Lütfen bana yardım edin artık dayanamıyorum?

Ben artik cidden dayanamıyorum annemle babam kendimi bildim bileli hep kavga ediyorlar 5-6 yaslarında bile onların kavga edislerini duyup kulagımı kapatip aglarken hatırlıyorum kendimi. Lütfen bana yardım edin gelip bana annenle babanla konus demeyin cunku olmuyor kac defa konustum onlarla aldım karsıma onları dedim sen boylesin yanlıssın onu da anlamaya cslıs dedim olmuyor Annem ve babam arasında surekli en basit olaydan bile bir kavga cıkıyor ve ben cidden artik kafayı yemek uzereyim her 2 haftada bir en az bir tane kavga cıkıyor cıkan kavgalarda hep bana yansıyor icime atıp duruyorum kimseye belirtmemeye calısıyorum aglarken insanlarla hic bir sey olmamıs gibi mesajlasıyorum anlamasınlar diye bosansınlar istiyorum ama bir yandanda cok korkuyorum herkesin ailesi birlikte yasarken benim ailem bosandi demeye korkuyorum babamdan da ayrılmak istemiyorum annemden de ayrılmak istemiyorum ne yapıcam lutfen bana yardım psikologa da gittiler bir ara ama 1 seanstan sonra bıraktılar nedeni ne onu da bilmiyorum yalvaririm yardim edin lutfen

Lütfen bana yardım edin artık dayanamıyorum?