Benim hoşlandıgım adama zamanında bi kadın yazmış etmiş baya bir peşinden koşmuş. Instagramdann konusmuslar ama bulusmamıslar. Kadın aşık olmuş ama Sonra kadın pes etmiş, baska birini bulmus evlenmis yeni birkaç ay once. Stalk yaptm kocasının baş harfini koymuş biorafisine.
Benim hoşlandığım adam da bu tiviti rtlemis her ne hikmetse :
“14 şubatta açılırım dediğim tutuklu kaldığım eski manita başka lavuğun baş harfini bioya yazıp kilit koymuŞ”
Birbirlerinde ekli değiller ama acaba o kadını stalklayıp onu mu düşünüyor? Bu kada rtesadüf olur mu bir de
”yiğidin boynunu büken tek şey yarım kalan sevdadır
qcaba baskası için mi yazıyor yoksa direk o kadın mı?” yazmış
Benim hoşlandığım adam da bu tiviti rtlemis her ne hikmetse :
“14 şubatta açılırım dediğim tutuklu kaldığım eski manita başka lavuğun baş harfini bioya yazıp kilit koymuŞ”
Birbirlerinde ekli değiller ama acaba o kadını stalklayıp onu mu düşünüyor? Bu kada rtesadüf olur mu bir de
”yiğidin boynunu büken tek şey yarım kalan sevdadır
qcaba baskası için mi yazıyor yoksa direk o kadın mı?” yazmış
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Bence ayrıl nasıl birlikte olmaya devam edebiliyorsun bunları görerek
Yok canım henüz sevgili değiliz hoşlanıyordum ama herhalde o kadını düsünüyor :( o zamanlar yüz vermeyip nasıl simdi aşık oalbilir aklım almıyor inanmak istememistim
Hep öyle olmaz mı zaten ulaşılamayan hep güzel gözükür akılda kalır ama geçer bir süre sonra
Bilmiyorum ben arkadaşlardan falan öğrendim kadın bay ugrasmıs olmamıs yuz vermemis benimki. Simdide böyle seyler yazıyor
O kadını unutamamış belli ki
Ama yani o zamanlar ilgilenmemis Şu an neden böyle sryler yazıyor akşında kalıyr anlamıyorum
Ona karşı boş değil
yine onu hayal ediyor
O zaman hiç yerine koyup şu an aşık mı oldu yani?
Kesinlikle öyle
Erkek beyni cok neyefesan sanırım anlayamıyorum gercekten :/
Bir adam istemediği birine nasıl sonradan aşık olır ki
Pişmanlık olursa aşkta olabiliyo unutma bunu ama bu durum sadece şerefsiz ve karaktersizlerde mevcut
Hadi o şerefsizi boş ver sen ne düşünüyosun bu konuda senin amacın ne
Bilmiyorum sevıyordum bu adamı sma o kadını imkansız ask kategorisine koyduysa artık takıntı yapar :/
Sende takıntı yapmada bari
Büyük ihtimal, kuşkalandığın şey doğru
O zamanlar kadını ciddiye almamıs ola ilir mi ki
Burada asıl konuşulması gereken o kadın değil, şu an sen ve senin sevgilin. İlişkiniz. Ayrıl çocuktan.
Henüz sevgili değiliz
Sizce ona mı aşık oldu? Kadın yürürken yüz vermeyen adam kadın gidince aşık olur mu ki? Saçma geliyor
Sonuçta onu düşünüyor. Sen de biliyorsun.
Had ya herkes ayhnı seyi defi kesin o zaman :(
Önüne bak. Mutluluklar her daim seninle olsun. Uzaklaştım diye düşünme
Ona yazmıştır evet
Emin miyiz ya :/
Emın olmasak ne farkedıyor adam sevgilin değil bir şey değil. İlgi eksikligi yasıyordur kadınında ona baktıgını düşünüp yazsın bana dıye.
Okabilirrr zaten dengesiz ne istedigini bilmiyor. Kadın eden gidince degere bindi.
Erkek milleti bu arada sen bunca mevzuyu nereden duydun kendısimi anlattı
Hayır arkadaslardan falan , bir de stalk yaptım öğrendim.
takiplesmiyolar Şu an ama demekki bakıyor kadının profle
Tabiki aklı onda