Hiçbişey yapamıyorum bu dünyaya hapis olmuş gibiyim hiçbir yol çıkmıyor yardım edin 😭😭😭?

Çirkinim kısayım hiç arkadaşım ve sevgilim olmadı olmayacakta tek başıma yaşamaktan bıktım intihar düşüncesi geliyor aklıma eğer intihar edersem cehenneme gideceğim dünyaya hapis olmuş gibiyim neden ben sigara alkol kullanmıyorum neden merhametliyim neden usluyum neden çok iyi kalpliyim neden karaktersizler çok mutlu hayat yaşıyor ve onlar yakışıklı neden ben çirkinim hiç adil değil ben ne yaptım ki bunun cezasını çekiyorum tek istediğim yakışıklı boylu olup namazını kılan dürüst biri olmaktı ama bunlar olmadı olmayacakta her gün aynaya bakıp ağlamaktan yoruldum neden bu düzen adil değil her gün ölüp ölüp diriliyorum 5 yıldan beri psikolojim aşırı bozuk yakında şizofren olucam galiba evden dışarı çıkmıyorum çünkü insanlar benimle dalga geçip alay ediyorlar gülüyorlar tipe bak diyorlar tuhaf tuhaf bakıyorlar neden böyle neden neden sabrım kalmadı ne yapacam ben yardım edin 😖😖😥😥😥😭😭😭😭😥😥😥😥😥

Hiçbişey yapamıyorum bu dünyaya hapis olmuş gibiyim hiçbir yol çıkmıyor yardım edin 😭😭😭?