Lütfen biri bana yardım etsin ALLAH AŞKINA? artık dayanamıyorum😞?

1.5 yıldır evliyim, 2.5 aylıkta hamileyim. 2 katlı Yer evinde yaşıyoruz, kocamın ailesiyle, annesi babası babaanesi, dedesi, 1 tane kız kardeşi. Kaynanam çok sivri dilli ve kötü birisi, hep oğlunun onun lafıyla dolanmasını ister, kız kardeşi ondan beter terbiyesiz, konuşmasını bilmez, oturmasını bilmez. Geldiğim ilk aylardan beri hep evde kavgalar var, benim bir kötülüğüm dokunmuyo, iyi huyluyumdur, ama kız kardeşi ve annesi hep bana sataşıyor, anneside kızının ağzına vurmuyO çok şımarık. Bugün kız kardeşiyle kocam tartışırken ikinizde defolun gidin, ikinizde ölün gibisinden sözler söyledi halbuki ben ağzımı bile açmamıştım. Hep kavga havasındalar artık çok yoruldum ayrı bir eve çıkmak isittorum, onlar yüzünden kocamla kavga ediyoruz, gelip bana onlarla iyi geçin onlar kötüyse sen iyi ol diyor, ama çektiklerimin hiçbirini anlamıyor. Kaynanam herşeyi problem ediyor, dışarı çıkarken bana haber verin, gidince söyleyin, giyinirken neden söylemediniz bile diyor. Hepsinden nefret ediyorum artık, rahat bir hayatım olmasını istiyorum. Sizce ne yapa biliirm? Bu evden kurtulmak için...😞
Lütfen biri bana yardım etsin ALLAH AŞKINA? artık dayanamıyorum😞?