Kendisi fotolarını atti yakışıklı değil övülecek bisey yoktu. Gözleri renkli övdüm bende baya çünkü kırılmasın diye biliyorum farkındayım teşekkür ederim dedi. Ben çok foto atmak istemedim zaten aynı okuldan mezunuz. Göz rengimden saç boyutuma kadar hatırlıyor yüzümdeki en ufak ben e kadar tarif etti. 8 ay önce yüz yüze konusmustuk en son. Arkadaş tık 20 gündür sevgiliyiz. Ama hiç övmedi sizce normal mi. Ben hep övdüm yakışıklı adamım falan diyor şaka yapıyor sanıyordum beni bi kez bile övmedi. Normalde herkes beğenir beni. Ve zaten arkadaşlarım bana yakışmadığını düşündüğü için onaylamıyor ilişkiyi. Sizce ne yapmalıyım
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Ayrılmalısın.
Sen onun hayaliymişsin, takıntısı.
Sana ulaşmak onun hedefiymiş, utopyasıymışsın yani.
Ulaşmış, görev tamam, artık kendine göre o dünyanın en harika erkeği.
Bide ben güzelliğe değil zekaya bakıyorum güzel kız çok diyor. Yanı kısaca beğenmiyor mu
Beğenmiyor. Diyorum ya lisedeyken sen onun için ulaşılmaz, imkansızdın. Şimdi sana ulaşmış. Bitti yani.
üniversitede aynı okuldaydik. Üni mezunuyuz
Standartlarının altında biriyle olursan olacağı bu.
Tam tersi olması gerekmez miydi normalde. Standartın baya altında. Ben çok iyi olur diye düşünmüştüm
Aynı hatayı ben de yaptım. Bundan sonra asla çirkin biriyle olmam. Hatta çok çok iyi olsun normal olmasın daha iyi. Bu çirkinler ozguvensiz oluyorlar diye kendileri çok zekiymis taklidi yapıp. Zekaya önem veririm derler ya da seni başka türlü eksik hissettirmeye çalışırlar. Sanki o seni ilişkide test etme ve kendine uygun olup olmadığını deneme yanılma yöntemiyle bulma hakkına sahipmiş gibi... Boşuna çirkin olarak yaratilmamislar. Böyle düşün.
Haklısın. Güzellikle ilgili hiç bisey demiyor ama zekisin diyor. Zaten güzellik istesem bi sürü güzel kız var ben zekisin diye seni seçtim diyor. Yanı kısaca güzel değilsin diyo şok oldum 😅
Bir sürü kız da kollarını açmış çirkine zaten. Red yemekten bı hal olmuş sebi kafalıyor.
Sence bu durum düzelir mi yoksa ayrılmalı mıyım
Ne zamandır sevgilisiniz? Baştan beri mi böyle?
20 gündür sevgiliyiz. Aynı okuldan mezun olduk o zamanlar arkadaştık 4 5 kez konuşmuştuk. 8 ay önceydi. Sonra sevgili olduk uzaktayız şu an
20 gündür böyle zaten her gün 6 7 saat konuşuyoruz.
Anladım
Gitsin kendi gibi çirkin birini bulsun o zaman güzelliğe bakmiyorsa... Yutmayın siz de bunları yaaa cidden artık yeto şu erkolarin dötlerini kaldırdığımız.
Ahahah haklısın valla biz kalpleri kırılmasın diye susuyoruz onların umrunda değil
Aynen öyle maalesef
Tabıkı de ıltıfat beklemek hakkın ınsan nezaketende olsa bısey der kaldı kı sevgılın yanı
Foto falan hiç atmadm ama yine tanıyor yani söylemesi gerekirdi demi
Tabıkı de arada bı soylenen ıltıfat yerınde zamanında gayet olması gereken bısey guzel olsanda onemsız der gıbı egodan kaynaklı sankı
Yani çirkin olarak mi görüyor sence. Benim için zeka önemli güzel kız çok zekisin seni seçtim diyor çirkinsin mi demek istiyor
Hayır aslında bu onun ozguven eksıklıgı bence guzel bı kızsan senın bunun bılıncınde oldgunu bılıyo belkı sen onu hor gorme dıye veya kendını ondan ustun tutma dıye kendınce cozum uretmıs veya sadece begendıgı ıcın elde etmıs hevesı gtmıs hangısı sen sec
Bence ben onunla fazla ilgilendiğim için değersiz gördü diue düşünüyorum
Ozguvenı tavan demek kı arkadasın yapacak bısey yok sjsjsj ayrıl gıtsın senın ruhunu emer boylesı ınsan sevgılısıne ıltıfat eder dag ayısı senı zekısın dıye sectım nedır sjsjs
Foto atmadım ya da görüntülü konuşmadm diye belkide öyle olabilir mi
Deneme amaclı at ozaman tepkısını olc bekledıgın sekılde davranmıyosada kendı bılır sende onun gbı yaparsın kendı kendıne bıter ılıskı sevgısızlıkten
Foto aticam ama belki cidden çirkin görüyor ve övmüyor olabilir. Ama her türlü övmesi gerekir demi en azından tatlısın gibi. Hiç bisi demezse bitirim o zaman
bu erkeklrin gotü aşırı kalkık he bi de kızlara derler
Evet ya cidden kimse yüzüne bakmıyordu. Arkadaşlarım olmaz sana yakışmıyor deyince savundum susturdum. Şaka falan sanıyordum ama ben güzelliğe bakmıyorum zekaya bakıyorum diyor
Zaten sende istemiyor gibisin onay beklediğine göre
Bu davranıştan sonra kafam karıştı
Anormal
Ne yapmalıyım sorayim mi direkt
Boy ve kilon kac
161 52 kilo
Güzel vücudun var bence peki göğüslerin küçük mü ve seni açık gördümü hiç