Garip olayyyyyyyyy?

Merhabalar sınıfta bir cocuk var cok yakışıklı degil ama bana bazen çok yakın bazen çok doğuk davranıyor arkadaşlarımla çocugun benden hoşlandığını düşünüyorduk gönul bu ya bende cocuktan hoslanmaya basladim son zamanlarda priwe almak gibi özelen bi kac sey sormak gibi seyler yaptım arada kaçamak bakışmalar falan da oluyodu bu sabah sınıftan çok da muhabbetimin olmadığı bahsettiğim cocukla arkadaş bi cocuk geldi yanima bi anda benim kulağıma bi sey çalındı sen bizim sınıftan birinden mi hoslaniyosun dedi güldüm nerden cikti bu dedim baska bi kiz arkadaşim daha bizleydi biriyle mi bakistin ne alaka dedi bende güldüm bozunutuya vermedin ne bilim kanka birine gülümsedim falan onu mu yanlış anladilar dedim sonra soruyu soran çocuga dönüp nerden cikti bu falan dedim o da birinden duydum dedi kimden şüphelendiniz dedin söylemedi hadi söyle benim de kafamda biri var dedim o sen soyle o zaman dedi bende bende söylemem dedim o zaman ayni kişidir dedi bende ayni kisi midir bilmem ama öyle bir şey yok kanka falan dedim kafam çok karisik neden gelio bana bunu sormus olabilir ki cocuk kafamda arkadaşlarimla 3 secenek belirdi
1. biz arkadaşlarimla sakasini yaparken biri duydu yetistirdi
2. bende bi seyler sezdiler (bence bi sey belli etmedim)
3. O çocuk benden hoslandi gelip soramadi arkadaşina sordurttu
Sizce hangisi olabilir kafam allak bullak
Güncellemeler
+1 yıl
Bakislara ve ses titremesi yok galiba hic dikkqt etmedim
Garip olayyyyyyyyy?