Garip bir durum, yorumlarınıza ihtiyacım var?

Arkadaşlar bu uygulamadan biriyle tanıştım aynı şehirdeyiz. Her şey güzel, konuşma güzel gidiyordu telefon numaramı ona verdim fakat özelden arıyordu sürekli sebebi de güvenmiyormuş hemen. Neyse tamam dedim yaklaşık 2 3 ay böyle konuştuk sonrasında kavga ettik ve konuşmama kararı aldık. Tamam dedim, aradan 1 1.5 ay sonra geri geldi pişman olduğunu benden hoşlandığını falan söyleme başladı bende bu şekilde olmayacağını benimle ancak buluşursan bu işi ilerletebiliriz dedim. Oda şu an sevgilisi olduğunu ayrılınca mutlaka buluşacağımızı söyledi. Sevgilisi saplantılı olduğu için ayrılmasına izin vermiyor ve kızı takip ediyormuş benimde başımı belaya sokmamak için benle o sıralar buluşmuyordu, en sonunda babasına söyleme kararı almış ve ayrılmışlar, ama adam saplantılı olduğu için ve kız nereye giderse takip ettiği için babası kızı bi süreliğine yazlıklarına alıp ailece orada yaşamaya başlamışlar ve kızın dışarı çıkmasına izin vermiyor babası. Bana anlatılan şey bunlar kızın kendisi anlattı. Ben yaklaşık 2 haftadır tamam diyorum bu günler gececek elbet buluşucaz falan diyorum kendisine. Şu sıralar psikolojisi hiç iyi değil bende eğer sana iyi gelecekse adresi ver geleyim hiç olmazsa balkondan, pencereden beni görürsün sana iyi gelir diyorum. Fakat bunu da kabul etmiyor olmaz diyor. Babam görür ya da o adam buralarda olabilir başını belaya sokmak istemiyorum diyor. Benim burada size danışmak istediğim şey şu sanki sırf ben oraya gelmeyeyim diye gelme diyor gibime geliyor. Yani babasının görmesiyle ya da o adamın orada olmasıyla bir alakası olduğunu düşünmüyorum. Amacını artık tam anlayamıyorum kendisinin sizce bu durumda ne yapmalıyım?

Garip bir durum, yorumlarınıza ihtiyacım var?