Lütfen bana yardım edin dayanamıyorum artık?

21 yaşındayım ve ailemin baskıları yüzünden yaşamak bile istemiyorum normalde yasitlarim geceleri dışarı cikabiliyorken ben 4 te evde olmak zorundayım çünkü babam duymamali şehir dışından üniversite arkadaşım geldi beni görmeye babamda köye gidecekti belirtmeme rağmen izin vermedi banane arkadaşından dedi universiteye bile puanim başka şehirlere yetiyorken gondermedi başka şehre istemediğim bir bölüme girmek zorunda kaldım onun yüzünden arkadaşımın nişani var ve gidemiyorum izin vermiyor diyorum benimde Nisanim olduğunda gelmezler diyor ki banane gelmesinler 21 yaşındayım ve boğuluyorum artık normalde yaşıtlarının yaptığı hicbirseyi yapamiyorum ben çünkü babam izin vermiyor ben napcam bilmiyorum yasitlarim dışarı çıkıyor arkadaşlarının nisanina da gidiyor ama benim semtimden çıkmam yasak izin vermiyor sehirimdeki semtleri bile doğru düzgün bilmiyorum gizliden gidiyorum gitmeue çalışıyorum hben boğuluyorum evlilik meraklısı biri olmadım bugüne kadar ama kendime çıkar yol bulamıyorum bir insan bu denli kisitlanmaz lütfen bana çözüm yolu önerin yüzüne karşı yaşamak bile istemiyorum senin yüzünden hayattan sogutiyorsun dedim yanıt vermedi

Güncellemeler
1 yıl
Lütfen biri bana bir yol göstersin yanlış kararlar kötü tercihler yapmak istemiyorum ama boğuluyorum ben artık
Güncellemeler
1 yıl
Canıma kıymak için sizlerden bana yol göstermenizi akıl vermenizi bekliyorum 🫤
Lütfen bana yardım edin dayanamıyorum artık?