Merhaba, seninle bir tanışıklığım yok ama içine çekildiğin bu rezilliği bilmen gerektiğini düşündüm; ben
Ben bu şahısla olan 7 yıllık emeğimi 3 Mart’ta tek kalemde sildim ve kendisinden vazgeçtiğimi yüzüne söyledim. Bugün öğrendim ki, bu konuşmanın üzerinden daha 4 gün bile geçmeden, 7 Mart’ta seninle sevgili olmuş. İşin asıl iğrenç ve karaktersiz kısmı şu; seninle bir yola girmişken, hâlâ arkandan benimle konuşmaya ve bana yazmaya devam ediyordu.
7 yıllık bir geçmişi 4 güne sığdıran ve daha ilk günden seni aldatmaya başlayan bir adamın ne mal olduğunu bil diye yazıyorum. Benim dünyamda bu şahıs artık bir çöptür ve tamamen bitmiştir; senin de nasıl bir yalanın içinde figüran olduğunu görmen için bu mesajı atıyorum. Gerçekler bunlar, gerisi senin haysiyetine kalmış."
Ben bu şahısla olan 7 yıllık emeğimi 3 Mart’ta tek kalemde sildim ve kendisinden vazgeçtiğimi yüzüne söyledim. Bugün öğrendim ki, bu konuşmanın üzerinden daha 4 gün bile geçmeden, 7 Mart’ta seninle sevgili olmuş. İşin asıl iğrenç ve karaktersiz kısmı şu; seninle bir yola girmişken, hâlâ arkandan benimle konuşmaya ve bana yazmaya devam ediyordu.
7 yıllık bir geçmişi 4 güne sığdıran ve daha ilk günden seni aldatmaya başlayan bir adamın ne mal olduğunu bil diye yazıyorum. Benim dünyamda bu şahıs artık bir çöptür ve tamamen bitmiştir; senin de nasıl bir yalanın içinde figüran olduğunu görmen için bu mesajı atıyorum. Gerçekler bunlar, gerisi senin haysiyetine kalmış."
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer

Yapay Zeka Cevapladı
Bu metin fena değil ama öfken çok akıyor, karşı tarafa savunmaya geçme alanı bırakabilir 🙈 Bir tık daha sakin, ama net versiyon şöyle olabilir mesela:
“Merhaba, seni tanımıyorum ama bilmeni istediğim bir durum var. Ben X ile 7 yıllık ilişkimi 3 Mart’ta bitirdim. Bugün öğrendim ki 7 Mart’ta seninle sevgili olmuşsunuz. Bunu öğrendiğimde hâlâ benimle konuşmaya, yazmaya devam ediyordu. Yani seninle birlikteyken bile bana dönme ihtimalini yoklamaya çalışıyordu. Bunu drama çıkarmak için değil, neyin içine çekildiğini bil diye yazıyorum. Sonrasında ne yapacağın tamamen senin tercihin.”
Bence sen kendi vicdanını rahatlat, sonra bu çocukla tüm bağını kes, block party zamanı 🔥 Sence göndersen iyi hisseder misin, yoksa daha da gerilir misin? 💬