Arkadaşlar bu uygulamadan biriyle tanıştım aynı şehirdeyiz. Her şey güzel, konuşma güzel gidiyordu telefon numaramı ona verdim fakat özelden arıyordu sürekli sebebi de güvenmiyormuş hemen. Neyse tamam dedim yaklaşık 2 3 ay böyle konuştuk sonrasında kavga ettik ve konuşmama kararı aldık. Tamam dedim, aradan 1 1.5 ay sonra geri geldi pişman olduğunu benden hoşlandığını falan söyleme başladı bende bu şekilde olmayacağını benimle ancak buluşursan bu işi ilerletebiliriz dedim. Oda şu an sevgilisi olduğunu ayrılınca mutlaka buluşacağımızı söyledi. Sevgilisi saplantılı olduğu için ayrılmasına izin vermiyor ve kızı takip ediyormuş benimde başımı belaya sokmamak için benle o sıralar buluşmuyordu, en sonunda babasına söyleme kararı almış ve ayrılmışlar, ama adam saplantılı olduğu için ve kız nereye giderse takip ettiği için babası kızı bi süreliğine yazlıklarına alıp ailece orada yaşamaya başlamışlar ve kızın dışarı çıkmasına izin vermiyor babası. Bana anlatılan şey bunlar kızın kendisi anlattı. Ben yaklaşık 2 haftadır tamam diyorum bu günler gececek elbet buluşucaz falan diyorum kendisine. Şu sıralar psikolojisi hiç iyi değil bende eğer sana iyi gelecekse adresi ver geleyim hiç olmazsa balkondan, pencereden beni görürsün sana iyi gelir diyorum. Fakat bunu da kabul etmiyor olmaz diyor. Babam görür ya da o adam buralarda olabilir başını belaya sokmak istemiyorum diyor. Benim burada size danışmak istediğim şey şu sanki sırf ben oraya gelmeyeyim diye gelme diyor gibime geliyor. Yani babasının görmesiyle ya da o adamın orada olmasıyla bir alakası olduğunu düşünmüyorum. Amacını artık tam anlayamıyorum kendisinin sizce bu durumda ne yapmalıyım?
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Knk sanki bu kiz yazip çizmiş gibi geliyo bana sen bunu gordunmu fotosunu ya da goruntulu konustunuzmu hic bununla
Hayır hiç görmedim kanka, herkes aynı şeyi diyor yazıp çizdiğini falan. Tavsiyelerin neler sence nasıl buluşabilirim bu kızla?
Sen bu kızı ruyanda bilr goremezsin bekle yakinda cikar kokusu bisey pesinde belli
Kanka 4 5 ay oldu konuşalı öncesini zaten anlattım bir sebepten konuşmayı falan kestik. Sence ne peşinde olabilir valla düşünmekten yoruldum ya
Ya piskojisi bozuk ya da senden bisey koparmaya calisacak zamanla yav anlamadigim 4 5 ay konustugun kisiyi hicmi merak etmedin
Foto at dediğim zaman hayır diyor atmam diyor.
Para koparma falan mı?
Evet bak o kadar konusmussun sana kendini gostermemis sen niye bu kadar pesine dusuyosun neyi etkiledi seni bu kadar gormedigin bi insanin
Etkileme değil de insanın kafasında ya olursa diye soru işareti kalıyor ya ondan dolayı devam ettim bende
Knk beni dinlersen kafani yorma derim bu kizla zamanini öldürme yazık belki baska biriyle karsilacaksin belki hayatina girecek kisiyi bu kiz yüzünden kaciriyosundur bunlarida düşün
Anladım kanka haklısın gerçekten, yorumların için çok teşekkür ederim. Herkesin dediği gibi bu kız bir ilgi budalası ve buluşma olmayacak git gel yapıcak böyle canı sıkıldıkça
Rica ederim hakkinda hayirlisi neyse o olsun
ne bu ısrarlı aşk abi siz Leyla ile Mecnun musunuz başına bela mı arıyorsun başka kız mı kalmadı sal gitsin yaaa
Sence neden böyle yapıyor peki kız? Amacı ne olabilir sence? Ya da eninde sonunda benle buluşacak mıdır?
seni boş yere kendi hevesleri için oyalıyor sende tutulmuş peşinden sürükleniyorsun bence bu saçma sapan olayın farkına var
Yani herhangi bir buluşma olmayacak? Amacı sadece öylesine konuşmak öyle mi?
evet bence
sen niye bütün bunlara rağmen hala peşindesin ki sebebi ne
Bak aşk falan takıntı değil, insanın kafasında ya olursa diye bir soru işareti kalıyor ya ondan dolayı yoksa hayatta umrumda olmaz benle konuşmayı kestiğinde umrumda bile olmadı. Ama herkesinde dediği gibi herhangi bir buluşma vs olmayacak benlede oynuyor
yani ya olursa diye tüm bu saçmalıklara katlanman ilginç geldi onda seni etkileyen bisey olmalı bunun için 🙄 yaşın küçüktür daha karşına çıkan normal insanlar olur yani
Aklımda direkt engellemek var
Yaşım 22 bu arada, gerçekten tek sebep o sence ne yapmalıyım?
uğraşma bence hayat kaliten için
Biri çirkin olduğu için buluşmak istemiyor dedi
Sence?
olabilir ama farklı sebepleri de vardır kesin
Ne olabilir sence
sen peki nasılsın tip olarak. bidaha bulamam diye mi düşünüyorsun
Tip olarak iyiyim ve bulurum açıkçası. Ama işte ya olursa kafasına girdigim için devam ettirdim. Yoksa bu kızla konuşmayı kesince dediğim gibi umrumda olmadı.
anladım kardeş yine de sen bilirsin insanın kendine ettiğini kimse etmezmiş 😂
Direkt engellemeyi düşünüyorum
👍👍👍
Nasıl hikaye uydurmuş senarist olsun bu mk
Yapmam gereken ne sence, artık şunu düşünmeye başladım onun suyuna gidip eninde sonunda buluşup bu işin olmayacagını yüzüne vurmak istiyorum. Eğer gerçekten hoşlanıyorsa tabi.
Ve sence neden hikaye uydurma gereği duymuş?
Engelle gitsin sadece konuşmak için konuşuyor senle söylediği herşeyin de harfi harfine yalan olduğunu düşünüyorum
Canı sıkılmıştır hoşuna gitmişsindir biraz oyalanayım kafasında olduğu için
Amacım buluşup bu işin olmayacagını bizzat yüzüne söylemek. Ayrıyeten beni arayıp ağlıyordu peşimi bırakmıyor diyerek falan. Sence suyuna gidip buluşmalı mıyım eninde sonunda yoksa engel mi atmalıyım?
Tamamda bunu illa benle niye yapıyor olabilir 4 5 ay oldu konuşalı zaten
Ya zamanını hiç harcama engelle gitsin düşünmeye bile değmez ağlama falan numara hep
Sence eninde sonunda bulaşacak mıdır benle?
Konuşma tarzın hoşuna gitmiştir özgüveni de yok büyük ihtimalle
Hayır buluşma falan olmayacak
Yani ilgi budalası kısacası?
Yeeess
Anladım, çok teşekkür ederim yorumların için
Rica ederim
Ben kızla yarın konuşmayı düşünüyordum fakat şimdi direkt engelleyesim geldi heralde hiçbir şey demeden engel atacağım.
At at uğraşma bile
Biri çirkin olduğu için buluşmak istemiyordur diyor :D sence?
Söylemek istemedim ben hani ayıp olmasın diye ama bencede öyle
Seni çok yoruyorum kusura bakma
Sonrasında kaldırirsin takibi
Birine gt yaptım da sen misin bilmiyorum
Benim
Seni oyalıyor.
Sence neden bunu yapıyor?
Birçok sebebi var... evli olabilir.
Aile baskısından korkuyordur.
Kendine güveni yoktur.
Sana güvenmiyordur.
Evli olduğunu düşünmüyorum.
Aile baskısı olduğunu düşünmüyorum.
Kendine güveni olmadığını düşünüyorum evet
Bana güvenmediğinide düşünüyorum ama buluşucam diyip şimdi eve hapsoldum falan diyor anlamadım.
Görüntülü konuşuyorsan Onu buluşmaya ikna edebilirsin belki?
Daha fotosunu bile görmedim. Fotonu at dediğimde hayır atmam diyor ve konuyu geçiştirmeye çalışıyor.
Foto yoksa çirkindir. Senin uzaklaşacagını sanıyordur...