- Aşk İlişkileri konusunda 8,9b cevap paylaştı.
+1 yılOlur ama ne kadar olur bilmiyorum. Çevremde 3 ilişkide de kadın büyük ve ilişkileri berbat. Erkek olgun isteyip evleniyor ama nedense sonradan kendinden ufaklara meylediyor. Güveniyorsan dene 🤔
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)+1 yılOlur tabi ki 3 4 yaşın bir önemi yok. Çok var öyle. Kadın 5 yaşa kadar büyük olunca sorun olmuyor. Çok zorlarsak 7. Onu da zorlarsak 8. Onu da zorlarsak 9. Onu da zorlarsak 10. Hadi çok zorladım 15. Ama kendine iyi bakacaksın..
112 Yorumla- +1 yıl
5 yaşdan başlayıp 15 yaşa kadar çıktınız :)
Cevap sahibi+1 yıl@Executive06 20 yaşa kadar da çıkarım.. kişiye göre değişir.. eşlerin bulunduğu yaş aralığına göre değişir...
Cevap sahibi+1 yıl@Snsjwjwje Bu tarz insanlar genelde kadına cinsel obje ve evde hizmetçi gözüyle bakan, kadını çabuk yıpratan, kadının hassas ama bir o kadar da güçlü bir varlık olduğunun farkında olmayan, senin de dediğin gibi eğitimsiz, kültürsüz insanlardır. Şey gibi düşün okuma yazma bile bilmeyen, hayatında hiç bilgisayar görmemiş birine iPhone diz üstü verdiğini düşün, ne yapar iki günde bozar.. Kadınlar yıpranır derken aslında kendi hiçliklerini anlatıyorlar.
- +1 yıl
Aslında haksız sayılmazsınız. Kadın kendine baktıktan sonra ve gerçekten sevmeyi ve ilgiyi bildikten sonra mümkün
Cevap sahibi+1 yıl@Executive06 👍❤️
- +1 yıl
burada aldığım ilk kalp oldu, teşekkürler :))
Cevap sahibi+1 yıl@Executive06 rica ederim
- +1 yıl
hem mantıklı hem nazik birisiniz. tanımak isterdim
Ben dinime gore cevap verecem.
Peygamberimiz Hz. Hatice ile evlendiğinde kendisi 25, Hz. Hatice 40 yaşındaymış.
Sevmek kalp ile olacak bir şey.11 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
93Cevap
Bence olmaz hadi 2-3 yaş olsa tamam derdim de yaşlanınca sorun eder aldatmaya kalkar falan
04 Yorumla- +1 yıl
erkek buyuk olunca aldatmıyo sanki a q her turlu aldatıyosunuz bi de tavsiye vermis
- +1 yıl
Ne var ki yaşlarında bence gayet ideal
- +1 yıl
Ha kadın büyük olunca bilemem ya sorun olabilir
Aşkın yaşı Yok ki. Sorman bile yanlış. Millet ne derse desin sevdiğinin yanında ol daima.
22 Yorumla
Soran+1 yılBenlik sorun yok hoşuma da gidiyor.. erkek açısından soruyorum. O yaslardaki erkek o yaştaki kadını severmi diye
Kotası var mı ki belli yaş aralığında olur olmaz diye. Onu söyle demelisiniz doğru kişi doğru insan aralığı nedir benim için uzak bı mesafe değil altı üstü 5 sene
00 Yorumla
+1 yılOlur neden olmasın? bende 43 üm ama banada hep cüceler denk geliyor, 20-22 yaşında 😂😂😂 o olmaz mesela
12 Yorumla- +1 yıl
Peki diğer yedisi? Onlarda cücemiydi
- +1 yıl
@Executive06 yok ananınkiydi
Eğer ki erkek olgun ağır başlı giyim kuşamıylada bunu destekliyorsa uyumlu olmaması için bir neden göremiyorum. Paça maça kıvıran keko tiplerse pek zannetmiyorum kadının ağırlığını gölgeler yakışmaz kafa olarak da kaldıramaz zaten
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 966 cevap paylaştı. Yani duygu hissetsem bile bir ilişki ya da ilerisi olmaz olgun olması lazım.
21 Yorumla- +1 yıl
Evet bence de olgunluk çoğu şeyin başında geliyor
Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı. Tabiki olur 5 yaş ilişkilerde ideal.. ama kadının büyük olması belki sorun oluşturabilir zaman zaman...
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılÖyle bi yazmıṣsın ki sanki arada 20 yaṣ fark var 🤣 Ulan zaten en uygunu o yaṣ. 28 yaṣındaki birine 35 hatta 40a kadar birileri olur
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılask sevda olurda ılerısı evlılık biraz sıkıntı olabilir
012 Yorumla
Soran+1 yılNiye
- +1 yıl
yası buyuk olan kadının genelde büyük olması degil yası kücük olan makbuldür diye bi yaygınlık var
Soran+1 yılHaklısın of ya
- +1 yıl
Ne saçma neyi makbul olacakmış? Koskoca peygamber 15 yaş büyük kadını sevmiş evlenmiş. 5 6 yaştan ne olabilir yani? Erkek de kadın da her yaşta baskın olabilir. 36 yaşındaki bir bayan yaşının insanı olmayabilir. Siz her yasi büyük olanı ağır Olgun baskın birsey sanıyorsunuz herhalde
- +1 yıl
@bitirim_05 mesele o degilki kadın erkekten niye kücük olmalı kadın erkekten daha erken olgunlasır erkek gec olgunlasır diye kadının hormonol olarak bi yastan sonra gebe kalması zor oldugu için yası büyük kadın tercih edilmez derler yasca kücük kadının evde olgun bi erkegın daha olgun davranıslara göre egitilebilcegi düsünülür maalesef bu böyle peygamber efendimize gelırsek olabilir bisey demiyorum ama türkiyede kac milyon müsluman var ve layıkıyla kacı müslümanca yasıyo
- +1 yıl
Ona bakarsan 40 50 yaşındaki erkekler de hala olgunlaşmamis oluyor. Bu 30 yaş üstü 100 yaşındaki adamla mı evlensin olgun olması için
- +1 yıl
Ayrıca akıl yaşta değil baştadır.
- +1 yıl
@bitirim_05 ne alakası var mesela bizim zamanımızda askerlıgını yapmaya kız vermezlerdı erkek olarak kadınlar hep kücük olmalıydı düsün 21 yasında bi erkekse 18 kız idealdı simdi evlılık yası yükselınce halıyle degisti ama bi olgu degismedi kadın erkekten kücük olucak olgusu
- +1 yıl
@bitirim_05 yahu bırak edebiyat yapmayı akıl yasta degıl bastaysa 15 yasındakı bi kızda ben zekiyim der ben aptalım diyeni duydunmu mesele sadece yaslada zekaylada ilgili degil bi kere uygunluk 18 den kücük olmamak ikincisi evlılık aktını 18 yasından buyuk olsanda aklı dengen yoksa evlenemessin 3ncüsü istersen 50 yasında ol fizigi hallerin uygun degılse zaten evlenemiyosun o yüzden buda edebiyat yaparak bos konusmanın mantıgı yok
- +1 yıl
Evet 15 yaşındaki kiz hepinizden daha olgun olabilir. Konumuz zeka değil olgunluk. Olgun olmanın ne anlama geldiğini öğren önce. Ben 15 yaşlarında iken kimse beni kandıramadı. Okuluma dersime aileme önem verdim. Ama 40 yaşındaki bir kadıni eğlenme vaadiyle kandıran adamlar var parasını bile kaptiriyor koskoca kadın. Demek ki aklın olgunluğun yasla ilgisi yokmuş. Demek ki boş değil dolu konuşuyorum. Kadının yaşının küçük olmasını isteyenler cahilin onde gideni. Evlenirken yaşa değil ıyi bir hayat arkadaşı olunur mu ona bakılır.
- +1 yıl
@bitirim_05 he ya he 15 yasında cok zekiydin simdi bayagı bi gerilemissin keske 15 lık aklın olsaymıs
- +1 yıl
Senin gibi m. anyaklara laf anlatılmaz
Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı. olur anlaşabildikten sonra illa erkek büyük olucak diye bir kaide yok. evlenende çok var
10 Yorumla
+1 yılYakın çevremde var. İlişkileri nasıl bilmiyorum. Olur mu onu da bilmiyorum.
10 YorumlaNiye olmasın, illa erkek mi büyük olmak zorunda?
10 Yorumla
+1 yılOlur neden olmasın, yaş önemli değil gönüller bir olsun
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 590 cevap paylaştı.
+1 yılAslında olur ama bizim cahil Türklerde olmayabilir
00 Yorumla
+1 yılAnlastiktan sonra olabilir eğer ailele ve diğer faktorler işin içine girmiyorsa
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı. Benim için tam tersi daha makul.. :) kendim büyük olmayı sevmiyorum kardeşim yaşındakilerle… 😅
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 739 cevap paylaştı.
+1 yılYaşamadım ama ben kendimden büyük kadınlardan hoşlanan biri değilim ve 32 yaşındayım.
