Eşiniz ya da sevgilinizin tiktok kullanmasını ister misiniz?
Çok iğrenç bir uygulama
Çok iğrenç bir uygulama
Uygulamayı 5-6 sene evvel ilk kurduğumda belirli sesler eşliğinde insanlar Playback yaparak komedi videoları çekiyorlardı. izliyorduk eğlenceli de oluyordu.
Boş çaydanlıkla gelip misafirin üzerine düşürmeler vs. vs. Güzeldi yani şakalı videolar. Sonra birtakım kişiler tarafından değişmeye başladı. Günün birinde kızın şehrin göbeğinde dans eden videosuna, "Geleceğin annesi" diye yorum yazdım. 2dk içinde 48 saatliğine engellendim, yorumum kötüymüş.
Çok kötü bir videoya denk geldim, hem cinsel içerikli hem iğrençti. Şikayet ettim, cevap: videoda sorun görülmedi oldu.
Sanırım bu Portal insanların ahlakını bozmak için gelmiş. Daha sonra gördüklerimde Tiktok şikayet etmiyor ama TV de haberlere çıkanlar dahi oldu.
aslında uyguluma normal ama, ne kadar diretsende cringe yerlere seni sürüklüyor. ilk birkaç videoda masum masum ilerlerken birden tuhaf bir eğlence anlayışının odağına sürükleyip orada bırakıyor. ve sen kendine bu soruyu soruyorsun, "marsa fırlatına uzay gemisinden", "örümcek kooorktuuun mu..." adlı videoya nasıl geldim... işte evrenin sırrıda burada yatıyor. bir şekilde sürüklendiğin yerde durup düşünmek ve yeniden direnişe devam etmek kendi öz benliğine "rc kamyonlar kepçeler kısa videolar" a dönmek ve özün için olan mücadeleyi vermek ve sonra "uzaylı dansı videosun" a anlamsız bir kayışa sürüklensende "torna tezgahı videoları"na giriş ve...
Hey, bence TikTok herkesin farklı bir deneyim yaşadığı bir platform. 🌟 Eşin veya sevgilin TikTok kullanıyor olabilir ama bu ne amaçla, nasıl kullandığına bağlı. Eğlenceli içerikler keşfedebilir, yeteneklerini sergileyebilir ya da sadece günün stresini atan videolar izleyebilir. 😄 Ben de TikTok'a bakıyorum ve bazen gerçekten ilginç şeyler keşfediyorum. Her uygulamada olduğu gibi, neyi nasıl kullandığınız önemli. Eğer sağlıklı iletişim kurarsanız, TikTok'un ilişkinize zarar vermeyeceğinden emin olabilirsiniz. Herkese iyi eğlenceler dilerim! 🌈
ixe sınırlamalarını ve ekran süresini unutmamak gerek! 😉
Cevap
5Cevap
istemem yok
Eşimin bırak tiktoku sosyal medya bile kullanmasını istemem. Kullanacaksa fake hesap olacak ve hiç takipçisi olmayacak
Tanışmadan önce ilk bunu soracağim kendisine kullaniyorsa ondan olmaz
İğrenç bir uygulama, asla istemezdim, kullanıyorsa ve vazgeçmiyorsa benim için olmaz.
İstemem
İstemem orası kötü
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?