Sevgilim bana hiç jest yapmıyor, neden ?

Bakıyorum etrafıma kız arkadaşlarımın sevgilisi hepsi jest yapıyor sevgililerine. gül alıyor ne biliyim duygusal şekilde şiirler yazıyor, ilişkiyi taze tutmak için çaba gösteriyor. süprizler vs.

benim ilişkim 4 sene oldu. tamam yani monotonlaştı gibi ama daha bu dönemde monotonsa evlenince ne olur kim bilir. sevgilim bana belki bir senedir bir çiçek bile almıyor. eskiden yani ilk 2 senemizde daha çok aktıv bir şekilde süpriz yapardı. hediye bile beklemiyorum sonuçta o çalışmıyor para için onunla değilim ama aşk dolu anlar yaşatmasını isterim.

şimdi diyeceksinizki ilk zamanlarda yaptı şimdi 4 sene olmuşunuz çok normal ama erafimda 5-6 senelik ilişkiler var ve haylen erkek kız arkadaşı için süpriz jest duysusal anlar yaşatıyor.

onla konuştum bu konuyu ama üzülüyor ben buyum diyor ya da git romantic biri ile ol diyor.
Güncellemeler
+1 yıl
2nci sorunum ise çok kıskanç olaması. kısa giymeme izin vermez, erkekler konusunda çok kıskanç. her küçük şeyden tartışma çıkartabilir çocuk gibi ve gönlümü çok nadir alır. ne diyorsunuz. bitmelimi 4 seneden sonra . her ne kadar onun yanındayken çok mutlu olsamda
Sevgilim bana hiç jest yapmıyor, neden ?