Evleneyim diyorum problemli insanları üstüme çekiyorum. Bana diyor ki beni isteyen çok kişi var seni neden seçeyim diyor. Takip isteği gönderdim önce haketmelisin diyor. Başka bir şey diyorum önce çabalaman gerekiyor diyor tipini de bi gör Allah muhafaza sinirimi bozdu. Tip olarak kültür olarak beş gömlek büyüğüm kompleks yapıyor kendine.
ERKEKLER (!) UYANIN ve "KIRMIZI HAP" nedir öğrenin (!)
Kadınlara KUL KÖLE OLMAYIN ! Ahir zamanın sonuna doğru gidiyoruz ! kadın sayısı artacak etraf zaten kadın dolu. bunların triplerine kaprislerien abuk sabuk hareketleri tolerans gösterirseniz taviz verirseniz , ileride verecek taviziniz KALMAZ ! ve bu duruma düşersiniz.. Bu kadın seni "ADAM" yerine koymuyorsa ozaman neyi bekliyorsun? BİTMİŞ.. ANINDA SİL ONU HAYATINDAN ÇIKART ve YOLUNA DEVAM ET
Sen ne yapmışsın? kadına "lütfen beni severmisin" der gibi yalvarır tarza yazıp durmuşsun.. kendine yedirebiliryormusun bunu? KADININ SANA SAYGISI YOK ! ADAM YERİNE KOYMUYOR SENi , seni takozlar üstüne boşa pati atan araba duruma getirmiş , sen ise gaza bastıkça basıyorsun motoru yakarsın o olur.. BIrak anahtarı git.. BİTMİŞ ! sana saygısı YOK
Yeni bir sayfa aç ve yeni bir kadınla tanış.. ve o ÖLDÜ farzet artık , ondan dah aiyisini daha güzelini bulursun sorun YOK :-) yola devam.. bırak o yazıları mazıları sil gitsin arabayla boşa pati atıyorsun
Konuşmaları henüz okuyamadım ama açıklamanızı okudum denk olmak önemli bence maddi manevi… aklınıza kalbinize sinmesi önemli… bence devam edebilirsiniz sizde içten içe uygun olmadığını hiç bi anlamda biliyorsunuz gibi geldi evlenmek için evlenmeyin hayırlısını isteyin…
Her şeyi anladım ama kızın hesabını niye açık ediyorsun çok çok yanlış. Kız çok hatalı ama senin hala yazmaya veya bir şeylere inandırmaya çalışmanda tuhaf. O insan zaten bu kafada düşünen bir tip belli ki, içini dökmene gerek yokmuş. Boş yere kendini yormuşsun.
Seçim yapıcam diyo 5 tane erkekle konuşuyorum diyor. Herşeylerini anlatıyor nasıl buna iltifat ettiklerini falan inanki varya iltifat edilecek hiç bir şeyi de yok. Sırf ailem evlilik istiyor diye değmez insanları alttan alıyorum. Ben buna eski sevgilimi gösterdim bu kişi güzellik olarak da benim yanımdan geçemez diyor halbuki eski sevgilim aşırı aşırı güzeldi bundan göz var yani
Kendini begenmiş iğrenc ötesi biri lütfen ondan uzak dur hayatını mahvetme
1
6 Yorumla
Soran
+1 yıl
Yok engelledim zaten
Cevap sahibi
+1 yıl
Ruh hastası mı ne 😟
Soran
+1 yıl
Hasta net. Bana diyo ki beş kişiyle konuşuyorum aynı zamanda diyo konuştuğu erkekleri anlatıyor bende buna eski sevgilimin fotoğrafını gönderdim çok güzel bi kız Allah var bana sen lerefsizsin defol git falan diyor
Cevap sahibi
+1 yıl
Yok abi yok tam bir hasta ruhlu geçmiş olsun sana
Soran
+1 yıl
Allah kimseye göndermesin böylesini. Evlenirken ruh sağlığı belgesi isteyin bence muayene ettirin önce
Vizelerde tanışmıştım bazen konuşuyordum hep alttan alıyordum sensin diyordum iyice açıldı ben öyle yapınca işte söylediklerim konuşuldu sonra tahammül edemez oldum