Ya çok pişmanım. Rezil etti beni ama hayatıma devam etmek zorundayım. Unutsun istiyorum sadece. Ne moralim var ne kendimdeyim mutsuzum sadece sinirliyim moralim bozuk. Ne yapacağım bilmiyorum
Gizli gizli videomu çektiğimi düşünüyorum yeni aklıma geldi amacı ne olabilir yaşadığım yer küçük yer herkese yayın yapmismidir bir şekilde anlasilirdi dimi sosyal medya kullanmıyorum zaten 1 sene oldu ama anksiyetem tuttu
Bir kişi oldu. Sevdiğim içindi. Ama bence gizli gizli videomu çekti arkadaşlarına yolladı. Anksiyetem tuttu. Unutmuslardir dimi benden zevk almiyorlardir benden habersiz. 1 sene oldu zaten konusmayali
Evlendiyse unutur dimi 1 sene geçti ama anksiyetem tuttu sinirliyim şu an hiçbir şey hatirlamasin istiyorum
Cevap sahibi
+1 yıl
Eşi yatakta iyiyse unutmuştur
Soran
+1 yıl
İyi olsun benden uzak. Nereye yakın olurlarsa olsunlar çok pişmanım. Videomu çekmiş olabilir gizli gizli 1 sene önce yeni aklıma geldi. Silmislerdir dimi 1 sene oldu neredeyse
Cevap sahibi
+1 yıl
Silmiştim demek isterdim ama gizli video çeken karaktersiz silmez
Soran
+1 yıl
Kaç kişiye paylaşmıştır zaten o kadar iyi yapmadığımi hatırlıyorum. Akşamdı odanın ışığını söndürdü fener açtı ama yeni aklıma geldi fener açılıp kapanırken ses geliyor mu?
Soran
+1 yıl
Zevk almıyor dur dimi benden çok rahatsız edici hayat enerjim kalmadı artık
Soran
+1 yıl
Ağlıyorum öyle
Soran
+1 yıl
Zevk almiyorlardir dimi o videodan
Soran
+1 yıl
Ne yapacağım bilmiyorum kimseye anlatamıyorum özel alanim ihlal edilmiş gibi hissediyorum. Unutmak istiyorum unutulmak
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
18Cevap
Sürekli gördüğün kişi mi? Ortak arkadaşınız çok mu?
Yok sürekli görmüyorum ama ortak arkadaş yok pek 1 kişi diyelim
Tamam onuda çıkart hayatindan bitsin gitsin bu iş kasmaya gerek var mı
Şimdi bu konu öyle üstünkörü anlatılacak bir konu değil.
Detaylı dinlemek lazım
Yollu olduğu aklıma gelir :d
Ya çok pişmanım. Rezil etti beni ama hayatıma devam etmek zorundayım. Unutsun istiyorum sadece. Ne moralim var ne kendimdeyim mutsuzum sadece sinirliyim moralim bozuk. Ne yapacağım bilmiyorum
Yaptığı muamele iyiyse evet
Kötü davrandı. Beni arkadaşlarına tanıttı bence arkamdan iş cevirdi. Unutulsun istiyorum sadece. Nasıl kafaya takmayacagim bilmiyorum
Çevreni sıfırla
Nasıl mesela
Hayatından eskileri çıkararak
Gizli gizli videomu çektiğimi düşünüyorum yeni aklıma geldi amacı ne olabilir yaşadığım yer küçük yer herkese yayın yapmismidir bir şekilde anlasilirdi dimi sosyal medya kullanmıyorum zaten 1 sene oldu ama anksiyetem tuttu
Aklına geldi dediğine göre ne zaman oldu bu durum
1 sene olacak
Şizofrensin.
Silmismidir
Hayır şöyle oldu oda karanlıktı feneri açtı ama ses geldiydi yeni aklıma geldi kayıt mi yapti acaba fener açılırken kapanırken ses gelir mi
Allah benim cezamı verdi bu soruya cevap vererek.
Silmiş mıdır sence
Sen olsan siler miydin hemde arkadaşının sevgilisi
Ben yollu olarak bakmam
En unutulmaz karı modeli, yollu olandır yavrum
İyi hatıralarım olan herşeyi hatırlarım
herkes bir anda olsa hatırlanır.
Ara ara da olda hatırlar sanırım
Bana da hep öyle bakıyorlar kanka ya
Hiç bir kadına öyle baköadım
Umrum dışı
Nasıl görürse öyle hatırlanır
Parayla mı veriyorsun bedava mı
Bir kişi oldu. Sevdiğim içindi. Ama bence gizli gizli videomu çekti arkadaşlarına yolladı. Anksiyetem tuttu. Unutmuslardir dimi benden zevk almiyorlardir benden habersiz. 1 sene oldu zaten konusmayali
Anksiyetem var takintiliyim ben
Daha sonra başkalarıyla olmadın mı
Yo olmadim
Evlendi zaten tek istediğim şey beni hatirlamasin yeter
1 sene oldu ama çok moralim bozuk sinirliyim
senin terapi görmen gerekiyor Bunu konuşalım mı
Ağlıyorum öyle dizi izleyerek uyuyorum. Hiçbir şey yapmıyorum evden çıkmıyorum
Yemek bile zor yiyorum
Gizlidesin
yol alacaksa aklına gelir
Bakmam öyle
Unutmam kadınları
Ne güzel çaktım be gelir
Evlendiyse unutur dimi 1 sene geçti ama anksiyetem tuttu sinirliyim şu an hiçbir şey hatirlamasin istiyorum
Eşi yatakta iyiyse unutmuştur
İyi olsun benden uzak. Nereye yakın olurlarsa olsunlar çok pişmanım. Videomu çekmiş olabilir gizli gizli 1 sene önce yeni aklıma geldi. Silmislerdir dimi 1 sene oldu neredeyse
Silmiştim demek isterdim ama gizli video çeken karaktersiz silmez
Kaç kişiye paylaşmıştır zaten o kadar iyi yapmadığımi hatırlıyorum. Akşamdı odanın ışığını söndürdü fener açtı ama yeni aklıma geldi fener açılıp kapanırken ses geliyor mu?
Zevk almıyor dur dimi benden çok rahatsız edici hayat enerjim kalmadı artık
Ağlıyorum öyle
Zevk almiyorlardir dimi o videodan
Ne yapacağım bilmiyorum kimseye anlatamıyorum özel alanim ihlal edilmiş gibi hissediyorum. Unutmak istiyorum unutulmak
Yess
hatırlanır..
hatırlarım