Biten bir ilişki sonrası en hızlı toparlanan taraf Erkekler mi yoksa Kadınlar mı oluyor?
Kadınlar
Erkekler
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Biten bir ilişki sonrası en hızlı toparlanan taraf Erkekler mi yoksa Kadınlar mı oluyor?
Böyle bir video vardı kişiden kişiye değişir doğruluğu ama bence doğru. Kadınlar ayrlığın ilk zamanları üzgün olurlar erkeklere de 1-2 ay geçtikten sonra dank ediyor değerini anlıyor sevgilisinin. Bence kadınlar daha hızlı toparlanıyor, o ilk zamanlar üzüleceğimiz kadar üzülüyoruz sonra tozunu bile bırakmıyoruz ama erkekler zor unutuyor. İlla onu hatırlatacak bir şey çıkıyor ve yad ediyorlar buna eminim (çoğu erkek) diyim de sonra linç gelmesin..
Tam linçliyordum ki son cümleyi gördüm djjdf
Kadinlar ayrilinca bi süre üzülür ağlar erkekler ise o mekan senin bu mekan benim ece, mervelerle gezer🤣sonra 3 ay sonra pişman olup eski sevgilini arayinca o geride ağlattigi kizi bulamaz kız yaralarini sarip hayatina devam ediyodur
Erkekler, yedek kulübeleri mevcut
Teşekkürlerimizi sunarız 🥳
Ricalar efenim :D
Bu kişiye göre değişir bence.. ben bitirseydim geriye dönmezdim çünkü nedenim olurdu ama sevdiğim kadın beni terk etseydi hatamdan dolayı pişmanlık duyardım
Cevap
5Cevap
Bu biraz sevmene bağlı iki tarafta kolay ve zor toparlanabilir
Bu karakter ve bünyeye bağlıdır..
Bunun bence cinsiyeti yok seven taraf daha çok yıpranır ve bu sürecin ne kadar uzaması ise kişilerin elinde.
Kişinin içinde sevgiye bağlı. Ben mesela birinden ayrılmışsam sevgim bittiği içindir. Benden ayrılınırsa da çabuk toparlarım.
Erkeklerin ki futbol takımı gibi daima locada yedekleri oturur.
En az kim seviyorsa o hızlı toparlanır veya kinciyse
Hangi taraf daha az sevmişşe o daha çabuk toparlar
Kesinlikle kadınlar
erkekler
Erkekler
Erkekler tabi ki
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?