- Erkekler geç olgunlaştığı için erkeğin yaşça büyük olması daha ideal değil mi?
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Off bu kaçıncı soru cidden kızlar aşırı saf oluyor be 18-20 li yaşlarda ahh ahhh. Bir de kendime saf derim de neyse
19 yaşında ki bir kızda olgun değildir yalnız. Ne tecrübesi vardır nede hayat tecrübesi.
Değil 19 a 30 subyan gibi bsiey aslında seni saf görüyor bir kac yila akillandiginda ona bakmiycagini farkinda ondan sana yanaşiyo oluyo geneli
Ne alakasi var eğer o zihniyette biriyse zafen erkek onu istemez. burada biraz insan doğası devreye giriyor kadınlar olgun sahiplenici adam istiyor doğal olarak kendi yaşıtı bunu veremiyor erkek te tam tersi onun yanında heyacanlanfirici canlı dinamik istediğinden genç ister bu böyledir. Senin dediğin zihniyette olan bir kızı erkek zaten ciddi anlamda istemez
@antalya58 evet evet bu dediklerine kendin inaniyor musun yani aman neyse ne zaten herkesin kendi aklı fikri var doğru olanı bulur
Kadın olgun ister erkek genç bu böyledir. Az da olsa senin gibi istisnalar cikabilir
@antalya58 sen galiba kendine göre pay biciyorsun az felan degil davul bile dengi dengine demişler
Sen hiç olgun bir erkekle olmamissin böyle kendini kandırıyorsun.
@antalya58 oldum 5 yaş büyük biri hayatimdaydi ama kendi yasitlarim gibisi yok yok yok.
Garip. Ama şunu unutma her erkek genç bir kadın ister bir kadının en alımlı yaşı 18 22 dir masum canlı nesli oldukları için erkeğin her daim ilgisini çeker. Kadında tam tersidir genel olarak bu böyledir ama senin gibi az bir kesim var illa taşırım diyen
@antalya58 yani 60 da olsan 18 22 ilgini mi cekicek onu diyon sapigim de onu soyle bari
O yaşa gelmedim tecrübem yok ama. İstek olarak dersen evet ister ama yapmaz.
@antalya58 herkes kendi yaş grubuyla ilgilensin olsun bitsin ya sizin bu sacma sapan şeyleriniz yüzünden 40 50 yaşındaki bunaklar da genclere goz koyar oldu
Ya ben bunu doğru bulmuyorum ki. O konuda söylediğine hak veriurom ama 10 yaşa kadar normal bukuyirm evlilikleri. çünkü siz kadınlar ne yazdikki erken çöküyorsunuz.
@antalya58 yo erken çöken felan yok 6 çocuk dogurt evin hizmetini gördür sonra o kadina de ki azla yetinmesini bil ne ne krem alabiliyo ne duzgun giyinebiliyo çocuk bakarken ev temizlerken bi de utanmadan erken çöküyor damgasi yiyorlar sizin cocuklarinizi yetiştirirken hala 0 beden kalip makyajli elbiseli gezemediler diye mi utanin derken bari
Öyle bir şey demiyorm tam tersi işiniz zor ve bence kutsal bir iş yapıyorsunuz gelecek adına . Ama bunu tek taraflı düşünüyorsunuz erkek para kazanmak için dışarda beş para etmez insanların çocuk gibi lafını cekiyor azar esitiyir normalde hadi ordan çekip cikacagi yerde ailem evdekiler aç kalır diyerek oda ömrünü size veriyor bu pekcereden de bakmanı isterim
@antalya58 işte bunu sizce evdeki insan bilmiyor mu artık ev hanimlari da zaten pek kalmadi iş hayatina dahil oldular bebekleri neneler büyütür oldu ekonomik zorluklar yüzünden iş hayatı böyle bir şey heryerde aynı tek yerde değil sonuçta yani sadede gelirsek beylerin yapacagi tek şeyi de kadinlar yapar oldu neye yariyorsunuz?
Ben tarafsız başka pencereden de durumu size göstermeye calisiuirm ama Aşırı derece bir erkek düşmanlığı sezdim. Neden boyel acaba hiç mi sevgi dost ciak bir sarılma dahi sizi mutlu edemez neden bu kadar erkek dusmanlkgi olusmus
@antalya58 acımasız gerçekler valla ya işte ne erkek düşmanlığı sana ayar oldum insanlari yönlendirme çabandan dolayı ondan yurugit şimdi
doğru pek buranın yorum yapan profillerine uygun biri çıkmadım. Garip geldi size bu durum 😂
@antalya58 ne meslek icra ettiginizi merak ettim doğrusu
Ailem ticareten gelme. Üni mezunuyum ticaret isteği ağır bastı ama girdiğim sektör ekonomik durumdan durgun ve şu an boştayım. Yazın bir yerde 6 7 ay çalıştım zaman gecirmek adına şimdi geziyorm
@antalya58 bence hazir geziyoken evlen sen bos bos gezme 😄 hem millete de yeni taktikler de verirsin kadinlar erken mi çöküyor geç mi yasayip öğrenmek lazım
Haha valla öyle istemeyle olsa 2 sene önce evlenirdim. maalesef su zmanda guvenexek birini bulmak zor denedik bir kaç defa. Yaşıda küçüktü ama 😂 işte anlasamadik.
