Aşk İlişkileri 39 yaşında genç bir adam 40 yaşında yaşlı bir kadını sevebilir mi? theıtır Takip Et Xper 6 Yaş: 23 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 14 Yapay Zekaya Sor Bunu abime sordum bir sıkıntı yok dedi😂 Güncellemeler+1 yıl Soruyu neden ciddiye alıyorsunuz ki 😂 39 yaşında genç bir adam 40 yaşında yaşlı bir kadını sevebilir mi? Cevapla Sevgi Soruları Kadın Soruları Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
_ΛqresiF_ Takip Et FenomenMaster Yaş: 31 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 26,3b cevap paylaştı. bir yaş farkla mı genç veya yaşlı oluyor😃 2 0 Yorumla
xatakanx02 Takip Et Bilge Yaş: 23 , eic 89% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 415 cevap paylaştı. Kanka kadın ölüme yaklaşmış aşırı yaşlı gencecik adama yazık olur 3 1 Yorumla theıtır +1 yıl Hahahah Yorumla
Pesimiiistt Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 31% +1 yıl 39 yaşındaki adam genç 40 yaşındaki kadın yaşlı mı oluyor? 2 1 Yorumla theıtır +1 yıl Jdjsjsj Yorumla
huzuruarayan34 Takip Et Xper 5 Yaş: 34 , eic 62% +1 yıl bu soruyu soran arkadaş matematik hocanın senin :P çok yaş farkı var sevmesin boşver:P 2 0 Yorumla
Yikildimkaldirmayin Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl 39 yaşında bir erkek gençse 40 yaşında kadında gençtir... 2 0 Yorumla
berk57 Takip Et Yoda Yaş: 33 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. adam 39 yaşında genç oluyor da kadın 40 yaşında neden yaşlı oluyor onu anlamadım 1 0 Yorumla
NickimOlmasaOlurMu Takip Et Xper 3 Yaş: 31 +1 yıl 39 yaşındaki adam genç, 40 yaşındaki kadın yaşlı mı oluyor? 1 3 Yorumla theıtır +1 yıl Hııhıı hgjhj Yorumla NickimOlmasaOlurMu +1 yıl Allah beyin vererek yaratmıyor işte herkesi :D Yorumla theıtır +1 yıl 😒 Yorumla
hakbey100 Takip Et Yoda Yaş: 110 +1 yıl anlamadım? 39 yaşındaki genç ama 40 yaşındaki yaşlı? öyle mi? 1 3 Yorumla bademimaşkım +1 yıl Peki ya 105likler napsın Yorumla hakbey100 +1 yıl @bademimaşkım haklısın )))) Yorumla hakbey100 +1 yıl 39 yaş genç 40 yaşla ise ben yaşlıyım 43 Yorumla
Justerhan Takip Et Xper 7 Yaş: 50 , eic 99% +1 yıl Sever neden olmasın benim ile eşim arasında yaş farkı yok 36 yaşında evlendimAma çocuk sahibi olmak istersen 40 çok geç bir yas 0 0 Yorumla
ayşe_nur22 Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 43% +1 yıl 39 yaşında nasıl genç oluyor? Bir de ne kadar saçma sapan bir soru bu 0 1 Yorumla theıtır +1 yıl ironi diye birşey var her soru ciddi olmak zorunda değil ara sıra şaşırtıcı sorularda gerekli Yorumla
adropoflife Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 98% +1 yıl Kadının düşmanı yine kadın. Ne yazık bir kafa yapısı 0 1 Yorumla theıtır +1 yıl Ne Yorumla
Happy6161 Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 46% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 778 cevap paylaştı. 39 yasinda ki biri genc adam olmaz bu 1 40 yasinda ki kadin da yasli olmazOrta yasli insan ikisi de. 0 0 Yorumla
Dilers Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 40% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Evlenceklerse hemen bebek dusunsunler... bu arada sever neden sevmesin... 0 0 Yorumla
YaralıSevda01 Takip Et Master Yaş: 39 , eic 98% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 8,1b cevap paylaştı. 39 yaş genç olurken 40 nasıl yaşlı oluyor mk çok saçma değilmi 0 0 Yorumla
YalvarBarışalım Takip Et Master Yaş: 23 , eic 97% +1 yıl Hahahahah affet çok güldüm 1 2 Yorumla YalvarBarışalım +1 yıl Ya bu millet ironiden neden anlamıyor saka gibi Yorumla theıtır +1 yıl Şükür anlayan çıktı🙂 Yorumla
Gezegen0000 Takip Et Yoda Yaş: 41 , eic 94% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 533 cevap paylaştı. abin 40 yaşında bir kadın yaşlı değildir demedi mi 1 1 Yorumla theıtır +1 yıl Demedi kdksk Yorumla
UDixon Takip Et Master Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl İki gönül bir olunca samanlık seyran olur 1 0 Yorumla
Power_MAN Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. İkisininde işi bitmiş zaten evlenirim 1 0 Yorumla
Konusanpenguen Takip Et Guru Yaş: 32 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. Soruya beynim eror verdi 😂 1 2 Yorumla cansugung +1 yıl Dimi 1 yaş var görünürde 3 kere okudum jkhkkk sorun bende değilmiş Yorumla Konusanpenguen +1 yıl Bende defalarca okudum pot kırmamak için 🤷♂️ Yorumla
