Ama sevgilime mesela anlık fotoğraf atıyorum sadece iyi, güzel gibi cevap veriyor. Ya da emoji atıyor.
O an çok güzel ciksam bile hiç tepki yok. Hatta rahatsız oluyor gibi kıyafete falan karışıyor. Nedendir acaba?
Ama sevgilime mesela anlık fotoğraf atıyorum sadece iyi, güzel gibi cevap veriyor. Ya da emoji atıyor.
O an çok güzel ciksam bile hiç tepki yok. Hatta rahatsız oluyor gibi kıyafete falan karışıyor. Nedendir acaba?
Onun sevgi dilinde iltifat yok demek ki. Yani sevgisini ifade ederken iltifat etmiyor. Belki de şu sevgisini göstermeyi bilmeyenlerdendir. Bu kişiler genelde ailesinde sevgi görmediğinden sevgi göstermekte de zorlanırlar. Ya onu böyle kabul edeceksin ya da by by diyeceksin..
geçenler de bir kadının haberini yazmam gerekiyor du , arkadaşa dedim ki şu kadını güzel bir fotosunu gönder ; arkadaşım da dediki kadın güzel değil ki oğlum... seninki de böyle bir durum sanki
Cevap
11Cevap
Aşko pijamali haline bile azıp kudurup çılgına dönmeyecekse ne işi var seninle şutla
Belki de aşırı olarak beğenmiyodur görünüşünü. Beklentilerine göre değerlendirilecek ve hiç ilgi göstermiyorsa da çoğunlukla rahatsızlık verebilecek bişidir bu
Bu sevgilin değil mi yani iltifat beklediğin?
Gerçekten beğense yalakan olurdu kanka. Beğenmiyor kibarlıktan tepki veriyor
Dengesiz ya kusura bakma ama yani nasil iltifat etmez bj insan sevgilsina
Gey mi bu gey mi videosunu at
herkesin ask dili farklıdır
İyi mi güzel mi 😄 Hödük
Seni sevmiyor. Beğenmiyor.
Öküzle çıktığını fark edemiyor musun
Sevmiyor sevenin diline yansır
Mal..
Sın...
Özürlü..
Sün..