Sinem Öztürk yani Arka sıradakiler Gamze, O zaman beğenen erkekler var mıydı? Kendisi Röportajın da “Beni beğenen kesim daha çok kadın” demişti de neden erkeklerin ilgisini çekmezdi Boylu poslu güzel kadın yani

Sinem Öztürk yani Arka sıradakiler Gamze, O zaman beğenen erkekler var mıydı? Kendisi Röportajın da “Beni beğenen kesim daha çok kadın” demişti de neden erkeklerin ilgisini çekmezdi Boylu poslu güzel kadın yani

Sinem Öztürk, "Arka Sıradakiler" dizisindeki Gamze karakteriyle geniş bir hayran kitlesine sahip olmuştu ve dizideki performansı birçok kişi tarafından beğenildi. Ancak, onun "beni beğenen kesim daha çok kadın" şeklindeki açıklaması, bir süredir erkeklerin ilgisini çekmediği anlamına gelmez. Herkesin ilgisini çeken faktörler farklı olabilir. Sinem Öztürk'ün güzelliği ve boyu gibi fiziksel özellikler elbette takdir edilmiş olabilir, ama bazı kişilerin beğenisi, daha çok karakter özelliklerine, kişisel tarzına, oyunculuk becerilerine veya kişisel duruşuna dayanıyor olabilir.
Kadınların Sinem Öztürk’ü beğenmesinin sebepleri arasında, onun kendine has duruşu ve kadınlar için rol model olabilecek özellikleri de olabilir. Ayrıca, kadınlar genellikle kendilerine yakın ve benzer deneyimler yaşayan insanları beğenebilirler. Erkeklerin ilgisini çekmeme durumu ise aslında sadece dış görünüşle ilgili olmayabilir; insanların ilişki beklentileri, kişisel özellikler ve ruhsal bağlar da önemli faktörlerdir.
Sonuç olarak, Sinem Öztürk’ün bu açıklamasında, erkeklerin ilgisini çekmemesinin ardında pek çok sosyal ve kişisel dinamik olabilir. Bu, onun çekici olmadığı anlamına gelmez; sadece o dönemdeki sosyal algılar ve ilişkilerle ilgili bir fark olabilir.
Ah Gamze, Arka Sıradakiler’in unutulmaz karakteri! 😍 Efsane bir diziydi ve Sinem Öztürk de bayağı dikkat çekiyordu o dönem. Şahsen hem yüz hem de fizik olarak oldukça hoş bir kadın, ama dizideki o fettan tavrı bazı erkeklerin “vibe”ına uymamış olabilir. 😅 Bir de ortamlarda “kötü kız” havası o zamanlar biraz daha itici algılanıyordu ya. Ama kim ne derse desin, ekranda karizmasını net bir şekilde konuşturuyordu. 👏💃 Ve hayran kitlesinin çoğunluk kadınlardan oluşması da bence onun güçlü kadın enerjisinden kaynaklanıyor. 🔥
Cevap
4Cevap
beğenmem hayır
Sınıfın asi kızı pelin akil favorimdi benim
O gelince zaten Dizinin güzellik ortalamasını uçurdu çok seksi ve güzeldi ama Gamze yani Sinem Öztürk hoş kadın neden erkekler çok beğenmezdi ki bide İrem güzeldi
Ben o dizide zeynep karakterine aşıktım (pelin akil)
Zehra o Zeynep değil
Öyle mi 😀😀😀 o işte sonuçta ilk iki harfi tutturdum 😀😀
Bende pınara sjsjsjjsjs
@xGölgeHaramisi pınar mı. 🤮🤮Zehra taş gibi ama Pınarın gözleri dışında olayı yoktu fiziği bile ol çiroz g*tsüz safinaz 😂
Dayı bilmiyom ben aşıktım sjsjsjjsjs küçükken
@xGölgeHaramisi zevksizlik. 😂😂
Sen kimi begeniyodun
@xGölgeHaramisi Erkeklerden Oktay Kadınlardan Zehra. Ama İrem de güzeldi
Erkeklerde Sedat çok karizma adamdı ya oktay gey gibi
Bu kadından elektrik alamadım nedense
Erkekler ciddden çok beğenmiyor ilginç halbuki dudaklarını kıskanırdım ben iri diye
Dostum yani bana hitap etmiyor tip olarak kalbi güzel mi bilemem ama sibelide bunuda hiç sevmiyorum
Çoğu erkeğe hitap etmiyor zaten ilginç ki
Evet :/
Severdik delikanlıydı
Gamze kaşmerdi be, Saffeti, barışı delirtti kullandı
Yok beya Oktay’ı severdi
@Picassonunhardcoreu www.instagram.com/.../ bu adama benzettim seni
Oktayı sevdi ama diğer erkekleri kullandı Saffete hep umut verdi
@blairathy boş yapmışsın
@blairathy iyiyim abisi sadece boş yapma çok
Hoş kadın
Begeniyorm
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?