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Neden olmasın. Önemli olan kafa yapısı. Eğer anlaşıyorlarsa sorun yok
00 Yorumla
+1 yıl5 yaş hım 😶 çok fark var ama seversen neden olmasın
Benim fikrim yani01 Yorumla- +1 yıl
Belki o da olgundur?
Üç beş yas çok fazla değil çok da rahat olur diye düşünüyorum
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 898 cevap paylaştı.
+1 yılHer türlü olur Ben 45 yaşındayım yaş fark etmez benim için
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yılKendimden küçük hatta akranım olan erkeklere dahi alaka duymuyorum, benim için olmaz.
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılYaş rakamdır sadece fikirler alıştıktan sonra olur uyar
00 Yorumla 5 yaş biraz fazla ama anlaşabiliyorsa iki taraf sorun olmaz
00 Yorumla
+1 yılOlabilir belki iki kişide birbirine karşı sevgi aşk hisediyorsa neden olmasın ki
00 YorumlaHemde nasıl olur. Tadından yenmez, erkekte tecrübe kadında olgunluk. Bence kemiksiz et💯
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı. 40 a kadar olur.. 40 dan sonra nolur bilemem
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,8b cevap paylaştı.
+1 yılBu yas farki bence normal, benim 12 yas fark var
010 Yorumla- +1 yıl
@askozanaa erkek arkadaşım
- +1 yıl
@izyonex konu nerelere gelmis, Kim buyuk diye sordun , erkek arkadaşım yazdim, daha ne diyim? 😇
Gayet normal, çok rahat edersin ileriki zamanlarda.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,6b cevap paylaştı.
+1 yılBenim başıma gelmedi ama ikisi de olgun yaşlar olduğu için olabilir.
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 10b cevap paylaştı.
+1 yılOlamaz mümkün değil saçmalamayın 33 le 28 aaaa carpilirsiniz
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 663 cevap paylaştı.
+1 yıl28 yaşında bakış açım olmaz diyor. Şimdi ise neden olmasın derim
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇok büyük yaş farkı yok bence olur bu sitede 19 yaşındaki kız kendinden 4 yaş küçük sabi sübyanla birlikteymiş sen bunu dert edşyosun
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılOlmayı olur. Ama dışardan yorumlara aşıksanız kısa sürer
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKadınlar daha erken çöker, kırısir
Bir de erkeklere 35 den sonra çıtır kız sevdası geliyor. Gençliğini ozluyorlar vs vs00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 544 cevap paylaştı.
+1 yılEğer çocuksu erkeklerden hoslaniyosun olur ama yok dersen olmaz
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 7,8b cevap paylaştı.
+1 yılOlur, neden olmasın. 42-31 olan var. Toplamda 73 sene tecrübe iş yapar ancak.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılOlur 26 ben 33 o idi. Aşk oldu ama sonu olmadı. Benden dolayı değil onun saplantılarından
08 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@Simayss_ kız kendisi büyüttü yaş olayını
Soran+1 yılNe gibi saplanti
Cevap sahibi+1 yılKendi kendine olmaz dedi durdu
Soran+1 yılOlsa sen alacaktin yani kadini
Cevap sahibi+1 yılAlacaktım tabikihem hısım ayıp olurdu güven berdim ben ona aramızda bazı şeyler yaşandı geri dönemezdim
Soran+1 yılIliskiyemi girdiniz.
Cevap sahibi+1 yılTam olarak olmasada bişeyler oldu
Gizli Üye(30-35)+1 yılOlur neden olmasın seni seviyorsa mutlu oluyorsan bence sorun yok
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKadın in yaşı var erkek küçük şartlar uyumsuz gibi erkek büyük olsa daha hoş olur
017 Yorumla- +1 yıl
Yasi büyük adamlar da 20 lik kızların peşinde ama. Bu 30 lu yaşlardaki bayanlar kiminle evlenecek ki bu durumda
- +1 yıl
Akıllı zeki erkek genç kadın ister. Napacaksin yaşlı kadını
- +1 yıl
@ben_benimmm 5 6 yasin neresi yaşlı ne cahilsiniz ya
- +1 yıl
Tamam cahilim siz kazandınız
- +1 yıl
Her konuda ezin bizi cahilim
- +1 yıl
Ben benim cahil olmasan burada aptalca düşüncelerini dile getirmezdin 33 nesi yaşlı ayrıca senin gbi kro cahilleri genç kizlar napsin
- +1 yıl
Sürekli aynı şekilde cevap veriyorsunuz siz kadınlar. Karşıdaki insana hakaret ederek manipüle etme çabaları bunlar. Krolarla gezenler sizin gibiler 🙃
- +1 yıl
@ben_benimmm Cahil olmasanız kadınlara mal muamelesi yapmazsınız. Evlenirken kadında taze doğurgan is görür gibi şartlar arıyorsunuz sanki pazardan mal seçiyorsunuz. Kendi kartliginiza bakmadan 20 25 lik kizlara göz koyuyorsunuz. Kadın 30 da da çocuk yapar 40 da da yapar. Kendinize hayat arkadaşı değil mal arıyorsunuz
- +1 yıl
Benim yorumumla ne alakası var bir de isteyen istediği gibi kadın ister sizi ilgilendirmez.
