Lutfen biri beni yonlendirebilir mi😔?

Arkadaslar ablamla aramda 3 bucuk yas var. Biz eskiden ne kadar kavga etsekte yakindik sabaha sac bas girissek de aksama yine gulup eglenirdik ama son 4 5 yildir ablam cok degisti cok takintili olmaya basladi her hareketimi takiyor laflarimi cimbizla secmek zorunda kaliyorum onunla konusurken cunku herseye aliniyor artik dayanamiyorum gercekten konusmayip arami acsam bi dert konussam bi dert her yolu denedim duzelmedi duzelemedi artik cok yoruldum. Tartissam sonu gelmez sussam ardi kesilmez tavirlari var ufacik seyime tavir koyuyor tartisinca da annem cok uzuluyor zaten uni sinavina hazirlaniyor diye tavirlari daha cok artti baskasi olsa umrumda olmaz ama ayni evde olunca cok koyuyor. annem her zaman sabret gecer falan diyor. O kadar takintili ve egolu ki asla sucunu kabul etmez resmen bir seyi 10 saat aciklasam kafasina girmez. Her zaman hayatimda olmak kontrol etmek istiyor instagram hesaplarimi takip ediyor stalkliyor benim hakkimda surekli anneme kotu yorumlar yapıyor bana resmen kin besliyor ne yapmaliyim nasil gormezden gelmeliyim bilemiyorum son care buraya yazmak oldu ayni durumu yasayan varsa lutfen yardimci olsun
Buraya kadar okudugunuz icin tesekkur ederim🙏.
Lutfen biri beni yonlendirebilir mi😔?