@antalya58 bak hala ya yasida küçüktü diyo sen söyle söyle feyz alsinlar tabi (erkekler kendilerine yaşlanınca bakcak bakici ariyo kizlar haberiniz olsun bu arada ondan 10 yaş fark yani )
Hiç alakası yok bu durumu neden istediğimizi söyledim. Belli bir yaştan sonra insan aile ortamı sevgiyi akşam sarilabilecegi birini istiyor. Hem cinsinize soyledifi kz bakici yakıştırmasini yakistiramam. Ama bu işi siz böyle görüyorsanız evlilik size zul gelir bu psikolojiyle adama da tar vermezsin sen
@antalya58 evet evet canli dinamik erken çöküyolar baya ikna edici aynı sebepten bizde isteyebiliriz demek ki erkeklerde erken çöküyo ya bu ne hiç heyecanli degiller 10 yaş küçük daha heyecanli olur mu diyelim aslinda tam olarak 10 yas fark bakıcılık
10 yaşta bir kuşak çatışması hissetim yalan yok ama 5 6 yaş olmalı kesinlikle. Bu sizin tercihiniz sizi kimse engelemez yeterki seveceginiz yanında iyi hissettiğimiz biri olsun. Yasa bu kadar takılma yani. İstemekle olacak diye bir şey yok sadece genel manada bu budur bu yaş aralogi istenir bizler açısından 🙂
@antalya58 😄😄 Allah gönlüne göre versin ne diyelim o vakit hala istenir istenir diyon
Evet istiyom oldu mu inşaallahta verir 😂
@antalya58 vermesse de artik bedduam tutmus olur 😁😁😁
Tobe de kiz iki senedir olmadı birde senin beddua ugrasmayalim
He bu arada haksız beddua sahibini bulurmus 10 yaş büyük biriyle evlenirsen sasirmam bakıcı olursun arık senin zihniyet öyle ya 😁
@antalya58 ben haksiz etmiyom ki insanlari kendi keyfine kötü yönlendiriyon yasitlariyla evlenmeleri varken zaten saydığın seyler de kadinlar erken çöküyor 18 22 arasi canli dinamik vs bence hakli gibiyim 😁
Haksızsizsisin sinir oldum şu an erkek düşmanı feminist seni. gicik
@antalya58 ay bi de inançlı misin yerler ya çok cici ama Allah ım görüyosun gözü hep gençlerde insanları da yanlışa yönlendiriyo sen iyisini bilirsin rabbim 🤲🏻
Sen okuyorsan şimdiden yasitini bul yoksa sen bu takintilikta hizmetçi hissedersin kendini. İyi de seni zorlayan yok sana saygı gösteriyorum sen niye bu kadar gaddarsin anlamadım gerçekten basindan kötü bir şey mi geçti diye şu an sorguluyorm
@antalya58 bulurum zaten kimse bana kendi islerini yaptiramaz hersey ortak yapılır 😄😄gaddarmisim feminist giciga noldu işine gelmeyince yan çiziyon
Lafinim arkasındayım gıcık seni. Yaş kaç senin 30 feln mi 😂
@antalya58 gun itibariyle 24 ama senin 18 22 arasini gectim tüh görüyon mu yedi emin e bırakılacak moddayiz senin icin yani 😂
Hele ondan bu kadar can cekistin 😂 ben 30 yaşındayım merak etme henüz giderin var sıkma canini
@antalya58 moruk oldun 30 yolun yarisi vasiyetini felan birak bence benim giderim var ama yasitlarima 😊
30 yaşında bir erkek 24 yaşındaki bir kadından daha gençtir. merak etmedim değil Instagram var mı bakalım gideri var mı 😂
@antalya58 yanlizca z kuşagi babalik 🙃
Gıcık
@antalya58 buyrun benim 🤣
İyi geceler sana rüyalarını ihtiyarlar suslesin 🥰
@antalya58 pisliksin iyi geceler seni de rüyanda neneler kovalasin😆
Üzgünüm bilinç altın onlara kapalı her gece 20 Lil çıtırlar rüyalarımı süslüyor
@antalya58 bu güne özel takma dişliler show yapcaklar sabaha yazarsin artik büyücü musun diye 😄
Ekle bari de ordan yazayım duymak istemediğin genclere olan şovu 😂
Üf dedeyle tansiyon hapı mı dönceksin (ironi bende 30'um abicim gülelim diye)
Anlasabiliyorsaniz neden olmasın ben benim başıma geldi bu durum konuştum. Ama kuşak çatışması illaki oluyor ben bunu çok net hissettim. Ama olur güzel bir diyguydu benim için anlaşmak en önemli kriter yaş farke etmez
Kadınlar geç olgunlaşır erkek daha hızlı tecrüb eder hayatı
Anlaştıktan sonra olur.
Evet daha tecrübeli daha ideal