ya baktımda com uzantılı site bu gerçek değil zannetmiyorum ihtimal vermiş kaynak at bana sağlam inanmayın böyle yazılan her boka sonra neden gelişmiyorsunuz tarih kitabı oku aç makale bul hocaların yazdığı yazıları oku? inanma herşeye ben inanmıyorum
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
osmanlı tarihi ile ınkılap tarihini bende severim bu kaynağı ya da nerden okuduğunun linkini atar mısın bana saçma geldi biraz
Yaz internetten vahdettin nimet adinda bir kizla evlendi sakarya savasi sirasinda iken sarayda dugun yapti
ya baktımda com uzantılı site bu gerçek değil zannetmiyorum ihtimal vermiş kaynak at bana sağlam inanmayın böyle yazılan her boka sonra neden gelişmiyorsunuz tarih kitabı oku aç makale bul hocaların yazdığı yazıları oku? inanma herşeye ben inanmıyorum
Okudum ben dogru bu kac tane kaynaktan ookudum simdiye kadar. Ama coxuklari olmamis maalesef. Ve 1992 yilinda ölmus zavalli kiz
hmmm peki öyle olsun bilemiyorum ya normal adam zaten padişah kim olsa evlenir :S
Bu adam hic mi itiraz etmemis yaa , bunu savaunanda var yani yuhhh utanmamis bide
ya savaş zamanı evlilik saçma geldi nedense adamı zaten itilaf devletleri esir almış ahaha evlenmeye ne zaman fırsatı olmuş qwrşlasfa
Bide citir bulmus yaa, kizin yerinde olmak istemem asla
offf tamam neyse boş ver uzatma bence neden kafana takıldı bu durduk yere qwklrjasfas
Uzatirim, benim sorum. Bu adami savunanlarnvar ondan sordum
peki
Bu sapık, muhammedde evlenmedimi cocuk ile
O peygamber ama 😠😠😠😠 duzgun konus
Düzgün konuşmalık bi durum yok arkadaşım, muhammed ergen olmayan cocuk ile cinsellik yaşadı ne anlatıyorsun
Buharide 9 yasinda diyor ama gercekte kac yasindaydi bilmiyorum
Hanımefendi İsterse kız 18 yasında olsun muhammed 50 oluyor gene pedo neyini savunuyorsun
50 den fazlaydi yasi ozaman. ama karsilikli riza varmis. Sorun degil bence
Her erkek genç sever ama bu farklı
Bu adam abartmis iyice. Kiz nasil evet dedi hayret ediyom
Kız evet demeden mecbur
muhammedimiz 11 yasinda kizla evlenmedimi
Bana bak duzgun konus 😠😠😠😠
dogru degilmi yani
Karistirma onu 😠😠😠😠 o, peygamber
11 yasindaki aischa ismidende kiz
Eee
sence normal mi bu
9 yasindayken yas sayiliyordu diyenler var ama ozmaan hz hatice 40 defil 50 yasindan olup ve o yastan sonra 6 coxukdogurmus olmasi gerek..
cok kücük degilmiyidi yaa
Hz hatice bu durumda 50 yasinda evlenmis oluyo. 9 yasindan itibaren sayiliyo mu bilmiyorum
böyle diyorlar evet 9 yasindaydi
Bence degildi
ne yapyiorsun su an gelsene özelden
Mesaj atamiyorum sana.
Takip atim kadriye olarak
tamam bekliyorum
Galiba
Ne dusnuyon bu konu hakkinda
Hiçbir şey para için 70 yaşındaki adamla evlenen kadınlar var fazla takılma böyle şeylere
Bu 18 yasin ama ya yuh bu adami. nasil savunurlar anlamiyorum. Kahraman ilan eden var ya bide
Çıtırı kim sevmez
cıtırı kım sevmezkı