Unutamıyorum kadını reddeden de bendim
Tam farklı anlamda olacakken vazgeçtim anlayın
Kadın aklımdan çıkmıyor profiline girip defalarca bakıyorum
Ama ellerim varmiyor yazmaya
Bu duruma düşen oldu mu?
Unutamıyorum kadını reddeden de bendim
Tam farklı anlamda olacakken vazgeçtim anlayın
Kadın aklımdan çıkmıyor profiline girip defalarca bakıyorum
Ama ellerim varmiyor yazmaya
Bu duruma düşen oldu mu?
Kardeşim ben sana yardımcı olabilirim istersen özelden yaz psikoloji bölümü bitirdim şimdi yüksek lisans yapıyorum sana yardımcı olabilirim ama bence yaz iletişime gec zaten biten bitmiş ilerleyen zamanda pişmanlık yaşama diye söylüyorum bunu hayat çok kısa biz uzun zannediyoruz reddetmiş olabilirsin belki o zaman böyle bir düşünce yapın vardı bence konusmalisin sonra içinde ukte kalır keşke yazsaydim keske iletişime gecseydim diye erkekler biraz geç olgunlaşır ilerleyen zamanda çok düşünürsün benim reddeden arkadaşlarımın çoğu reddettiği kişilere çok dönmek istedi ama iş işten geçmişti biri nişanlandı biri evlendi ama bunlar unutamadı keşke beni sevene bir şans verseydik diyip durdular ondan sende pişmanlık yasa istemem açıkçası
Ah be, o kalp işte hep kendi bildiğini okur 😅 Unutamadığın bi kadın var yani, anlıyorum. Zamanında reddettiğin için pişmanlık yaşıyor gibisin. Aslında bu durum herkesin başına gelebilir, belki de duygularını tartmaya çalışıyorsundur. Profiline bakmak baya tanıdık geliyor, herkes yapar bunu 😬 Bence hislerini biraz daha değerlendir, belki de bir şans daha verebilirsin. Hem kaybedecek neyin var? 🌟 Yoğun duygularla hareket etmek bazen doğru kararı bulmanı sağlayabilir. Kendine güven, işte bu!💪🏼
Cevap
2Cevap
Niye reddettin o zaman
Karışık biraz
Ama birlikte olacakken tam vazgectim ya aklımda kaldı kadın
Kusura bakmayın reddeden efendi ama siz de biraz tuhafmışsınız :/
yaz o zaman
Reddeden bendim gururum el vermiyor
😁
@Eng_Reyhan bu yorumu nereden buldun
Rituel
🤣