- +1 yıl
Sizin çok farkınız var ya sanki?
Erkekleri köle yapmaya çalışan ve onları sürekli kategorilere ayıran sizsiniz hadi iyi günler - +1 yıl
Aklli olun sizde kendinizi kullandirtmayin sizn aptal olmanız bzm scumuz mu
- +1 yıl
Hakaret etmeye devam edin. Kadınların seçimlerine bak ahaha 🙃🙃
- +1 yıl
Hkart değil ki gerçekler bunlar zorunuza gitmesin
- +1 yıl
Yorum yazmayın bildirim geliyor iyi günler dilerim
- +1 yıl
@ben_benimmm Cahiller ancak senin gibi düşünür. Neden cahil olduğunu kabul etmiyorsun? Erkekleri köle yapan kızlar sizin gibi m. allarin tercihi. Sizi seveni değil taze çıtır olsun diye rastgele seçim yaparsanız tabı kullanılırsnz. Kendi jenerasyonundan dengin birini seç o zaman. Şimdiki kızlar aynı anda birden fazla kişiyi idare ediyor. Hak ediyorsunuz aslında
- +1 yıl
Ben üniversite okuyorum banane ya sizden benden kaç yaş büyüksünuz hakaret etmeyin yeter ya büyüksünuz diye saygı duyuyorum
- +1 yıl
Özel hayatınızdaki olayları sinirini benden çıkarmayın
+1 yılAaaa neden olmasin düsunme bunlari aşkını dolu dolu yasa
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılErkekler her zaman kedisinden küçük kadın ister. Olması gerekende budur. Yaşını başını almış kadınları ne için sevdikleri az çok belli :))
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 7b cevap paylaştı. Senin yadırgadığın ne acaba?
02 Yorumla
Soran+1 yılBen yadirgamiyorum erkek için soruyorum
- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılZor erkeğin gönlü kayar kadın çok yıpranır
05 Yorumla
Soran+1 yılDimi.
- +1 yıl
Seni gören de 20 yaş büyük kadınla evleniyor genç kıza gönlü kayıyor sanır. 5 6 yaş yaş mı be
- +1 yıl
Ya hatun olmaz işte erkek çok ayrıntıci bu konuda
- +1 yıl
Kimbilir hangi tür erkeklerden bahsediyorsun
- +1 yıl
Ya o güzellik için yaşayan asalaklar
Aşk İlişkileri konusunda 16,1b cevap paylaştı. Kadin sever erkek ziker
08 Yorumla
Soran+1 yılOnu yaptirmazsa kadin
Soran+1 yılDefolsun.
Soran+1 yılHep peşimde o yaşlardaki erkekler var ama ve bana çok cazip geliyorlar
Soran+1 yılİşte takılma düşünemiyorum hep karşılıklı sevda yaşayalım istiyorum of elimde değil
Aşk İlişkileri konusunda 3,3b cevap paylaştı. Olur
Olmadi bir kaç çocuk yap bırak 👍10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı. Ben yaşamadım ama sorun olmaz, normal
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,2b cevap paylaştı.
+1 yılOlur nwsen olmasın
10 Yorumla
+1 yılOlur neden olmasın ben 28, sevgilim 32
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 6,3b cevap paylaştı. Tabiki olur ama sevgi varsa
00 Yorumla
+1 yılcinsel anlamda mutlu olursun sadece
00 Yorumla
+1 yılBu sacma sorulari cok dusunumusunuz cidden.
00 Yorumla
+1 yılAşkın yaşı olmaz
00 Yorumla
+1 yılNeden olmasın ya... evlen rahatla
.
00 Yorumla
+1 yılArada 5 yaş var bence çok ideal olur
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 586 cevap paylaştı. Çok fark yok olabilir
00 Yorumla
+1 yılBence zor kadının o kadar büyük olması sıkıntı
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı. Yani olmaması için bir neden göremiyorum
00 YorumlaOlur bence neden olmasın
00 Yorumla33 yaşındaki erkek için kartlaşmış bir kadın yaşı
00 Yorumla- Devamını Gör (88)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler