AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Niye ayrıldı
Bir hata yaptım fake hesaptan istek attım ona guvenmedigimi düşündü
Haklı
Ben olsam bi daha suratına bakmam
Umut yok, napıyo bu s a l a k diye bakmış sadece
Niyetim o değildi zaten öyle bir niyetim olsa neden peşinden koşayım? Güvenmediğim birini bu kadar çok sevmem zaten
Numarami silmisti kaydetmiş yine
Engellemek içindir :d
Geri dönse bile eskisi gibi olmaz ilişkiniz
Sevgili denemek kadar kötü bir şey yok
Aldatmayan veya gözü dışarda olmayan birisinin aklına herhangi bir güvensizlik ya da böyle bi şey yapmak gelmez
Engellemişti zaten
Exinin aklı varsa sana dönmez, sen de bundan ders alırsın
Yeminle denemek istemedim istek attığım hesapta bariz fake hesapti onu çok seviyorum 20 gündür dünyam karardı
Ben kimseyi aldatmadım aldatmam da ben dersimi aldım zaten ki ondan başkasını da sevmem zaten
Niye böyle bi şey yaptın o zaman, amacın neydi tam olarak?
Düşünmeden yapmışsın belli, ama bilinç altında güvensizlik yatıyor
Tamam hata yaptım ama aldatmadım şiddet yok kötü bir söz söylemedim hiç bir sıkıntımız olmadı her zaman aramızda saygı sevgi vardi
Bi sıkıntı yaratmışsın işte
Hata yaptım deyip geçemezsin. Bunu bi özür olarak kabul etmez karşındaki kişi
Dediğin gibi bilinçsizce oldu şaka yapacaktım ama olmadı
Ne düşünerek yaptın bunu?
Ne şakası yapacaktın?
Kendimden daha çok ona güveniyorum
Aramızda bir konuşma olmuştu ben fake hesapları anlıyorum gibi birsey demişti bende istek attım reddetti bir daha atıp iyi akşamlar yazdım hepsi bu
Tamam, ne istedin mesela istek atarken, ne düşünüyordun, aklından ne geçiyordu?
Benim olduğunu anlayacağını biliyordum birsey düşünmedim birden gelişti
Peki anlayınca nasıl bi tepki vermesini umdun?
Benden ayrılacağını hiç düşünmedim gülüp geçeriz sandım benim olduğunu anladigi için tebrik falan ederdim
Sen olduğunu anlayınca demek, o kişiyi denemek oluyor işte...
Denemek istemis olsaydım sana neden yalan söyleyeyim ki.. kizacagini düşünmedim eşeklik ettim işte
İlk hatamdi bir şans daha hak ediyoruz böyle saçma birsey için terk edilmek çok acıtıyor ki o da aynı durumda beni çok seviyor
Yahu bilinçli olarak yapmadığını biliyorum, kalsik erkek düşüncesizliği ve s a l a klığı. Assssla saçma bi ayrılma sebebi de değil üstelik. Karşısında zeki ve ona değer veren, güvenen, bunu hissettirebilen olgun bi insan istiyordur. Ben de bana bu şekilde davranan birisi olsa tekmeyi basar giderim. Canın acıyacak ki bu hatandan ders alıp sonraki ilişkilerinde tekrarlamayacaksın
Bak o kız dönse de sana güvememez, o yüzden ilişkiniz eskisi gibi olmaz asla
Sende çok vicdansız çıktın ben başkasını istemiyorum onu istiyorum. İnşallah barışırız ve asla pişman olmayacağını görür
Bana güvenmesi için herseyi yaparım
Sende bana sinirlendin ama ne yaparsam ne söylersem beni affeder lütfen yardımcı ol
Affetmezzz
Ne dedin şimdiye kadar? Ayrılmadan önce kendini nasıl açıkladın? Ayrıldıktan sonra konuştunuz mu?
Kaç yaşındasınız, nerden tanışıyorsunuz, uzak mesafe ilişkisiyse s i k t i r et zaten, ortak arkadaşlarınız var mı, sürekli görmek durumunda kalıyor musun?
Mesaj attı işte bende ayni gün bindim otobüse onun yanına gittim 950 km yol gittim evine gittim konuştuk dusunecem dedi sonra whatsap engelini kaldırdı sonra yok yalan söylüyorsun dedi olmaz artık dedi bir kaç gün sonra numaramı kaydetti arada yazıyorum ona geçen doğum günüydü yazdım ona teşekkür etti bugünde 6. Ayımız olacaktı yazacam ona yine
Şaka yapmak istediğimi söyledim pişman olduğumu söyledim ki o sormadan fake hesabın benim olduğumu söyledim ona
Tamam dur yazmadan önce ne yazacağını planla güzelce
Yoksa iyice sinirlenir ve ağzına sıçar
Ne mesajı attı da yanına gittin
Aşık oldum ona öyle kolay mı insan sevdiğinden vazgecemez
Şaka yaptığını söylemek için mi
Uzak mesafe misiniz
Ne kadar zamanda bir görüşebiliyosunuz
Bana olayı ordan burdan yarım yamalak anlatma, en başından güzelce anlat eğer yardım istiyorsan
Artık konuşmak istemediğini söyledi her yerden engelledi bende yanına gittim. Durumu ona anlatmak için gittim. şu an uzak mesafe aynı yerde çalışıyorduk
Burdan olmuyor Instagram hesabın varsa ordan konuşsak olur mu
Burdan özelden mesaj at
Instagram veremem
Sen nasıl başladığınızı, ilişkinizin nasıl ilerlediğini, takip isteği attıktan sonra olan her şeyi de detaylıca yaz
Kronolojik
Tamam
Biraz işim var, sen yaz ben halledicem
İstek attım ben yazamıyorum
Varrr tabiyki var
Hade inşallah