3sene kadar biriyle tanışıyorum ama senede bir gorusup bir şeyler yapsayip kopuyoruz. başta çok etkilendik ciddi düşündük ama sonra bu hale geldi olaylar durumlar.. ben hala etkileniyorum ve hoşlanıyorum ve görüşmemizde bağlanıyorum ve tekrar bitiyor bir keresinde boş bulundu herald ekafasi karışıktı evlenme teklifi etti ben istemedim sildim engelledi aradan zaman gecti şu an yine duygusunun olmadığını söylüyor. konu şu ki ondan baska kimseden de hoşlanmadım seneler oldu kimseyi de sevemyrm zaten takılı kaldım sanki biraz hayatıma renk katıyor diye düşündüm çünkü son yanımda olduğunda. dua bile ettim maalesef ki evlensem keşke falan diye hayırlı olup olmadığını bilmeden. ne kadar kotu duygular yasiyorum o kadar bosluktayim ki ne yapsam byrm aklımda hep o🙄ne yapmamı onerirsiniz
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Ne diyeceğimi bilemedim su an edimsel koşullanma olmis sizde artık
Kps hazrlaniyorsun sanırım 😶😬
Gel birlikte kpss çalışalım 😅😅😅
Çalışıyorum zaten hatta çalışmaya çalışıyorum bunaldim
O zaman mola ver gel kafa dağıtalım 😅😅
Nasıl kafa dagtcaz hiç dagilmiyr kafam benim
Sohbet ederiz
Sohbette biryere kdr boş vakit zaman kaybi
Rakı balık viski içelim 😅😅
😅😅yok icmiyrm ben
Sen ayran iç o zaman 😅😅
O da uykumu getirir ama
Sana da iyilik yaramıyor gülüm yaaa , gazoz iç 😅😅
Sen nerelisin gülüm mulum 😅
Jupiterden ben
Suurekli gorusurseniz oda anlicaktir seni sevdigini uzakta oldugu icin oyle
Aslında ben artık bir şeyler yaşamak istemyrm dediğimde tamam sadece o halde görüşelim gezelim iyi vakit geçiriyoruz dedi ama senin bana karşı hissettigin duyguların karşılığı bnde yok dedi. görüşmek istesem de gorusemedim
Anladim ama oda henuz darkinda degil emin degil. kendinden biseyler olucak oluyor ama kesiyor hemen kafasi karisik
Hep oyleydi o. aslinda görüşmeye fırsat verseydim belki öyle olacakti ama ilgisizdi ki olsaydı olurdu bir şeyler ilgi de gösterirdi öyle değil mi
Evet gostermis ama siz uzak durmussunuz maalesef evlenmenteklifi bile etmis
Önceden etmişti ama şu an duygularım yok diyor. o ne düşünmüştür hakkımda? sonuçta yoğunlaştığını hislerinin söyledim üzülmek istemiyorum sende duygu yoksa görüşmeyelim dedim. seni üzmek istemem o halde gorusmeyelim dedi
Sana karsi bisey yok. icinde ama bu oicak anlamina gelmez alt yapi var sadece ustune zemin dokmen gereek
Biz onunla bir şeyler yaşadığımız için belki de istemyr yoksa neden istemesin
Sanmiyorum bundan oldugunu yoksa evlilik teklifi etmezdi
Neden olabilir ki
Sikilmis olabilir belki erkekler oyledir
İyide evlilik teklifini düzgün etmedi ki gorusmedgmz siralrda birden yazdı görüşelim diye ısrar etti çok hayır deyince evlenmek istyrm dedi bende sildim engelledim öyle evlilik teklifi mi olur?
Olmaz tabi ama belki gorusseydin teklif edicekti duzgunce
Edecekti evet blyrm benden hemen sonra bir kıza evlilik teklifi etmis iş yerinden zaten sence normal mi? kim olursa olsun kafası sanki onunla da olmamış zaten de
Yani 3 yıl devamlı mi konuştun ve yaşadığın şey yattın mi onu mu diyosun
Yattik da evet
Yani 3 yıl sen bununla devamlı görüştün sonra mi oldu
Devamlı görüşmedim sene de bir 😶iki
Karışık geldi bana sene de bir iki görüştün iş buraya mi geldi valla sende iyi ceserat varmış
Karışık zaten saçma sapan ama bitmeyen bı arkdslik bende cesaret olsaydı evlilik teklifini kabul ederdim etmedim ki uzak durdum
Kopuk kopuk sürekli ve sağlıklı olmayan biseyi kabul etmen zaten büyük cesaret olurdu çünkü cok nadir seni görmüş sana evlilik yolunda ciddiyet adletmemis ki kabul edesin aslında burada haklı olan sensin
Evet ama ben ondan çok hoşlandım etkilendim. o da benden. Öyle söylüyor ama birden evlilik düşünmesi zaten saçma geldiği için hemen o an engelledim sildim. sonra başladık konuşmaya tekrar etkilendim ondan ama duygularının olmadığını söylüyor şimdi
Bende böyle birinden etkilenmistim onun var mıydı bilmiyorum ama işi farklı boyuta cekti bende bıraktım olmadığını söylüyor ve böyle yapıyorsa bırak kendi haline yapacak bişey yok
Evet bıraktım zaten ama kafa karistyr her seferinde
Kanka benim kafa çorba sen ne diyosun 🤫
şu an sen ciddi adımlar istiyorsun o istemiyormu ya da şu an onun düşünceleri medir
Kursa git
Gittim gidiyorum. baska
Uzun hikayeler olur böyle
🙄ne demek o
Yani sohbet gibi olur böyle uzar
İyi başını agritmayim
Estafurullah. Böyle yorumdan sohbet etmeyi sevmiyorum o kadar