Hoşlandığım doktora duygularımı açtım. Bana "kezban mısın kızım, ne işim olur seninle" deyip gitti. Nasıl kendime gelirim?

Arkadaslarim bana illa erkek mi gelip acilacak git sen yap deyip beni gaza getirdiler. Öğle arası gittim söyledim her seyi acildim güldü kahkaha attı hatta herkes bir dönüp baktı.
Dedi ki kızım sen kendini ne sanıyorsun benim ne işim olur senin gibi bir hemşire parçasıyla güldürme beni tipim degilsin canım deyip gitti. Tüm gün boyunca moralim bozuktu. Sosyal medya paylaşımlarını gördüm kendi gibi doktor ve güzel kızları takip ediyor ağlamaktan gozum şişti yemin ederim. Kendimi hiç bu kadar degersiz ve kötü hissetmemiştim. Arkadaslarima da anlatinca güldüler halimden anlamadilar bile😔
Hemşire olmak kötü bir şey mi ki
Güncellemeler
+1 yıl
Bir de siz uzerime gelmeyin lutfen zaten kotu durumdayim
Güncellemeler
+1 yıl
Çok Süper bir soru sordun, vitrinde olmaya hak kazandın! 💃 Şimdi sorunu daha çok üye görecek, hemen gelen cevaplarla yorumlaş! 💖 Süper sorunla 4 Xper daha kazandın, tebrikler! Hoşlandığım doktora duygularımı açtım. Bana "kezban mısın kızım, ne işim olur seninle" deyip gitti. Nasıl kendime gelirim?
Hoşlandığım doktora duygularımı açtım. Bana "kezban mısın kızım, ne işim olur seninle" deyip gitti. Nasıl kendime gelirim?