PoleStar5 Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 758 cevap paylaştı. 1 yaş fark genç yaşlı ayırımına yetiyor öyle mi? 0 1 Yorumla theıtır +1 yıl Soru ciddi değil zaten 😒 Yorumla
Semihh98 Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 13,6b cevap paylaştı. 45 yaşındakini de sever 1 0 Yorumla
Serii05 Takip Et Guru Yaş: 31 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı. Gönül bu atada herseyede konar. 1 0 Yorumla
Peugeot90 Takip Et Guru Yaş: 43 , eic 35% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı. matematik önemli tabi. 0 0 Yorumla
Senideseverimmm Takip Et Bilge Yaş: 41 , eic 53% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 523 cevap paylaştı. Aradıgım yaş milf olgun 0 0 Yorumla
FalanFıstık41 Takip Et Bilge Yaş: 23 , eic 93% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 800 cevap paylaştı. 1 yaşın pek bi mahsuru yok seve bilir 0 0 Yorumla
İbrahimdemir26 Takip Et Xper 6 Yaş: 40 , eic 67% +1 yıl Arada 1 yaş var sorman bile yanlış 😂😂 0 0 Yorumla
_-RockStar-_ Takip Et Master Yaş: 27 , eic 45% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 6,6b cevap paylaştı. adam 39 yaşında nasıl genç oluyor. s 0 0 Yorumla
TrustGigle Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 93% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. Soruya bak, hizaya gel cxdfcxff 0 0 Yorumla
000000007 Takip Et Yoda Yaş: 44 , eic 97% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 903 cevap paylaştı. olur ööle bazen 0 0 Yorumla
NeyyMıstafamNeyy Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 93% +1 yıl Sykerbile 0 1 Yorumla NeyyMıstafamNeyy +1 yıl Engellendin😌 Yorumla
Rascoln36 Takip Et Master Yaş: 27 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 37b cevap paylaştı. Sever 0 0 Yorumla
SKaragöz Takip Et Guru Yaş: 31 +1 yıl nereye gülüyoruz? 1 2 Yorumla SHINeex +1 yıl Hhaha ya da nereye kusuyoruz Yorumla SKaragöz +1 yıl @SHINeex beraber gülelim hanımefendi :D Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
39Cevap
bir yaş farkla mı genç veya yaşlı oluyor😃
Kanka kadın ölüme yaklaşmış aşırı yaşlı gencecik adama yazık olur
Hahahah
39 yaşındaki adam genç 40 yaşındaki kadın yaşlı mı oluyor?
Jdjsjsj
bu soruyu soran arkadaş matematik hocanın senin :P çok yaş farkı var sevmesin boşver:P
39 yaşında bir erkek gençse 40 yaşında kadında gençtir...
adam 39 yaşında genç oluyor da kadın 40 yaşında neden yaşlı oluyor onu anlamadım
39 yaşındaki adam genç, 40 yaşındaki kadın yaşlı mı oluyor?
Hııhıı hgjhj
Allah beyin vererek yaratmıyor işte herkesi :D
😒
anlamadım? 39 yaşındaki genç ama 40 yaşındaki yaşlı? öyle mi?
Peki ya 105likler napsın
@bademimaşkım haklısın ))))
39 yaş genç 40 yaşla ise ben yaşlıyım 43
Sever neden olmasın benim ile eşim arasında yaş farkı yok 36 yaşında evlendim
Ama çocuk sahibi olmak istersen 40 çok geç bir yas
39 yaşında nasıl genç oluyor? Bir de ne kadar saçma sapan bir soru bu
ironi diye birşey var her soru ciddi olmak zorunda değil ara sıra şaşırtıcı sorularda gerekli
Kadının düşmanı yine kadın. Ne yazık bir kafa yapısı
Ne
39 yasinda ki biri genc adam olmaz bu 1
40 yasinda ki kadin da yasli olmaz
Orta yasli insan ikisi de.
Evlenceklerse hemen bebek dusunsunler... bu arada sever neden sevmesin...
39 yaş genç olurken 40 nasıl yaşlı oluyor mk çok saçma değilmi
Hahahahah affet çok güldüm
Ya bu millet ironiden neden anlamıyor saka gibi
Şükür anlayan çıktı🙂
abin 40 yaşında bir kadın yaşlı değildir demedi mi
Demedi kdksk
İki gönül bir olunca samanlık seyran olur
Aynı yaştalar bence olur
İkisininde işi bitmiş zaten evlenirim
pedofiliye girer bence.
Soruya beynim eror verdi 😂
Dimi 1 yaş var görünürde 3 kere okudum jkhkkk sorun bende değilmiş
Bende defalarca okudum pot kırmamak için 🤷♂️
1 yaş fark genç yaşlı ayırımına yetiyor öyle mi?
Soru ciddi değil zaten 😒
45 yaşındakini de sever
Sorudan beynim yandı kanka bea :D
Gönül bu atada herseyede konar.
matematik önemli tabi.
Aradıgım yaş milf olgun
1 yaşın pek bi mahsuru yok seve bilir
Arada 1 yaş var sorman bile yanlış 😂😂
adam 39 yaşında nasıl genç oluyor. s
1 yaştan hiçbir şey olmaz
sevebilir yaşlı karılar eklesin.
Soruya bak, hizaya gel cxdfcxff
Abin mantıklı bir cevap verdi.
39 yaş genç mi.)
İkisi de yaşlı işte sorun yok 😂
Nikah düşmez
Yaş farkı çok
Evet bı dikinti yok
Anasını bile sevebilir. Ak ile bok denklemi.
1 yaştan nolacak :d
Sevemez.
Yaşlarda sorun yok
olur ööle bazen
Bence sevemez mk
Sykerbile
Engellendin😌
🤣🤣🤣🤣🤣
Sever
nereye gülüyoruz?
Hhaha ya da nereye kusuyoruz
@SHINeex beraber gülelim hanımefendi :D