Mesaj şu aynen alıntılıyorum
”Özür dilerim. Evet sana yalan söyledim. Her şeyin başında işlerin bu noktaya geleceğini düşünemedim. Senden gerçekten hoşlanacağımı düşünemedim. Beklentisiz, öylesine yazdım sana. Konuşmayı devam ettireceğini düşünmedim. Her şey yalandı ama sevgim gerçekti. Bu yüzden sevgimin yalan olduğunu düşüneceğine beni öyle hatırlayacağına yalanımı öğren istedim. Öte yandan sana gerçekleri anlatacak kadar cesaretim yoktu benim. Bunu ben yapamayacağım için sen beni yakala istedim. “Ben bazen kendim dahil çoğu şeyi sorgularım” dediğinde “Keşke beni de sorgulasan” derken aslında kastettiğim buydu. Her şeyi öğren ve kurtar beni bu vicdan azabından.
Çünkü ben yapamıyorum. Sana beni affet demeyeceğim, bunu diyecek yüzüm yok çünkü. Af dilemeye hakkım bile yok. Yalnızca bir gün beni anlamanı umuyorum. Belki çok zor hatta imkansız bu ama hayat işte. Kim bilir belki bir gün anlarsın beni. Biliyorum bir şansımız kalmadı. Ve son olarak adımı bile unut gitsin. Hatırlanmaya değer değilim.“
Dostlar ben bu kızı gerçekten seviyordum ama bana bir sürü yalanlar söyledi. İçim bir tuhaf oldu mesajı da okuyunca. Ne biliyim sanki harbi pişman gibi dersini almış gibi. Siz olsanız ne yapardınız bu durumda
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer