Konuşmaları yorumlar mısınız?

Sıkıntılı bir konuşma olmuş. Biraz daha zaman ver istersen. Malum bu aylar biraz derslerin yoğun olduğu dönemler. Baktın çabalarına hala karşılık vermiyor o zaman sende kendi yolunu çizersin.
Tek ben çabalıyorum nereye kadar sonuçlansın istedim açıkcası kafamdan sileceğim
O da bir tercih ama eğer derslerden kaynaklı bir yoğunluk söz konusu ise pişman olma isterim. Madem sabrettin biraz daha sabret bence tabi tercih senin. Öfke ile ani karar verme.
Bana yazmıyor ama kafede durum paylaşıyor insanın zoruna gider ama
Öyleyse iş başka yüzyüze gelip işi noktalandırman faydana olacaktır.
Kanka bu tekrar yazdı dün gece sence?
İlginç bir kafa yaşıyor. Birileri ile konuşuyorda olabilir aynı zamanda seni de elde tutmak istiyor. Yüz yüze görüşmek iste çünkü wp ve telefon konuşmasında ne dersen de her şey havada kalıyor.
Cevap
2Cevap
Yanlış anlama ama bizim kızlar bu kadar sorgulayan, şundan mı, bundan mı diye irdeleyen erkekleri ezik diye nitelendirirler.
Yazmadı mı? Yazmayacaksın.
Iyi geceler mesajina cevap vermedi mi yazmayacaksın. Dik duracaksın. Böyle eğilip, bükülürsen kusura bakma ama o kız gider ona atar gider yapan kekonun birine "ayyy irkek yağğ" diye sana sunmadığı neler sunar aklın hayalin almaz.
Karar senin, hayat senin.
Doğru söylüyorsun ama sadece kafamdan silmek istediğim için böyle bi konuşma yapma gereği duydum
Görüldü at bırak
Kendi kendine tribe girmissin kızlara bu kadar mesaj atma yüz yüze konuşmaya davet et. açıkçası kendini kızın yerine koy böyle mesaj aldığını farz et ne kadar ezikce
Kanka bilip bilmeden konuşuyosun böyle 1 hafta falan konuşmayınca bi terslik olduğunu düşün
Bunu sonuçlandırmak amaçlı yazdım sadece
Varsa benimle bi sorunu konuşmayalım diye
Nasılsın yazmış dün gece 2 de
Bende 3 de cevap verdim iyi sen diye
Az önce
İyiyim bende yazmış
Ne diyeyim şimdi
Onu hemen söylemiyeyim bence
Kendisi zaten buluşmaya çağırır
Şimdiki yazdığıyla konuşma bitti sayılır
İyiyim bende yzmış buna ne yazılır
Senin gitmeni bekliyor , net.
Nasıl
Amacına ulaştı ozaman napalım
Ne diyeyim buna
Şöyle anlatıyım ben story attım bu storye kalp atmış Ardından kendisini çekip story atmış bende bakmadım dahi karşılıkta vermedim Dün gece 2 de Nasılsın yazmış bende 3 gibi iyi sen yazdım
Şimdide iyiyim bende yazmış bakmadım
Bende
Ya bitirme taraftarı değilim çünkü bi varsayım ile ilerliyoruz öncesinde çok samimiydik buluşmak falan istedi buluştuk buluşmada çok samimiydik
Buluşmadan 1 saat sonra yazdı napıyosun diye
Kankasına bahsetmiş benden benimle telefonda konuşurken kankası geliyim dedi selam veriyim falan dedi
Ya illaki sorun oluyor bende diyorum eğer seviyosa devam edeyim sevmiyosa bitireyim
Konuşmayı benim devam ettirmemi bekliyor yani
Ne yazabilirim sence buna konuşmayı kısa kesicem zaten
Bakmıyım mi mesaja
En İyi Cevap