynı şeyleri yaşamak istemiyorum
+1 yılHiç cevap verme. Çünkü muhtemelen birini bulamadı çıkış kapısı olarak seni görüyor.
01 Yorumla
+1 yılbak güzel kardeşim burda ÇOK AÇIK KONUŞUCAM
S! KT! RTME TİRBİNİ GİT BARIŞ ya03 Yorumla
Soran+1 yılYine aldatırsa
- +1 yıl
açıkcası biri sana lütfen gel sıgara almaya param bitti diyorsa bence aldatmaz hem erkeler aldattığını nerden bilyon sadece yanyana bi foto ise derdin şahsa bir sor neden yaptın diye
Soran+1 yılİtiraf etti
- Aşk İlişkileri konusunda 688 cevap paylaştı.
+1 yılAffet izin ver birdaha aldatsin xjdbbdb
11 Yorumla
Soran+1 yıl😂😂
Gizli Üye(18-24)+1 yıl150 gündür neredeymiş? Bir de aldatmış karaktersizz
05 Yorumla
Soran+1 yılArkadaşım la sevgili olmuşlar
Cevap sahibi+1 yılİğrenç ya
Soran+1 yılBide ben bu olayın tom çekirdeğindeyim🤦🏻♀️
Cevap sahibi+1 yılikisine de sktr çek
Soran+1 yılÖyle yapıyo3um
+1 yıl5 aydır aklî neredeymiş.
01 Yorumla
Soran+1 yılSevgilisi de
Biraz tekme egzersizi yap sonra cevap verirsin
03 Yorumla
Soran+1 yıl5 aydır tekmeye çalışıyorum ztn😂
Soran+1 yıl😂😂
Sakın Affetme tekrar aldatır
01 Yorumla
Soran+1 yılAffetmeyeceğim ztn karar verdim
Aşk İlişkileri konusunda 326 cevap paylaştı. Sen hala neden engellemedin ki onu
03 Yorumla
Soran+1 yılben bi stajyerim ve hastalarımın numarası mecburen bende oluyo o da benim hastam engelleyemiyorum
Soran+1 yılO zaman arıyo
+1 yılKabul etme bunu yapan tekrar yapar
01 Yorumla
Sakin janma gene aynisini yapacak.
01 Yorumla
- Devamını Gör (42)
Devamını Gör(87)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Beni aldatan sevgilim 5 ay aradan sonra özür diledi. Sizce ne yapmalıyım?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler